• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Fikrinize ihtiyacım var

nemida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
1.301
8
116
İstanbul
arkadaşlar bir elbiseyi çoook beğendim internetten satın almayı düşünüyorum ama bir bakarmısınız siz ne dersiniz? güzel mi yoksa bana mı güzel geliyor ? saten bir elbise bu, ama acaba saten elbise rahat olur mu dersiniz gecelik gibi durursa diye korkuyorum. Hafif mi olur acaba? Bir de sırtı fazla mı açık acaba gerçi elbisenin heryer kapalı ama... üsteen bağlanıyor çok hoş ... üff bilemedim nolur yardım :)

işte elbise burda

tabi bu arada söylemeyi unuttum ama ben bu elbiseyi alırsam yazın olacak düğünlerde giymeyi düşünüyorum... o şekilde değerlendirin :)

bence harika bir elbise yaz akşamları içinde muhteşem........zarif topuklu acık abiye bir ayakkabı ile çok güsel durur.....acık saçık dersen nerede giydiğin önemli..........nasısa gündelik alışweri ş zamanı giymeyeceksin..........

canım sağol moral verdin, zaten düğünlerde giyilen abiyeler hep açık oluyor ama ben hiç sırtı bu kadar açık elbise giymemiştim ondan tereddüt ettim. Ama elbisenin heryeri kapalı sayılır değil mi, yani boyu uzun mini değil, sonra göğüs dekoltesi de o kadar açık değil, açık gelirse dikişle tutturulur birbirine birşyler yapılır.... hem abiye kıyafetler hep açık oluyor değil mi, straplez bile giyilebiliyor sonuçta...ben çok bilemiyorum bu tip şeyleri...ondan soruyorum :utangac:

fisfisfis ben pek beğenmedim.

modeli denemeden almanız risk olur. dikkat ederseniz, göğüsler yandan çok kolay frikik verebilir.
kilonuza göre, sırtının duruşu önemli. burda manken hareketsiz duruyor. fotoları çekerken potlukları vs ayarlarlar.
içine çamaşır giyilmez, ama içinde kendi südyeni var galiba...

ben bu elbise içinde rahat edemezdim açıkçası.

desenini de beğenmedim. boyu kısa gösterir...

fiyatı çok uygunsa, içinizde kalmasın diye alınabilir belki...

ama abiye olarak ben beğenmedim açıkçası.

umarım değerlendirmelerime kırılmazsınız.

Son düzenleme:
canım benimde çok ilgimi çekmedi açıkcası daha güzelleri var helede fiyatı çoksa hiç düşünme bence.tabii son karar senin

çok sağolun arkadaşlar değerlendirmelerinize kırılmam elbette buraya samimi fikirlerinizi almak için açtım bu başlığı çok teşekkur ederim :) aynı kaygıları bende taşıyorum. Bakalım biraz daha bekleyeceğim, ama fiyatı gerçekten çok uygun, kargo parasıyla beraber bile olsa buradan alabileceğim bir elbisenin yarı fiyatına geliyor bu elbise burda olsa 600-700 den aşağı alınmazdı. Bakalım hayırlısı olsun :)

ee bu kadarcık mı? daha kimse yok mu fikir verecek?
ne tarz şeyler olabilir hangi dükkanlara bakayım? bu bölümdeki abiye kıyafetler bölümündeki fotograflara baktım ama kendimizi kandırmayalım %80 i çok abartılı, kalanlarda kimbilir kaç liradır... fisfisfis

internetten almak riskli böle bi elbiseyi... şahsen dışarıda deneyince bile yüz saat karar veremiyorum, internetten böyle bir elbiseyi almak bence risk her ne kadar güzel olsa da...
sırtı da çok açık değil...

Sağolun canım, zaten internetten almamaya karar verdim, öyle modellere bakıyorum ama kargosuyla burdaki elbiseler kadar tutuyorlar eh o zaman gider deneyerek seçerim, zaten biraz çarşılara baktım dolaştım bizde daha şık şeyler var. a.s.

Çok hoş bence.. Eğer sırtı sorun olursa da şal felan alırsın olmaz mı?

hoş ama ben bunu evde giymeyi tercih ederim gecelik gibi geldi bana :kedi:

Back
X