Kızlar napacagımı bilemiyorum üniversiteden bu yıl mezun oldum kpss ye hazırlanacağım kurs araştırması falan yapıyorum üniverstedeki yakın kız arkadaşım da benle aynı kursa yazılmak istiyor birlikte çalışırız diyor ama ben pek istemiyorum açıkçası çünkü benim hedeflerim daha yüksek ve arkadaşım benim çalışma tempoma göre daha az çalışan biri hani motivasyon açısından beni düşürür mü diye endişedeyim çünkü ben zor dikkatimi toplayan bir insanım,stresini çok dışarı yansıtır arkadaşıyım tabiki çekerim yeri gelince ama bazen bazen çocuk gibi şımarık oluyor ilgiyi üzerine toplamaya çalışıyor bende bazen çekemiyorum kafama takıyorum falan bunlar beni yoruyor bide gitmek istediğimz kursa arkadaşımın başka üniden arkadaşları da gelecekmiş onlarla takılırız falan dyor,ve en önemlisi üniversitede 3 yıllık bi ilişkim oldu ve tüm üniversiteyi geride bırakıp yeni bi sayfa açmak istiyorum çünkü yakın arkadaşımda olsa ayrıdığım sevgilimle ilgili bi kere onla konuştum çnkü eski sevglimle şakayla karışık dalga geçtiğimde falan çok bozuluyor onunda yakın arkadaşı eski sevgilim,bu yüzden hep kendimi saklamak durumunda kaldım mutsuz olduğumda bişey yokmuş gibi davranıyorum çünkü her durum eski sevgilme bağlanıyor işte derman kendni hala toplayamadı oluyor bu durumda yordu beni bu yıl kpss ye hazırlanıcam kafam rahat olsun istiyorum gideceğim kursa tek gitmek istiyorum bunu kırmadan nasıl söyleyebilirm yada nasıl bi yol izleyebilirm fikir verirmisiniz,yada ben mi çok abartıyorum durumu çokta kararsızım
..birlikte salsa kursuna yazılmıştık mesala 3destir aynı hareketleri gösteriyolar diye salonda dans etmeyip oturmuştu odurum da hocalar ilgilenmeyince salonu terk etmişti falan daha sonra baktık geriliyoruz bıraktık kursu
çok kararsızım kızlar kırılsında istemiyorum ben abartıyorda olabilirim hem böyle düşünüp hem kıyamıyorum çevremdeki herkes onla gitme kursa dikkatini dagtır diyor ama çalışan insan kararlıysa dikkatini kim dağıtabilir diye düşünüyorum
bu düşünceler arasında gidip geliyorum