• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikrinize ihtiyacım var..

dermannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
332
19
68
Ankara
Kızlar napacagımı bilemiyorum üniversiteden bu yıl mezun oldum kpss ye hazırlanacağım kurs araştırması falan yapıyorum üniverstedeki yakın kız arkadaşım da benle aynı kursa yazılmak istiyor birlikte çalışırız diyor ama ben pek istemiyorum açıkçası çünkü benim hedeflerim daha yüksek ve arkadaşım benim çalışma tempoma göre daha az çalışan biri hani motivasyon açısından beni düşürür mü diye endişedeyim çünkü ben zor dikkatimi toplayan bir insanım,stresini çok dışarı yansıtır arkadaşıyım tabiki çekerim yeri gelince ama bazen bazen çocuk gibi şımarık oluyor ilgiyi üzerine toplamaya çalışıyor bende bazen çekemiyorum kafama takıyorum falan bunlar beni yoruyor bide gitmek istediğimz kursa arkadaşımın başka üniden arkadaşları da gelecekmiş onlarla takılırız falan dyor,ve en önemlisi üniversitede 3 yıllık bi ilişkim oldu ve tüm üniversiteyi geride bırakıp yeni bi sayfa açmak istiyorum çünkü yakın arkadaşımda olsa ayrıdığım sevgilimle ilgili bi kere onla konuştum çnkü eski sevglimle şakayla karışık dalga geçtiğimde falan çok bozuluyor onunda yakın arkadaşı eski sevgilim,bu yüzden hep kendimi saklamak durumunda kaldım mutsuz olduğumda bişey yokmuş gibi davranıyorum çünkü her durum eski sevgilme bağlanıyor işte derman kendni hala toplayamadı oluyor bu durumda yordu beni bu yıl kpss ye hazırlanıcam kafam rahat olsun istiyorum gideceğim kursa tek gitmek istiyorum bunu kırmadan nasıl söyleyebilirm yada nasıl bi yol izleyebilirm fikir verirmisiniz,yada ben mi çok abartıyorum durumu çokta kararsızım…..birlikte salsa kursuna yazılmıştık mesala 3destir aynı hareketleri gösteriyolar diye salonda dans etmeyip oturmuştu odurum da hocalar ilgilenmeyince salonu terk etmişti falan daha sonra baktık geriliyoruz bıraktık kursu…çok kararsızım kızlar kırılsında istemiyorum ben abartıyorda olabilirim hem böyle düşünüp hem kıyamıyorum çevremdeki herkes onla gitme kursa dikkatini dagtır diyor ama çalışan insan kararlıysa dikkatini kim dağıtabilir diye düşünüyorum…bu düşünceler arasında gidip geliyorum

Gelecegin herseyden önemli, o kursa takılmak icin gitmiyorsun!
Baska bir kursa gitme imkanın yok mu?
Cünkü bende de dikkat problemi var, cok kolay dagılır ve kolay kolay toplayamam..
Arkadasına benim bos vaktim yok, sadece buna hazırlanmak istiyorum falan desen, araya mesafe koysan veya baska bir yer düsündügünü söylesen?

Son düzenleme:
bence ona başka kursa gitmek istediğini söylemelisin
ben devamlı çalışmak durumundayım takılmaya vaktim olmayaccak
onun için başka kursa gidiyorum desen olurmuki acaba
bu sene geleceğin için çok önemli bence iyi değerlendir
zira her koyun kendi bacağından asılıyor sınavda

Gelecegin herseyden önemli, o kursa takılmak icin gitmiyorsun!
Baska bir kursa gitme imkanın yok mu?
Cünkü bende de dikkat problemi var, cok kolay dagılır ve kolay kolay toplayamam..
Arkadasına benim bos vaktim yok, sadece buna hazırlanmak istiyorum falan desen, araya mesafe koysan veya baska bir yer düsündügünü söylesen?

tabiki takılmak için gitmiyorum çok haklısınız ailemin benden beklentileri benim hedeflerim yüzünden kaybedek zamanım yok...başka kursa gitme imkanım var arkadaşım benm olduğum olduğum kursa gelmek istiyor..bahsettiğim kursta tüm alanlarda kaliteli hocaları olan bi kurs...bunları söyledim boş vaktim yok sosyal hayatımı sıfırlayacam dedim

bence ona başka kursa gitmek istediğini söylemelisin
ben devamlı çalışmak durumundayım takılmaya vaktim olmayaccak
onun için başka kursa gidiyorum desen olurmuki acaba
bu sene geleceğin için çok önemli bence iyi değerlendir
zira her koyun kendi bacağından asılıyor sınavda

evet iyi degerlendirmem lazım peki nasıl söylemelim acaba onun yazılmasını bekleyip ben başka bi kursa mı yazılsam..çünkü açık bi şekilde aynı kursa gitmek istemiyorum diyemiyorum yada söylediği kursa karşı çıkıp sen yazıl ben burayı düşünmüyorum mu desem..teşekkür ederim yorumunuz için

arkadaşlıklar önemli ama hayatını şekillendirecek olan bu sınav daha önemli..aynı kursa gitmeseniz de boş zamanlarınızda birlikte vakit geçirbilirsiniz...geleceğinize odaklanın..illaki bir açıklama yapmanız gerekirse doğruları söyleyin,asıl sorunun arkadaşınızda değil sizin odaklanamamanızdan kaynaklandığını anlatın..zira sizi anlamayıp küsecekse gerçek arkadaşınız değildir..gerçek arkadaşlar arkadaşın sıkıntısını anlar,yardımcı olurlar..

arkadaşlıklar önemli ama hayatını şekillendirecek olan bu sınav daha önemli..aynı kursa gitmeseniz de boş zamanlarınızda birlikte vakit geçirbilirsiniz...geleceğinize odaklanın..illaki bir açıklama yapmanız gerekirse doğruları söyleyin,asıl sorunun arkadaşınızda değil sizin odaklanamamanızdan kaynaklandığını anlatın..zira sizi anlamayıp küsecekse gerçek arkadaşınız değildir..gerçek arkadaşlar arkadaşın sıkıntısını anlar,yardımcı olurlar..

dogru söylüyorsunuz önemli olan gelecek...muhtemelen çok alınır açık açık söylediğimde ama düşünüyorum başka türlüsü de olur mu diye olmaz galiba ,çok teşekkür ederim yorumuz için.

ben kursa yazılmayacam evde kendim çalışcam diyip onun yazılmadığı bir kursa yazılabilirsin:) yada ağzını ara o hangi kursu istiyorsa sen de falanca kursta babamın tanıdığı varmış oraya yazılcam ben de...onun evine de uzak olsun ki gelemesin:) ama arkadaşınla da aranı bozma tabi....ya da kendini topla ve yaa arkadaşım senle aynı kursa yazılmayalım ders fln çalışamayız bn kendimi biliyorum bu sebeple farklı kurslara yazılalım de....vee en önemlisi sene içinde gerilme çünkü derslere ve sınava odaklanamazsın...

İşi biraz yokuşa sürün sanki yazılmayacakmış gibi yapın,ben sana engel olmayım,yazılcak olursam aynı sınıfa gelmeye çalışırım zaten fln deyin.Sonra o yazılınca da,başka kursa yazılırsınız.Bahane olarak da saatlerinin uygun olmadığını,fiyatının size fazla geldiğini söylersiniz.
Ben de çok takardım eminim sizin söylediğiniz şeyleri,o yüzden kafanız nerede rahat edecekse,nerede uygun çalışma ortamı bulacaksanız orada olun.

ben kursa yazılmayacam evde kendim çalışcam diyip onun yazılmadığı bir kursa yazılabilirsin:) yada ağzını ara o hangi kursu istiyorsa sen de falanca kursta babamın tanıdığı varmış oraya yazılcam ben de...onun evine de uzak olsun ki gelemesin:) ama arkadaşınla da aranı bozma tabi....ya da kendini topla ve yaa arkadaşım senle aynı kursa yazılmayalım ders fln çalışamayız bn kendimi biliyorum bu sebeple farklı kurslara yazılalım de....vee en önemlisi sene içinde gerilme çünkü derslere ve sınava odaklanamazsın...

babamın bir tanıdığı varmış durumu gayet mantıklı geldi bana :7:

İşi biraz yokuşa sürün sanki yazılmayacakmış gibi yapın,ben sana engel olmayım,yazılcak olursam aynı sınıfa gelmeye çalışırım zaten fln deyin.Sonra o yazılınca da,başka kursa yazılırsınız.Bahane olarak da saatlerinin uygun olmadığını,fiyatının size fazla geldiğini söylersiniz.
Ben de çok takardım eminim sizin söylediğiniz şeyleri,o yüzden kafanız nerede rahat edecekse,nerede uygun çalışma ortamı bulacaksanız orada olun.

az önce aradı vallaha böyle yaptım bu hafta yazılmak istiyor şuanda yazırlırsam taksit ödeyemem sen yazıl ben gelirim dedim,daha sonrada fikrimi değiştirdim derim ama o dersene hem alanda hemde genel kültr genel yetenekte iyi çok kararsızım yaa :SSS

madem o dersane iyi eğer birden fazla sınıf acılıyorsa başka sınıfa yazıl:D
KPSS için birsürü sınıf oluyor çunki..
motivasyonunu bozma kpss bir yıl daha hayatından calmasın
:51:

az önce aradı vallaha böyle yaptım bu hafta yazılmak istiyor şuanda yazırlırsam taksit ödeyemem sen yazıl ben gelirim dedim,daha sonrada fikrimi değiştirdim derim ama o dersene hem alanda hemde genel kültr genel yetenekte iyi çok kararsızım yaa :SSS

Farklı günlerde olan sınıfa yazılırsın sen de,bana o günler uygun dersin

madem o dersane iyi eğer birden fazla sınıf acılıyorsa başka sınıfa yazıl:D
KPSS için birsürü sınıf oluyor çunki..
motivasyonunu bozma kpss bir yıl daha hayatından calmasın
:51:

haklısınız bu gayet iyi fikir çünkü derste anlamadığı yeri hoca konu anlatırken soru soruyor dikkatim dagılıyor ayrı sınıf çok iyi olur

Farklı günlerde olan sınıfa yazılırsın sen de,bana o günler uygun dersin

öyle düşünüyorum ondan bi aç hafta sonra yazılırsın onun yazıldığı sınıf dolar,bakalım çarşamna bi dersnaye gidip konuşucaz sizin dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum,teşekkür ederm

Back
X