• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikrinize ihtiyacım var :(

Orta yolu bulacaksınız mecburen de.. Neden bu kadar taviz veriyorsunuz? Resmen oynatıyor cocuk gibi. Siz istemiyorum deseniz de izin vermezdi bence..Millet işinde yükselmek için ne kadar çaba harcıyor emek veriyor,sizin sevgilinizin yaptığına bakın. Sevgilinizi dinleyecekseniz diyecek birşey yok .. Daha sonra pismanliklarinizi burda okuruz tekrar. Sevgilinize bu kadar taviz vermeyin. Aileniz problem yapmıyor sanırım kaçta çıkacağınizi.Sevgilinize lâf düşmez.

Tabikide önce kendi kariyerini düşünmelisin hayat bu hiç belli olmaz ilerde bir gün biterse ilişkin çok pişman olursun:KK12:

3 yaşında mısınız ? Söz dinlemek nedir?

Giyimimize kuşamınıza heleki işhayatınıza asla ama asla karıştırmayın.

Geç çıkmanız değil yükselmeniz onu korkutan ezemiyecek ezilecek ya aklı sıra,
Kıyafette kimse beğenmesin bakmasın benim oyuncak bebeğimsinden farksız.

Kurtulun

Merhaba bayanlar,erkek arkadaşımla 9 aydır birlikteyiz.ama bu süreçte çok yoruldum çok yıprandım ama onu sevdiğim ve kaybetmek istemediğim için herşeye göz yumdum.elbette o da benim hatalarımı affetti .çok kez ayrılmanın eşiğinden döndük hatta ayrıldık barıştık. Giyim konusunda şöyle istiyorum dedi ona uydum işyerinde erkeklerle yemeğe çıkmanı istemiyorum dedi zorda olsa uymaya çalıştım ama gördüm ki ben yaptıkça o hep daha fazlasını istemeye başladı. İkimizinde birbirimizin sevgisinden asla şüphemiz yok.Ama aşırı kıskançlıkları beni herzaman korkuttu. Asıl mesele şu ki , iş yerinde daha iyi bir konuma pozisyonumun değişikliği gibi bir durum söz konusu.ancak sevgilim buna karşı çıkıyor o işi yaparsan daha geç çıkacaksın diyor .alacağın fazla maaşı ben sana vereceğim 300 lira için mi kabul edeceksin o işi diyor.bana istememe nedenini mantıklı bir şekilde açıklamıyor. Ama benim istediğimi de biliyor.zaten bunun öncesinde farklı meselelerden dolayı aramız açıktı bunu konuşmak için bir araya geldiğimizde o işi istiyor musun istemiyor musun dedi eğer istersen ben yokum tavrında. Bende istiyorum dedim. Aslında yanıma gelirken aklında kabul etme niyeti varmış bana izin verecekmiş ama ben onun sözünü dinliyor muyum dinlemiyor muyum diye beni denemiş eğer ben istemiyorum deseymişim zaten izin verecekmiş. Ben istiyorum diyince onu dinlememiş oldum ve ben söz dinlemeyen sevgili istemiyorum dedi. Beni böyle bi ikilemin içinde bırakman çok saçma bu benim işim ve yaptığımın karşılığını almak istiyorum bana destek olacağın yerde oyun oynar gibi beni denemeye çalışıyorsun diyorum ama kararından asla geri adım atmıyor bende isteğimden.Hem işimden vazgeçmek istemiyorum hem ondan.çünkü gerçekten çok düzgün birisi ve onu çok seviyorum.Kafam o kadar karışık ki allak bullak ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum :KK43:
Canıııımm işin çok zor ama bence işini seçmelisin bu işi kaybedersen başka bi saçma sebepten sana bahane uydurmucağının garantisi yok

:KK12:yine kontrol manyagi bi erkek vakasi:KK51:bakin siz onun her dedigine olur canim sen bilirsin canim cicim dersen hep daha fazlasini ister erkekler boyle maalesef!is sizin isiniz,hayat sizin hayatiniz ne nisanlin nede kocan hos,oyle bile olsa bu kadarina karismaya hakki yok.Alin karsiniza sevgilinizi konusun ben bu isi istiyorum!is yerinde posizyonum degisecek,mesele us bes kurus fazla maas degil!is yerindeki konumum degisecek,bu isimin gelecegi icin cok onemli diyin sakin ama vurgulayarak kelimeleri o sekil de konusun,valla isinize bile karisiyorsa artik bilemiyorum yani bi gelecek goremiyorum burdan bakinca uzgunum:110:ama problem ne biliyomusunuz sevgilimiz veya esimiz vs genel konusuyorum biseyi danisirken yapabilirmiyim,gidebilirmiyim vs izin alir gibi konusmak, bu erkegi kabartiyo hindi gibi bi havalara giriyolar.Mesela ben ornegin bisey alicam bi mobilya canim ben vitrinde gordum cok hosuma gitti ihtiyacimizda var onu alicam sen ne dersin cok iyi olur dimi? boyle guler yuzlu ama kararli bi kere karsindaki ne kadar kararli oldugunu gorecek cok kucuk ornekti verdigim ama inanin ise yariyor,arkadaslarimla cikicam diyelim benimki tanir iki tane samimi arkadasim var baskada yok zaten,canim ben arkadaslarla bulusacam haberin olsun gec kalmam hadi gorusuruz:KK24:bu kadar:KK14:yani aslinda bi iliskide hersey birazda bizim elimizde

bende beni kısıtlayan adam istemiyorum diyemedğiniz için tepenize çıkarmışsınız adamı aferin size

Önce bir müddet sahipleniliyorum havalarında geziyorsunuz sonrada aslında onun kurallarına mahkum olduğunuzu farkedip özgürlük arıyorsunuz.Yaşadım.Alttan almayın derim çünkü o devam ediyor ve bu sizin zorunuza gitmeye başlıyor.Ben bir bireyim senin köpeğin değilim ben bunu istiyorum sen saygı duymuyorsan yolun açık olsun bitmiştir:)
İnan aşktan önemli şeyler var ilşkide.

Erkek arkadas gider isinizdeki pozisyonunuz kalir. Hayatta hep orta yolu bulma taraftariyimdir ama boyle buyuk laflar eden adama karsi fedakarlik etmenin anlami yok bana gore

Hep daha fazlasini istiyolar daha daha daha fazlası
Sonu gelmiyo
Yani siz yukselmezseniz sevgiliniz icin calisma ne geregi varda der.
Der yani sonu yok bunların

Baştan söyleyeyim şu kısım komple yalan. Çevir kazı yanması hesabı.
Aslında yanıma gelirken aklında kabul etme niyeti varmış bana izin verecekmiş ama ben onun sözünü dinliyor muyum dinlemiyor muyum diye beni denemiş eğer ben istemiyorum deseymişim zaten izin verecekmiş

Ben kariyeri tercih ederim çünkü bu ilişki nereye varır bilinmez bu bir
İkincisi kendi emeğimle kazanacağım 10 kuruşu elalemin adamının vereceği 100 liraya tercih ederim
Son olarak, biraz yavaş olsun siz obun çocuğu değilsiniz.

Bir de şu dürüst, düzgün erkek kavramını bana biri açıklasın.
Ben bir noktada hata yapıyorum belli ki.
Konu sahibi kendisine kurallar ve şartlar koyup uymayınca ayrılıkla cezalandıran bir erkeğe düzgün diyor
Dün başka bir konuda da sıkılınca yanacı kadınlara imam nikahı kıyıp onları kullanıp boşayan dürüst ve imanlı bir erkek vardı.
Benim mi sözlük bilgim yokkkk, tdk mı kuralları değiştirdi benim haberim yok.

adam ego tatmını yapıyo surekli yok sozumu dınlıyomuymusmusmus... terfinize bakın .ilişkinizin ne zaman ne olacagını bilemezsiniz. ama biterse terfimi niye kacırdım diye çok üzülürsünüz..

Bune ya sinir oldum okurken ama sana sinir oldum..

Evliyim , ve esin bile benim giyimime KARISAMAZ
isime karisamaz

Sonra evlendiginizdede ayyy beni boguyor bosanmak istiyorum diye konu acarsin
Bu erkekleri basiniza cikarmayin lütfen söz dinletmek istiyorsa kendine cocuk yapsin...

Benimki de böyle aşırı kiskanc ama isim yok isim olsaydı tabiki işime dewam ederdim is konusunda abartms

karıyerınızden sevgılınızın bır lafıyla vazgecersınız sonra 3,5 ay sonra bı yalanını bı mesajını yakalarsınız kalbınızın kırıldıgıyla kalmaz ustune bıde karıyerınızde kırılmıs olur.
esınız olsa amenna oturup hayatlarınız hakkında kararları tabıkı verırısınız bırlıkte ama yok söz dınlemeyn sevgılı ıstyemıyorum ne demek yaa.zamanında azerbaycanda okuma şansım olmustu benımde şansım dıyorum cunku burda tutmyordu ıstedıgım bolum denklık sınavıyla burdada gecerlı olacaktı dıplomam ama gıdmemıstım.bılmem anlatabıldımmı

Merhaba bayanlar,erkek arkadaşımla 9 aydır birlikteyiz.ama bu süreçte çok yoruldum çok yıprandım ama onu sevdiğim ve kaybetmek istemediğim için herşeye göz yumdum.elbette o da benim hatalarımı affetti .çok kez ayrılmanın eşiğinden döndük hatta ayrıldık barıştık. Giyim konusunda şöyle istiyorum dedi ona uydum işyerinde erkeklerle yemeğe çıkmanı istemiyorum dedi zorda olsa uymaya çalıştım ama gördüm ki ben yaptıkça o hep daha fazlasını istemeye başladı. İkimizinde birbirimizin sevgisinden asla şüphemiz yok.Ama aşırı kıskançlıkları beni herzaman korkuttu. Asıl mesele şu ki , iş yerinde daha iyi bir konuma pozisyonumun değişikliği gibi bir durum söz konusu.ancak sevgilim buna karşı çıkıyor o işi yaparsan daha geç çıkacaksın diyor .alacağın fazla maaşı ben sana vereceğim 300 lira için mi kabul edeceksin o işi diyor.bana istememe nedenini mantıklı bir şekilde açıklamıyor. Ama benim istediğimi de biliyor.zaten bunun öncesinde farklı meselelerden dolayı aramız açıktı bunu konuşmak için bir araya geldiğimizde o işi istiyor musun istemiyor musun dedi eğer istersen ben yokum tavrında. Bende istiyorum dedim. Aslında yanıma gelirken aklında kabul etme niyeti varmış bana izin verecekmiş ama ben onun sözünü dinliyor muyum dinlemiyor muyum diye beni denemiş eğer ben istemiyorum deseymişim zaten izin verecekmiş. Ben istiyorum diyince onu dinlememiş oldum ve ben söz dinlemeyen sevgili istemiyorum dedi. Beni böyle bi ikilemin içinde bırakman çok saçma bu benim işim ve yaptığımın karşılığını almak istiyorum bana destek olacağın yerde oyun oynar gibi beni denemeye çalışıyorsun diyorum ama kararından asla geri adım atmıyor bende isteğimden.Hem işimden vazgeçmek istemiyorum hem ondan.çünkü gerçekten çok düzgün birisi ve onu çok seviyorum.Kafam o kadar karışık ki allak bullak ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum :KK43:
Kırmızıyla belirttiğim kısmı okuyunca bi gülme tuttu beni, ne yalan söyleyeyim. :D
Konu sahibi, pardon da bu ne? Kaç yaşında bu adam?
Ben gerçekten anlamıyorum, koskoca kadınlarsınız, kocan değil bişeyin değil ama adam kıyafetine karışıyor, yetmedi bir de işine karışıyor. Kocanız da olsa her şeye karışamaz o ayrı konu. Adam senin işine karışıyor resmen ya. Ona ne yani. Allah aşkına şöyle adamlarla evlenmeyin, nesilleri tükensin. Ya da evlenecekseniz de bu saçma davranışını değiştirip öyle evlenin.

Back
X