Fikrinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi asıl önemli olan sizin için alkolün etkisinde kalıp bunu yapması mı yoksa alkol alsa da almasa da benim için durum değişmez aldattığı için bu durumu hazmedemem mi diyorsunuz? Ona inanmayı seçip affederseniz sizi aldattığı gün hep aklınıza gelmez mi? Hiçbir şey olmamış gibi devam edebilecek misiniz?

ömür boyu ya bir daha içerse ne yapacak diye düşünmek mi istiyorsunuz

Evet yakınlaştık diyemeyecekleri için hatırlamıyoruz diyorlar işte siz asıl kameralara nasıl ulaştınız

Metrodan inince kız çok kötü durumdaymış. Bi cafenin önünde oturduk demişti kendine gelmesi için. O cafenin görüntülerini istedim. Cafe sahibinden rica edip durumu anlatınca izlemesine izin vermiş
Çok saçma. Ne demiş işletmenin sahibine; "açın kamerayı da kızla hislerimiz karşılıklı mı bakayım mı" demiş.

Metrodan inince kız çok kötü durumdaymış. Bi cafenin önünde oturduk demişti kendine gelmesi için. O cafenin görüntülerini istedim. Cafe sahibinden rica edip durumu anlatınca izlemesine izin vermiş
Hiçbir cafe sahibi böyle bir şey yapmaz. Polis vs lazım. Kameradan izlediniz mi izlemediniz mi? Doğruyu söylemiyorsunuz. Bence sevgiliniz itiraf etti.

O kadar sarhoş oldum kimseyle yakınlaşmak için alkolü bahane etmedim kusura bakmayın da numara yapıyorlar.

Hikaye asla doğru değil. Kamera kaydını öyle önüne gelene verselerdi ohoo. Gelecek biri sevgilimi aldattım mi kanıtlamak lazim diyecek. Kafe sahibi de kim olduğu belli olmayan amacına asla emin olamayacağı adama kayıt verecek.
Sonra o sevgili o kaydı önden izlemeyecek ve sana gösterecek. İzlediyse de kaydı alamadım nasil alayım demeyecek de yine sana izletecek. Hadi ya

Tesadüfe bakın ikisi de birden aynı şekilde unutma yaşamış. Alkölü almış, bir-birini tanımış konuşmuşlar ama iş Sevişmeye gelince hafıza uçmuş. Madem içince kendine sahip çıkamıyor, içmeseydi. Siz içip içip başka erkekle görüşseniz affeder mi? Hepsi fasa fiso. Affedip devam ederseniz de daha çoooook aldatma olur,belki bu ilk bile değildi.

Hiçbir cafe sahibi böyle bir şey yapmaz. Polis vs lazım. Kameradan izlediniz mi izlemediniz mi? Doğruyu söylemiyorsunuz. Bence sevgiliniz itiraf etti.

Yalan dolan yaf, kim kafe sahibine ver kamerayı bakayım der ayrıca hangi kafe sahibi verir

Merak etmeyin birazdan kameralara sınırsız bakabilen insanlar ve baktıran iş yeri sahipleri olduğuna dair örnekler gelir.

Nereden biliyorsun derseniz: başka bir konuda bu örnekler bolca sunulmuştu da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…