• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikrinize İhtiyacım Var

chkr88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
1
0
1
36
Merhaba kızlar benim 4 yıla yaklaşan bir evliliğim var. Eşimin çok düzgün bir işi yok doğru düzgün para kazanmıyor ya da ben bilmiyorum. Ben çalışıyorum. Evin eksiklerini genelikle ya ben alıyorum ya da ortak almaya çalışıyoruz. Tatil masraflarını hep ben karşılıyorum. Herhangi bir şey olduğunda hep ben yaparım alırım diyorum. Haliyle o da rahata fazla alıştı ne düzgün iş bakıyor ne de katkısı oluyor. Artık çocuk istiyorum, bir şeyleri yoluna sokalım dediğimde ise pek dikkate almıyor. Oturup da sorunumuzu çözemiyoruz çünkü ona göre sorun yok ama hiç bitmeyen borçları ve kesat işleri var. Çocuk bile düşünemediğim evliliğimde nasıl bir yola girmeliyim bilmiyorum, her gece ağlamaktan bıktım, eşimden soğuyorum lütfen bana bir fikir verin.

Esini seviyosan devam et ama ciddi bi konusma yapmalisin gerekirse blöf yap bosanirim diye

Merhaba kızlar benim 4 yıla yaklaşan bir evliliğim var. Eşimin çok düzgün bir işi yok doğru düzgün para kazanmıyor ya da ben bilmiyorum. Ben çalışıyorum. Evin eksiklerini genelikle ya ben alıyorum ya da ortak almaya çalışıyoruz. Tatil masraflarını hep ben karşılıyorum. Herhangi bir şey olduğunda hep ben yaparım alırım diyorum. Haliyle o da rahata fazla alıştı ne düzgün iş bakıyor ne de katkısı oluyor. Artık çocuk istiyorum, bir şeyleri yoluna sokalım dediğimde ise pek dikkate almıyor. Oturup da sorunumuzu çözemiyoruz çünkü ona göre sorun yok ama hiç bitmeyen borçları ve kesat işleri var. Çocuk bile düşünemediğim evliliğimde nasıl bir yola girmeliyim bilmiyorum, her gece ağlamaktan bıktım, eşimden soğuyorum lütfen bana bir fikir verin.

Böyle evlilik gitmez çocuk olmadan evlilik olur mu. Maddiyata fazla takılmış görünüyo ama yoksul olsun zengin olsun aile çocuksuz olmazki.. Para hesabı ömür boyu bitmez bunu beklemesi yanlış.. Açık açık konuşun oturup. Çocuk düşünmemesinin nedeni maddiyat mı yoksa sizi mi sevmiyor (kendisini sizden düşük görüyor olabilir bu erkek için ciddi sıkıntıdır) duygularını sorun. Çözülecek gibiyse çabalayın ama yokuşa sürüyosa ona göre ayar çekin bu evliliğe

Back
X