- 23 Ağustos 2012
- 51.093
- En iyi cevaplar
- 1
- 237.904
- 898
Merak etmeyin birazdan kameralara sınırsız bakabilen insanlar ve baktıran iş yeri sahipleri olduğuna dair örnekler gelir.
Nereden biliyorsun derseniz: başka bir konuda bu örnekler bolca sunulmuştu da.
Hadi aynı yerde esnafsindir. Senelerdir aynı yerden alışveriş yaparsın bir tanışıkliğın falan vardır da hatır gönüle izletilir. Ya da ne bileyim çocuk kaybolur çok acil bakılması gerekir de beraber izlerler. Yine kimse kayıt falan vermez. Ama böyle bir konu için kimse bunun doğru olabilecegini savunacak kadar hayal dünyasında yaşamasın lütfenMerak etmeyin birazdan kameralara sınırsız bakabilen insanlar ve baktıran iş yeri sahipleri olduğuna dair örnekler gelir.
Nereden biliyorsun derseniz: başka bir konuda bu örnekler bolca sunulmuştu da.
Kamera kaydını almaya giden de adam bu arada. Kadın farkli şehirde. Aliyor izliyor ve izletiyor öyle yakalaniyorYani yani öyle olsa bile hangi kadın sevgilimin başkasıyla oynaşması, sarhoş şekildd yerlerde sürünmesi ver bir bakam der...kim kendini bu kadar küçük düşürür???
Tabii ki kimse demez. Günümüz şartlarında kamera görüntülerini iyi niyet adı altında isteyenlere gösterecek birileri varsa da bunun suç olduğunu ve geri dönüşü olmayacak sonuçları olabileceğini bilmeli.Yani yani öyle olsa bile hangi kadın sevgilimin başkasıyla oynaşması, sarhoş şekildd yerlerde sürünmesi ver bir bakam der...kim kendini bu kadar küçük düşürür???
F forgeron ayrı şehirlerde tam olarak nasıl bir ilişki sürdürüyordunuz ? Ne sıklıkla yüz yüze görüşüp, zaman geçiriyordunuz ?11 yaşında oğlu olan bekar bir anneyim. Yaklaşık 1,5 yıldır çok güzel giden bir ilişkim vardı. El üstünde tutulduğum, gerçekten sevgiyi, aşkı tattığım ve asla en ufak bir güvensizlik hissetmediğim, hayatımın belki de en güzel günlerini yaşatan biri.
Farklı şehirlerde yaşıyoruz.
kim içki içince unutur uyuşturucu mu bu
Ozellikle seker hastaligi vb rahatsizliklari olanlarin, ickinin icindeki mayadan kaynakli icki+seker komasina girmesi sebebiyle bilinc kaybi yasadiklarina ben bizzat sahidim.Gerçekten içki içince unutulmadığını mı sanıyorsunuz? Yıllarca iki biradan sonra elektrik kesip hafızası silinen arkadaşımı eve taşıdım. Ertesi sabah yatakta yatıp tek tek olanları anlatıyordum ona.
Böyle vakalar mümkün ve nadir de değil üstelik.
bu konuda unutmamıştır o kadar çünkü bu bünye meselesi bu adam ilk defa mı sarhoş oldu birden unuttu üstelik ikisi birden ihtimal vermiyorum aralarında daha önce de bir şey olmuştur.Gerçekten içki içince unutulmadığını mı sanıyorsunuz? Yıllarca iki biradan sonra elektrik kesip hafızası silinen arkadaşımı eve taşıdım. Ertesi sabah yatakta yatıp tek tek olanları anlatıyordum ona.
Böyle vakalar mümkün ve nadir de değil üstelik.
Ozellikle seker hastaligi vb rahatsizliklari olanlarin, ickinin icindeki mayadan kaynakli icki+seker komasina girmesi sebebiyle bilinc kaybi yasadiklarina ben bizzat sahidim.
Eve nasil vardilar, rotayi nasil hatirliyorlar, hangi cafenin önünde oturduklarina dair bilgi neden ellerinde.Birkaç arkadaşım turp gibi sağlıklı olmalarına rağmen bedenen de asla fonksiyonlarını kaybetmeseler de kontak kapatıyorlar birkaç kadehten sonra.
Yine de şöyle bir gerçek var ki, birisinin onları güvenli bir yere götürmesi lazım. Yani yolu hatırlayan birisi lazım.
İkisi de hafızayı yitirmişken eve nasıl vardılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?