fikrinize ihtiyacım var

N'oldu yanlış mı çevirmişim komik mi çevirmişim :KK53:
Yanlışım varsa düzelt lütfen ?
yaaanniiii doğru gibi gibi :) evet özgüvenim yok evet düşündüklerimi söyleyemiyorum. dün ruh halim kötüydü sanırım ben ayrıyetten tekrarlayan depresyon geçiriyorum :D :D :D ya ben iki yüzlü olamıyorum arkadaşım ben şu insandan rahatsız oluyorsam yüzüne söylecek cesaretim yoksa yüzüne gülmüyorum da vay arkadaş diyorum sonra bana gelip atıp tutuyon sonra görünce ay canım diyip kanka oluyon anlamıyorum yani bunu kastetmiştim tam belirtememişim ben de türkçe zeka pek yok :D :D hep mat işliyor :D yani soğuyorum insanlardan bana gelip onu konuşan sonra yüzüne gülen bana da aynısını yapmaz mı ??? :D :D şuan ben de isim vermesem de konuşuyorum aslında bu sabah tavrımı koydum :D :Dve resim konusu var hep çirkin resimlerimi atıyor gerçi hepsinde güzel çıkıyorum da duruş bozukluğu filan sorun değil ben şunu koyma bunu koyma demem zaten;) ama ben şu resmi beğendim bana at desem atarım diyip atmıyor resmen oyalıyor beni daha yeni 5 kez abartısız istemişimdir tamam canım atarım acelesi ne filan ... nedennn çünkü kendini beğenmiyor ayy sinir oldum sabah sabahh... sabah kendimi çekerken girdi kadraja gerçi bende güzel çıkmışım elimden telefonu bakıcam diye aldı baktım atıyor kendine resimleri çektim aldım elinden atarım ben bir ara dedim ama atmıcam :) :) anladı haahhahah ay çocuk gibi yaaa...ya gıcık ediyor beni işte kendine gelince o resmi isteyince anında olacak hatta telefonumu alıp kendi atar, ki bana zaten 1 kere söylemesi yeter atarım ben anında ama başkasına gelince aman çatladı ne acelesi var gibi . facede güzel söz paylaştım bundan sonra herkes ederi kadar vay efenim bu kıza ne oldu demesin kimse dedim ne verirseniz onu biçeçeksiniz gibi birşey atarlıyım fena :D :D :D ... ruh halim bugün iyi :D :D :D çok boş işlerle uğraşıyormuşum gibi geliyor şuan bana

üniversite okurken senin karakterinde bi arkadaş buna benzer şeyler söyleyip senin gibi nasıl olurum falan demişti ben o gün öğretim üyesiyle tartışmıştım çok özendiğini söylemişti.o zaman ona iyi tavsiyeler veremedim malum gençlik ama canım sana tavsiyem evde kararlı konuşmak için provalar yap.hislerini yüksek sesle önce kendine anlat ki başkasına anlatırken sesin emanet çıkmasın.kimsenin birbirine bi mecburiyeti yok kaybetmekten korkma eğer arkadaşlığınız bitecekse de gidişin sessiz olmasın ayrıca senin derdin tasan yok mu birazda sen anlat onlar seni dinlesin :KK35:
anlatacam da amann canım ne olcak benim yerimde olsan la bitiyor genelde baskın bir karkter değilim

Gerçekten 26 yaşında mısın? Sanki 16 yaşında bir kız yazmış gibi. Neyse. Beğenmediğin insanla görüşmek zorunda değilsin. Değiştir arkadaşlarını. Bu yaşta arkadaşlara bu denli önem vermemen gerekir.
çok haklısın aynen o yaşta gibiyim bazen...

yaaanniiii doğru gibi gibi :) evet özgüvenim yok evet düşündüklerimi söyleyemiyorum. dün ruh halim kötüydü sanırım ben ayrıyetten tekrarlayan depresyon geçiriyorum :KK70: :KK70: :KK70: ya ben iki yüzlü olamıyorum arkadaşım ben şu insandan rahatsız oluyorsam yüzüne söylecek cesaretim yoksa yüzüne gülmüyorum da vay arkadaş diyorum sonra bana gelip atıp tutuyon sonra görünce ay canım diyip kanka oluyon anlamıyorum yani bunu kastetmiştim tam belirtememişim ben de türkçe zeka pek yok :KK70: :KK70: hep mat işliyor :KK70: yani soğuyorum insanlardan bana gelip onu konuşan sonra yüzüne gülen bana da aynısını yapmaz mı ??? :KK70: :KK70: şuan ben de isim vermesem de konuşuyorum aslında bu sabah tavrımı koydum :KK70: :KK70:ve resim konusu var hep çirkin resimlerimi atıyor gerçi hepsinde güzel çıkıyorum da duruş bozukluğu filan sorun değil ben şunu koyma bunu koyma demem zaten:KK66: ama ben şu resmi beğendim bana at desem atarım diyip atmıyor resmen oyalıyor beni daha yeni 5 kez abartısız istemişimdir tamam canım atarım acelesi ne filan ... nedennn çünkü kendini beğenmiyor ayy sinir oldum sabah sabahh... sabah kendimi çekerken girdi kadraja gerçi bende güzel çıkmışım elimden telefonu bakıcam diye aldı baktım atıyor kendine resimleri çektim aldım elinden atarım ben bir ara dedim ama atmıcam :) :) anladı haahhahah ay çocuk gibi yaaa...ya gıcık ediyor beni işte kendine gelince o resmi isteyince anında olacak hatta telefonumu alıp kendi atar, ki bana zaten 1 kere söylemesi yeter atarım ben anında ama başkasına gelince aman çatladı ne acelesi var gibi . facede güzel söz paylaştım bundan sonra herkes ederi kadar vay efenim bu kıza ne oldu demesin kimse dedim ne verirseniz onu biçeçeksiniz gibi birşey atarlıyım fena :KK70: :KK70: :KK70: ... ruh halim bugün iyi :KK70: :KK70: :KK70: çok boş işlerle uğraşıyormuşum gibi geliyor şuan bana
Çok alemsiniz
İş arkadaşısınız sanırım
Ama hiç arkadaş gibi değilsiniz bence
Biraz mesafe koymakta fayda var
Sosyal medya üzerinden değil tabi, günlük hayattaki tavırlarınızdan bahsediyorum

Fotoğrafta güzel çıkanı at diyorum atmıyo olaylarına da güldüm baya :KK70:

ya benim takıklığımdan birazda. bunun için üzülmeye değer mi daha önemli şeylerin yok mu derseniz var mutlu olmam için oncaaa sebebim varr... susup susup niye ağlıyorum ki( ağlıyorum derken bu tarz yazmam bile ağlama demek benim için) susacağıma onlar yerini bilsin ;)

Çok alemsiniz
İş arkadaşınız sanırım
Ama hiç arkadaş gibi değilsiniz bence
Biraz mesafe koymakta fayda var
Sosyal medya üzerinden değil tabi, günlük hayattaki tavırlarınızdan bahsediyorum

Fotoğrafta güzel çıkanı at diyorum atmıyo olaylarına da güldüm baya :KK70:
yok olay o değil kendine gelince ayrı başkasına gelince ayrı tavır da gerçekten traji komik

Back
X