- 16 Temmuz 2023
- 4.601
- 12.749
- 128
Benim anlamadığım sevgiliniz izlediyse size bunu mu söylüyor ?Cafe sahibinden rica edip durumu anlatınca izlemesine izin vermiş
Evet yakınlaştık diyemeyecekleri için hatırlamıyoruz diyorlar işte siz asıl kameralara nasıl ulaştınızMerhaba arkadaşlar. Biraz iç dökmeye ihtiyacım var, çok çaresiz hissediyorum kendimi
11 yaşında oğlu olan bekar bir anneyim. Yaklaşık 1,5 yıldır çok güzel giden bir ilişkim vardı. El üstünde tutulduğum, gerçekten sevgiyi, aşkı tattığım ve asla en ufak bir güvensizlik hissetmediğim, hayatımın belki de en güzel günlerini yaşatan biri.
Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Birkaç gün önce arkadaşlarıyla birlikte akşam yemeğine gitti sevgilim, alkollü ortam. Akşam yemekten sonra aynı güzergaha giden bir kız arkadaşıyla birlikte metroya binip eve dönüş yoluna geçiyolar. Normalde daha önce de alkollü eve döndüğü çok olmuştu ama dönüş yolunda hep konuşur mesajlaşırdık eve gidene kadar. O gün mesaj atmadı bana, aramadı da. Bir süre bekledim eve girince haber verir konuşuruz diye ama epey zaman geçti ses çıkmayınca ben aradım, mesaj attım görmedi. 5 dk sonra aradı beni. O an bişeyler olduğundan şüphelendim, çok zorladım, üstüne gittim ama yanıt alamadım. Alkolü fazla kaçırmış ve hatırlamadığı kayıp zamanlar vardı. Kızla iletişime geçtim, o tamamen dut olmuş eve nasıl döndüğünü asla hatırlamıyor. Kamera görüntülerine ulaştık eve dönüş yolundaki ve sevgilim ne yazık ki o kızla yakınlaşmış o gece. İkisi de bu anları asla hatırlamıyor, şoktalar nasıl olur bu olamaz diye. Ben yıkılmış, dağılmış durumdayım. Ayıkken asla böyle biri değil biliyorum, tanıyorum ama alkolün etkisiyle bu durum yaşanmış ne yazık ki
Şuan deli gibi pişman ve çok üzgün. Artık dışarda asla alkol kullanmayacağına dair sözler veriyor, affetmen için ne gerekiyosa yaparım diyor, bitmemesi için çabalıyor ama benim içim yangın yerihala gerçek olduğuna bile inanasım gelmiyor, kötü bir rüya gibi geliyor. Ne yapacağım, ne yapmalıyım, siz ne yapardınız bana bi akıl verin nolur
Çok saçma. Ne demiş işletmenin sahibine; "açın kamerayı da kızla hislerimiz karşılıklı mı bakayım mı" demiş.Metrodan inince kız çok kötü durumdaymış. Bi cafenin önünde oturduk demişti kendine gelmesi için. O cafenin görüntülerini istedim. Cafe sahibinden rica edip durumu anlatınca izlemesine izin vermiş
Hiçbir cafe sahibi böyle bir şey yapmaz. Polis vs lazım. Kameradan izlediniz mi izlemediniz mi? Doğruyu söylemiyorsunuz. Bence sevgiliniz itiraf etti.Metrodan inince kız çok kötü durumdaymış. Bi cafenin önünde oturduk demişti kendine gelmesi için. O cafenin görüntülerini istedim. Cafe sahibinden rica edip durumu anlatınca izlemesine izin vermiş
Bu konumda olmak hiç hoş değil di mi?Kamera neyin nesi Allah aşkına, benim sevgilim sarhoştu o kızı durtükledi mi Allah rızası için bir kameraya bakam mı dediniz
Hiçbir cafe sahibi böyle bir şey yapmaz. Polis vs lazım. Kameradan izlediniz mi izlemediniz mi? Doğruyu söylemiyorsunuz. Bence sevgiliniz itiraf etti.
Aynen yalan resmen. Ama neden yalan söylüyor? Orasını anlamadımYalan dolan yaf, kim kafe sahibine ver kamerayı bakayım der ayrıca hangi kafe sahibi verir
Tabii bir de bu var.Hiçbir cafe sahibi böyle bir şey yapmaz. Polis vs lazım. Kameradan izlediniz mi izlemediniz mi? Doğruyu söylemiyorsunuz. Bence sevgiliniz itiraf etti.
Hiçbir cafe sahibi böyle bir şey yapmaz. Polis vs lazım. Kameradan izlediniz mi izlemediniz mi? Doğruyu söylemiyorsunuz. Bence sevgiliniz itiraf etti.
Yalan dolan yaf, kim kafe sahibine ver kamerayı bakayım der ayrıca hangi kafe sahibi verir
Merak etmeyin birazdan kameralara sınırsız bakabilen insanlar ve baktıran iş yeri sahipleri olduğuna dair örnekler gelir.Hikaye asla doğru değil. Kamera kaydını öyle önüne gelene verselerdi ohoo. Gelecek biri sevgilimi aldattım mi kanıtlamak lazim diyecek. Kafe sahibi de kim olduğu belli olmayan amacına asla emin olamayacağı adama kayıt verecek.
Sonra o sevgili o kaydı önden izlemeyecek ve sana gösterecek. İzlediyse de kaydı alamadım nasil alayım demeyecek de yine sana izletecek. Hadi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?