Fikrinize ihtiyacım var... :/

benim bebeğim olsa bakabildiğim kadar kendim bakıp sonrada kreşe vericem düşüncem bu.
annem bakar görümcem bakar diye bel bağlamak istemiyorum. kv zaten yok bizde.

1.5 yaşını biraz geçmişti..
Ama 6 aylık başlayanlar da var.
Onların öğretmenleri farklı oluyor. Bir de yardımcıları oluyor. Altlarını açan biberonlarını veren..
Benim çok yakın bir arkadaşım da 2 aylık kreşe verilenlerden.
Okulda hepimizden disiplinliydi. Kural, uyum sorunu yoktu. Çok çalışkandı.
Şu anda da üst düzey bir görevde çalışıyor..
Akşamları telafi etmek şartıyla kreşe verilmesinde sakınca değil yarar var.
Babanneyle annaneyle büyümek çocuklara ne katar ki?

Annem memur ve hala calisiyor Izmir'de. Kardesim yanlarinda universite okuyor. Onu birakip uzun uzadiya kalmasi mumkun degil... Bakici tutup kayinvalidemin arada bir kontrol etmesi daha mantikli evet. Ayrica kin duymuyorum nefret ediyorum kayinpederimden. Cunku kendimiz yapmadik her seyi benim babam yapti. Biz yapmak istedik kabul etmedi. Boyle olunca nefret etmem dogal degil mi? :/

Haklısın aslında. Memnun olmana çok sevindim. :)

Doğal değil. Kayınpederin yapmıyorsa, babana da yaptırmayacaktın. Sorumluluğu eşinle sen alacaktınız. Kabul etmedi diye bir şey yok. Bizde de erkek tarafı yapmayacak, bende ailemden kuruş almayacağım. Eşit olmak zorunda. Babanız gönül rızasıyla girmiş bu yükün altına, ama diğer taraf yapmamış. Kimseyi suçlamayın. Ve dediğim gibi geçmişte bırakın.

Sizi okutmuşlar, meslek sahibi yapmışlar. Öyle veya böyle. Gerisini bırakın artık.

Ayrıca durumunuz çokta vahim değil. Ne şartlar altında geçinmeye çalışan ve sıkıntı çeken var. Kp kötü olsun, kv ve görümce iyi ya, o daha önemli. Bu duygular size zarar verir, kpe bir şey olmaz.

Hakkiniz var. Tesekkur ediyorum.

Hakkiniz var. Tesekkur ediyorum.

Sizi üzmek için yazmıyorum. Eşinizden ve kv-görümceden yana şanslısınız. Kv'nin bu kadar anlayışlı olması çok büyük avantaj. Hem size gelip bakmasındansa, bakıcının olması daha iyi. Kırılacak diye ona bir şey söyleyemezsiniz. Ama bakıcıya istediğiniz gibi baktırırsınız. Kvde de göz kulak olur torununa.

İnş. düzeninizi kurarsınız en kısa sürede.

Bence simdiden aklini bunlarla mesgul etme .
Once bir hamile kal cocugunu saglikla kucagina al ..

Sonra bakicida tutabilirsin..

8 aya kadar zaten siz bakacaksınız. 8 aydan sonra 2-3 yaşına kadar her gün evinize gelerek kayınvalideniz baksa daha mantıklı bence. Ben bakıcıya güvenemem . Sonrasında da kreşe verirdim kuzumu :)

Esinle aran iyiyse sorun etmemelisin sukretmelisin hatta onu bulamayanlarda var mesela ben. Bir bebeginiz olursa ustune fazlasiyla duseceklerdir anlattigin kadariyla bence imkaniniz varsa baska sehre ailenizin yanina tasininbkendi ailenizin oda olmazsa yapmayin sian icin bemce cunku cocuk da olunca stresr gireceksini esinizin ailesi karisacak surekli ve sizinle esinize yansiyacakbu. Durum araniz da probleme yol acabilir iyi dusunmelisiniz

bence çocuk yapıp yüzünü görünce tüm kararsızlıklarınız netleşecek. o eve bırakmak istemeyeceksiniz gibi geliyor bana. ormana çocuk ha ne saçmalık yaa kayınpederini sevsende gönderilirmi evde yetişemiyoruz çocuğun hızına .son zamanlarda bir sürü çocuk kayboldu ormanlarda.
bence sizin bakmanız iyi ama olmadı sizin evinizde kayınvalidenizin gözetiminde bakıcı bulmanız daha mantıklı sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…