- 16 Ocak 2014
- 4
- 2
- 36
- Konu Sahibi misafir000
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canıııımm işin çok zor ama bence işini seçmelisin bu işi kaybedersen başka bi saçma sebepten sana bahane uydurmucağının garantisi yokMerhaba bayanlar,erkek arkadaşımla 9 aydır birlikteyiz.ama bu süreçte çok yoruldum çok yıprandım ama onu sevdiğim ve kaybetmek istemediğim için herşeye göz yumdum.elbette o da benim hatalarımı affetti .çok kez ayrılmanın eşiğinden döndük hatta ayrıldık barıştık. Giyim konusunda şöyle istiyorum dedi ona uydum işyerinde erkeklerle yemeğe çıkmanı istemiyorum dedi zorda olsa uymaya çalıştım ama gördüm ki ben yaptıkça o hep daha fazlasını istemeye başladı. İkimizinde birbirimizin sevgisinden asla şüphemiz yok.Ama aşırı kıskançlıkları beni herzaman korkuttu. Asıl mesele şu ki , iş yerinde daha iyi bir konuma pozisyonumun değişikliği gibi bir durum söz konusu.ancak sevgilim buna karşı çıkıyor o işi yaparsan daha geç çıkacaksın diyor .alacağın fazla maaşı ben sana vereceğim 300 lira için mi kabul edeceksin o işi diyor.bana istememe nedenini mantıklı bir şekilde açıklamıyor. Ama benim istediğimi de biliyor.zaten bunun öncesinde farklı meselelerden dolayı aramız açıktı bunu konuşmak için bir araya geldiğimizde o işi istiyor musun istemiyor musun dedi eğer istersen ben yokum tavrında. Bende istiyorum dedim. Aslında yanıma gelirken aklında kabul etme niyeti varmış bana izin verecekmiş ama ben onun sözünü dinliyor muyum dinlemiyor muyum diye beni denemiş eğer ben istemiyorum deseymişim zaten izin verecekmiş. Ben istiyorum diyince onu dinlememiş oldum ve ben söz dinlemeyen sevgili istemiyorum dedi. Beni böyle bi ikilemin içinde bırakman çok saçma bu benim işim ve yaptığımın karşılığını almak istiyorum bana destek olacağın yerde oyun oynar gibi beni denemeye çalışıyorsun diyorum ama kararından asla geri adım atmıyor bende isteğimden.Hem işimden vazgeçmek istemiyorum hem ondan.çünkü gerçekten çok düzgün birisi ve onu çok seviyorum.Kafam o kadar karışık ki allak bullak ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum![]()
Kırmızıyla belirttiğim kısmı okuyunca bi gülme tuttu beni, ne yalan söyleyeyim.Merhaba bayanlar,erkek arkadaşımla 9 aydır birlikteyiz.ama bu süreçte çok yoruldum çok yıprandım ama onu sevdiğim ve kaybetmek istemediğim için herşeye göz yumdum.elbette o da benim hatalarımı affetti .çok kez ayrılmanın eşiğinden döndük hatta ayrıldık barıştık. Giyim konusunda şöyle istiyorum dedi ona uydum işyerinde erkeklerle yemeğe çıkmanı istemiyorum dedi zorda olsa uymaya çalıştım ama gördüm ki ben yaptıkça o hep daha fazlasını istemeye başladı. İkimizinde birbirimizin sevgisinden asla şüphemiz yok.Ama aşırı kıskançlıkları beni herzaman korkuttu. Asıl mesele şu ki , iş yerinde daha iyi bir konuma pozisyonumun değişikliği gibi bir durum söz konusu.ancak sevgilim buna karşı çıkıyor o işi yaparsan daha geç çıkacaksın diyor .alacağın fazla maaşı ben sana vereceğim 300 lira için mi kabul edeceksin o işi diyor.bana istememe nedenini mantıklı bir şekilde açıklamıyor. Ama benim istediğimi de biliyor.zaten bunun öncesinde farklı meselelerden dolayı aramız açıktı bunu konuşmak için bir araya geldiğimizde o işi istiyor musun istemiyor musun dedi eğer istersen ben yokum tavrında. Bende istiyorum dedim. Aslında yanıma gelirken aklında kabul etme niyeti varmış bana izin verecekmiş ama ben onun sözünü dinliyor muyum dinlemiyor muyum diye beni denemiş eğer ben istemiyorum deseymişim zaten izin verecekmiş. Ben istiyorum diyince onu dinlememiş oldum ve ben söz dinlemeyen sevgili istemiyorum dedi. Beni böyle bi ikilemin içinde bırakman çok saçma bu benim işim ve yaptığımın karşılığını almak istiyorum bana destek olacağın yerde oyun oynar gibi beni denemeye çalışıyorsun diyorum ama kararından asla geri adım atmıyor bende isteğimden.Hem işimden vazgeçmek istemiyorum hem ondan.çünkü gerçekten çok düzgün birisi ve onu çok seviyorum.Kafam o kadar karışık ki allak bullak ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum![]()