Fikrinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merak etmeyin birazdan kameralara sınırsız bakabilen insanlar ve baktıran iş yeri sahipleri olduğuna dair örnekler gelir.

Nereden biliyorsun derseniz: başka bir konuda bu örnekler bolca sunulmuştu da.

Yani yani öyle olsa bile hangi kadın sevgilimin başkasıyla oynaşması, sarhoş şekildd yerlerde sürünmesi ver bir bakam der...kim kendini bu kadar küçük düşürür???

Merak etmeyin birazdan kameralara sınırsız bakabilen insanlar ve baktıran iş yeri sahipleri olduğuna dair örnekler gelir.

Nereden biliyorsun derseniz: başka bir konuda bu örnekler bolca sunulmuştu da.
Hadi aynı yerde esnafsindir. Senelerdir aynı yerden alışveriş yaparsın bir tanışıkliğın falan vardır da hatır gönüle izletilir. Ya da ne bileyim çocuk kaybolur çok acil bakılması gerekir de beraber izlerler. Yine kimse kayıt falan vermez. Ama böyle bir konu için kimse bunun doğru olabilecegini savunacak kadar hayal dünyasında yaşamasın lütfen

Bir de ellerine kayıt veriyor, 3 gün sonra neye kullanılacağını bilmedigi bir duruma. Az yavaş atılsın yahu.

Ben en çok cafe sahibi ile arasında geçen konuşmayı merak ediyorum.
"Abilerim ablalarım ben dilenci değilim. Güvenlik kameranıza bakmayı rica ediyorum. Akşam yanımda olan hanımı düdüklemiş olabilirim. Yardımınızla öğrenirsem sevgilime bilgi vermeyi isterim."
Cafe sahibi de açıp onca saatlik video kayıtlarından bulup izletir.

Yani yani öyle olsa bile hangi kadın sevgilimin başkasıyla oynaşması, sarhoş şekildd yerlerde sürünmesi ver bir bakam der...kim kendini bu kadar küçük düşürür???
Tabii ki kimse demez. Günümüz şartlarında kamera görüntülerini iyi niyet adı altında isteyenlere gösterecek birileri varsa da bunun suç olduğunu ve geri dönüşü olmayacak sonuçları olabileceğini bilmeli.

Onlarca adli olay oldu bu şekilde. Kardeşim kayıp vb diye iş yeri sahiplerine yalvarıp, takıntılı olduğu insanların evini bulmaya çalışanlar da var; düşman belledikleri insanların peşine düşenler de.

Eee sallıyor ikisi de.
Siz de bu işin bu kadar peşine düşünce ayrılacaksınız “şak” diye düşündüm ama hala özünde şöyledir diye konuşuyorsunuz.
Ne demeye kamera kayıtlarının peşine falan düştünüz o zaman?
Heyecan olsun,yalvarma olsun vs diye mi

F forgeron ayrı şehirlerde tam olarak nasıl bir ilişki sürdürüyordunuz ? Ne sıklıkla yüz yüze görüşüp, zaman geçiriyordunuz ?

Adam ve siz kaç yaşındasınız ?

Benim montum çalındı cebinde okul kartı kredi kartı araba anahtarı vardı da kütüphanede güvenlik kameralara bakamayız dedi anca polis çağırdım öyle baktık kvkk suçu bile olabilir bu. İnanma buna Allah aşkına kim içki içince unutur uyuşturucu mu bu herkes sarhoş oluyor bu bi bahane. Bi daha aldatır

Olay şöyle oldu anlatıyorum.
Bu kızcağız koşa koşa cafeye gitti, gözleri yaşlı, elinde mendil: “sizin de yavrunuz yok mu? İster misiniz böyle kandırılmasını? Lütfen size yalvarıyorum gösterin, sadece şu saate bakacağım” gibi insanın merhametini harekete geçiren şeyler söyledi.
O sırada cafe sahibi olan civanmert adam daha fazla dayanamadı ve şöyle söyledi:
“S.ttir git belanı bulma bacım” vasbsjsk

kim içki içince unutur uyuşturucu mu bu

Gerçekten içki içince unutulmadığını mı sanıyorsunuz? Yıllarca iki biradan sonra elektrik kesip hafızası silinen arkadaşımı eve taşıdım. Ertesi sabah yatakta yatıp tek tek olanları anlatıyordum ona.
Böyle vakalar mümkün ve nadir de değil üstelik.

Ozellikle seker hastaligi vb rahatsizliklari olanlarin, ickinin icindeki mayadan kaynakli icki+seker komasina girmesi sebebiyle bilinc kaybi yasadiklarina ben bizzat sahidim.

bu konuda unutmamıştır o kadar çünkü bu bünye meselesi bu adam ilk defa mı sarhoş oldu birden unuttu üstelik ikisi birden ihtimal vermiyorum aralarında daha önce de bir şey olmuştur.

Ozellikle seker hastaligi vb rahatsizliklari olanlarin, ickinin icindeki mayadan kaynakli icki+seker komasina girmesi sebebiyle bilinc kaybi yasadiklarina ben bizzat sahidim.

Birkaç arkadaşım turp gibi sağlıklı olmalarına rağmen bedenen de asla fonksiyonlarını kaybetmeseler de kontak kapatıyorlar birkaç kadehten sonra.
Yine de şöyle bir gerçek var ki, birisinin onları güvenli bir yere götürmesi lazım. Yani yolu hatırlayan birisi lazım.
İkisi de hafızayı yitirmişken eve nasıl vardılar?

Eve nasil vardilar, rotayi nasil hatirliyorlar, hangi cafenin önünde oturduklarina dair bilgi neden ellerinde.

Cok tutarsiz hersey.

Düşünsenize kocanız içince black out olan birisi. Bir black out neticesinde bir gün geliyor diyor ki hayatım geçen ay çok içmişken biriyle yakınlaşmışım, bak sen şu işe ki kadın da hamile kalmasın mı. Biliyorsun ayıkken asla yapmam ama malum sarhoştum, gel bu sefer görmezden gel.
Şimdi şu yukarıdaki satırlar normal geliyor mu herhangi bir üyeye?
Valla ben sarhoş marhoş anlamam. Rüyasında bile beni aldatamaz, kabusu olurum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…