• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikrinize ihtiyacım var.

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
83
İzmir
Merhaba güzel arkadaşlarım beni hatirlarsiniz nişanı başta kaç kez yüzük atması sinirlrnince hakaret etmesi ve en son bizim evde anneme yüksek sesle saygısız konuştuğu için ikimiz karar verip ayrıldık. Bu süreç nasıl geçer zor gibi aklıma anılar geliyor pek konsamaz oldum nolur içimi rahstlatin sizin fikirleriniz çok iyi geliyor bana :KK61:

Aile ve arkadaşlarla mümkün olduğunca fazla vakit geçirmek, özlem krizlerinde soğuk kanlı olmaya çabalamak, olağan karşılamak ..
Kendine yeni hobi, aktivite edinip yeni bir ortama girmek bence seni rahatlatacaktır .

Merhaba güzel arkadaşlarım beni hatirlarsiniz nişanı başta kaç kez yüzük atması sinirlrnince hakaret etmesi ve en son bizim evde anneme yüksek sesle saygısız konuştuğu için ikimiz karar verip ayrıldık. Bu süreç nasıl geçer zor gibi aklıma anılar geliyor pek konsamaz oldum nolur içimi rahstlatin sizin fikirleriniz çok iyi geliyor bana :KK61:

hani bu bulaşık yıkama davası görümce davası olan mısın. annene yüksek sesle neden bağırdıki, valla bunun dışında ki diğer nedenden ayrıldıysan çok saçma. ama annene bağırma nedeni ne çok merak ettim. bu arada zaman her şeyin ilacı zamanla unutursun. her şeyin hayırlısı demek

En güzeli spor yapmak ..
Ve kesinlikle bir hobi kursuna yazıl. Sinemaya git , alışveriş yap kitap oku.
Ve en önemlisi dua et kendine bol bol..

kendini dinleme cnm cok fazla yalnız kalma

arkadaşlarınla vakit geçir

Ayrıca şükrettt çok geçmeden Allah sana göstermiş ya hersey daha kötüolsaydı yada hiç görmeseydin duymasaydınn

Saygısız bir insanla hayat geçmez. Unutma sana ve ailene gerçekten değer veren ve saygı gösteren biri elbet olacaktır.

Zamanı gelince çok şükredeceksin

önceki yazını hatırladım canım, bence isabetli bi karar olmuş hakkında hayırlısı olsun, hiç düşünüp beynini yorma başka meşgaleler bul uğraşacak

Bir müddet ağlarsın zırlarsın sonra bi bakmışsın geçmiş gitmiş..
Aklına düştüğünde sana ve anneciğine etiiği hakaretleri düşün.
Anneme hakaret edecek adamın aklını alırım!

hani bu bulaşık yıkama davası görümce davası olan mısın. annene yüksek sesle neden bağırdıki, valla bunun dışında ki diğer nedenden ayrıldıysan çok saçma. ama annene bağırma nedeni ne çok merak ettim. bu arada zaman her şeyin ilacı zamanla unutursun. her şeyin hayırlısı demek

O konu diil canım arkadaşım keşkeoykwoolsaydı ama benim ki çok başka boyut ailesi ile değil bizzat nisanlimla olan sorunlar hatta başlık nisanlimla sorunlar di

Bir müddet ağlarsın zırlarsın sonra bi bakmışsın geçmiş gitmiş..
Aklına düştüğünde sana ve anneciğine etiiği hakaretleri düşün.
Anneme hakaret edecek adamın aklını alırım!

Öyle yapıyorum kuzum aklıma beni ezdigiji hakaret ettiğini getiriyorum zaten anneme yapılan düşününce aglayamiyorum

O konu diil canım arkadaşım keşkeoykwoolsaydı ama benim ki çok başka boyut ailesi ile değil bizzat nisanlimla olan sorunlar hatta başlık nisanlimla sorunlar di

tamam doğru hatırladınm konunu. valla hiç üzülme çok iyi yapmışsın, çok daha iyisi çıkar karşına emin ol

tamam doğru hatırladınm konunu. valla hiç üzülme çok iyi yapmışsın, çok daha iyisi çıkar karşına emin ol

Güven kalmadı çok yiprandim kardeşim gözümden yaş gelmiyor hissiz bir duruma geldim. Sadece eşyalarını ona verdikten sonra biraz ağladım ilk gün çok zordu face falan kapalı ama whatsap tan bakıyorum bazen nebikeyim inşallah geçer

İnan ağladığına değmez..
Gözünden akan bir damla yaşa yazık.
Kendini oyalayacak hobiler bul..
Bir bakacaksın ki unutmuşsun.

Öyle yapıcam dedim ya fikriniz çok önemli bir nebze olsun rahatliyorum elbet bu da geçer ama daha çok yeni ya zor geliyor

Güven kalmadı çok yiprandim kardeşim gözümden yaş gelmiyor hissiz bir duruma geldim. Sadece eşyalarını ona verdikten sonra biraz ağladım ilk gün çok zordu face falan kapalı ama whatsap tan bakıyorum bazen nebikeyim inşallah geçer

geçicek canım zamanla,sen içini ferah tut, yanlışları aklına gelsin sürekli, ve Allaha dua et hep hayırlısını dile, inş buraya gönlüne göre birini bulmuş evlilik hazırlığı yapıyorum gibi konu açarsın zamanı gelince :) o yanlış insandı, sen yeter ki kendine güven duanı hiç bırakma allaha sığın, bu arada birazda sosyalleş canım

Otur bi kağıda adamın, ilişkinizin olumsuz taraflarını yaz. Hep yanında taşı. Sık sık çıkar tekrar oku.

Ben boşanma davası açtığımda psikiyatrist bir tanıdığım önermişti, çok da işe yarıyor :)

geçicek canım zamanla,sen içini ferah tut, yanlışları aklına gelsin sürekli, ve Allaha dua et hep hayırlısını dile, inş buraya gönlüne göre birini bulmuş evlilik hazırlığı yapıyorum gibi konu açarsın zamanı gelince :) o yanlış insandı, sen yeter ki kendine güven duanı hiç bırakma allaha sığın, bu arada birazda sosyalleş canım

Okulum devam ediyor canım kardeşim ama elim ayağım kalkmiyr desem yeridir namaz klip dua okumak şifa olacak çok haklısın

Otur bi kağıda adamın, ilişkinizin olumsuz taraflarını yaz. Hep yanında taşı. Sık sık çıkar tekrar oku.

Ben boşanma davası açtığımda psikiyatrist bir tanıdığım önermişti, çok da işe yarıyor :)

Arkadaşım sürekli aklımda sözleri anneme bagirmasi senin süreç nasıl geçti atlatabildin mi inşallah iyisindir

Back
X