Fikrinize ihtiyacım var

Cestlaviee

Sabırda yorulur
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
1.338
2.103
133
Merhaba hanımlar

Bugün yaşadıklarımdan bahsetmek istiyorum fikir verirseniz sevinirim.

3 yıldır kurumsal bi giyim firmasında idari isler uzmanı olarak calısmaktayım 1 sene önceye kadar kasa personeli olarak çalışıyordum 2 sınav ve mülakatla bu kademeye geldim. Bunu söylüyorum ileride sebebini anlayacaksınız. Yaptığım iş kısaca ofis mail evrak telefon trafiği ve mağazaya 3 ayda bir gelen denetime hazırlık ki bu çok zor bi süreç.

Bugun gelen bi mailde bu pozisyonun kaldırılacağı bu pozisyondaki çalışanların kasa personeli satış danışmanı ve depo personeli alanlarına yönlendirilebileceği yazıyordu.

Şimdi sorum; tazminatımı alıp çıkabiliyorum. Fakat benim sinirimi bozan benim statümü elimden alıp üstüne bir alt kademeye almaları bi çok özgürlüğümü en önemlisi maddi yönünü kısıyorlar. Bu durumda neler yapabilirim? Bilgisi fikri olanlar yardımcı olabilir mi? Teşekkürler şimdiden.

Not : daha önce vitrin uzmanı Statüsü kaldırıldı ve onlara mağaza görsel düzenleme uzmanları kadrosuna kıdemli olarak geçiş teklif edildi. Fakat benim alanıma yakın hiç bir pozisyon yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…