• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikrinize ihtiyacım varrr, nasıl muhabbet kurabilirim

Sosyal medyadan vs baktınız mı sevgilisi olmasın ? Bizimde dersane zamanı sınıfta böyle sessiz bi çocuk vardı kimseye selamı sabahı yoktu çünkü sevgilisi aşırı baskın bi kızdı o geldi aklıma nedense..Dersle ilgili bir şeyi bahane edip soru sormayı deneyebilirsiniz.

Sosyal medyadan vs baktınız mı sevgilisi olmasın ? Bizimde dersane zamanı sınıfta böyle sessiz bi çocuk vardı kimseye selamı sabahı yoktu çünkü sevgilisi aşırı baskın bi kızdı o geldi aklıma nedense..Dersle ilgili bir şeyi bahane edip soru sormayı deneyebilirsiniz.
hesabı gizliydi ama profil fotosunda vs bir şey yoktu

ablalarım merhabalarrr. biraz saçma ama bir şey danışmak istedim size. benim dershanede sınıftan hoşlandığım bir çocuk var. ama çocuk hiç kimseyle tek kelime bir şey konuşmadı şimdiye kadar, en arkada oturuyo falan sessiz bi çocuk. benimle de tek kelime bile bi muhabbeti yok. o duvar kenarında en arkada oturuyo ben cam kenarı en önde. teneffüslerde kitap okuyor. sınıf whatsapp grubundan çocuğun numarasını aldım, sizce whatsapptan herhangi bir bahaneyle mi yazsam? ya da nasıl bi bahaneyle? yoksa teneffüslerde kitap okurken yanına gidip ne okuyorsun falan diye mi sorayım. çok sessiz ve içine kapanık olduğu için tersler diye korkuyorum biraz. ya da whatsapptan yazınca muhabbet devam etmezse de sıkıntı. gerçekten acayip vuruldum çocuğa nedense ya hiç aklımdan çıkmıyor. ne yapmalıyım sizce? düşüncelerinizi bekliyorummm :)
Üniversitedeyken bir ortama girmiştim
Çocuğun tekinden çok etkilendim
Gerçi o gün herkesten çok etkilenmiştim tobe estağfurullah Niyeyse😅
Önce etkilendigim çocuğu kurulan vatsap grubundan buldum sonra merhaba ben sarisacli kız
Bugün benimle internetinizi paylaştıniz tsekkur edememiştim teşekkürler yazdım
Sadece bunu yazdım ve o sessiz çocuğun içinden vooaaaaa diye canavar çıktı
Bikac gün görüşüp hevesimi alıp sonra totomu dönup yüzüne bakmamistim bidaha 😅😅
Zaten benden küçükmüş 4 yaş 🤦

Siz böyle sessiz sakin kimseyle konuşmayan deyince o anılarım geldi aklıma 😂😂😂

Başak burcu erkeği değilse bir şey bilmiyorum :kahve: Muhtemelen gizemli oluşu seni çekiyor. Güzel duygular ya bunları da yaşamak lazım. Bence okuduğu kitabı sor ama fazla üstüne düşme. Birkaç kere de göz göze gelirsiniz eğer sevgilisi yoksa ve seninle ilgilenirse ne ala ama anladığı halde ilgilenmiyorsa boşver üzer seni

ablalarım merhabalarrr. biraz saçma ama bir şey danışmak istedim size. benim dershanede sınıftan hoşlandığım bir çocuk var. ama çocuk hiç kimseyle tek kelime bir şey konuşmadı şimdiye kadar, en arkada oturuyo falan sessiz bi çocuk. benimle de tek kelime bile bi muhabbeti yok. o duvar kenarında en arkada oturuyo ben cam kenarı en önde. teneffüslerde kitap okuyor. sınıf whatsapp grubundan çocuğun numarasını aldım, sizce whatsapptan herhangi bir bahaneyle mi yazsam? ya da nasıl bi bahaneyle? yoksa teneffüslerde kitap okurken yanına gidip ne okuyorsun falan diye mi sorayım. çok sessiz ve içine kapanık olduğu için tersler diye korkuyorum biraz. ya da whatsapptan yazınca muhabbet devam etmezse de sıkıntı. gerçekten acayip vuruldum çocuğa nedense ya hiç aklımdan çıkmıyor. ne yapmalıyım sizce? düşüncelerinizi bekliyorummm :)
Arkadaşlar çok guzel tavsiyeler sunmuş. Bem sadece çocuğu takdir etmek istedim) tiktokla kafayi bozmayan kitap okuyan genç gormek samanlikda igne aramaya döndü neredeyse

Başak burcu erkeği değilse bir şey bilmiyorum :kahve: Muhtemelen gizemli oluşu seni çekiyor. Güzel duygular ya bunları da yaşamak lazım. Bence okuduğu kitabı sor ama fazla üstüne düşme. Birkaç kere de göz göze gelirsiniz eğer sevgilisi yoksa ve seninle ilgilenirse ne ala ama anladığı halde ilgilenmiyorsa boşver üzer seni
ben de başak burcuyum....

Ben olsam hiçbir şey yapmam. Onun yaptığı gibi alır kitabımı okurum bi köşede. Mutlaka dikkatini çekersin öyle olunca. Ben böyle amacıma giden yolları kasıtlı olarak uzatırım zaten hep. Daha heyecanlı oluyor.
ayy evet bunu yapcaktım. arkadaslarım gelip konuşturuyo kitap okutmuyolar bana yattı bu plan hashhddhjv

ayy evet bunu yapcaktım. arkadaslarım gelip konuşturuyo kitap okutmuyolar bana yattı bu plan hashhddhjv

Kızlar operasyondayım gidin başımdan diyeceksin o zaman =))))
Çekinme bence ya, git konuş muhabbet kur, gençsiniz sınıf arkadaşısınız arkadaşça muhabbet edebilirsin terslemez bence. Ben de okumak istiyorum ne önerirsin falan de, iş çıkmazsa bile kitap önerisi gelir fena mı =)

Tek kelime konuşmadığınız insana nasıl vuruluyorsunuz ya? O kadar mı yokluktasınız?

Mesaj atmayın ya da aramayın tabi ki, rahatsız edici bişey bu. Sınıf içinde muhabbet kurmaya çalışın.
Aslında bu merak. Gizemli görünüyor, kimseyle konuşmuyor, eee bizde de başarılı olma, onu değiştirme hırsı var biraz. Açıkçası sorunlu olma ihtimali olan birine de benziyor, tam iyileştirmelik

Bir ara yakışıklının kalktıgı bir anı veya koridorda yürüyen bir anını yakalayın. Telaşlı olun saçınızı başınızı dağıtın telaşlı olduğunuz belli olsun elinizde kitaplıklar ve telefon olsun koşarken telefona baka baka koşmuş gibi yapın yakışıklıya çarpın. Özür dileyin, bir şey oldu mu afedersiniz görmedim diyerek dilinizi otomatiğe bağlayın mimiklerini inceleyin ne tepki verecek.

Lisede hoşlandığım çocuğa aynısını yapayım derken merdivenlerden düstüğümü bilirim. Değdi mi? Değdi tam dibinde düstüm kaldırdı falan beni. Bana dokunurken yanaklarım domates gibi oldu. Nefes alışverişimin otomatiğini yitirmiştim. Bide gülüş atmıştı iyice bütün hücrelerim kımıl kımıl olmuştu. Anlatırken bile heyecanlandım.

Hiç mesaj atmayın derim.
Oo olaylar olaylar 😄😄😄

Toprak elementleri olarak gizemli varlıklarız. Daha çok oğlak ve başak başı tutuyor.
Bende bir başak burcu olarak gizemi çekiyorum ister istemez. Ama ne yazık ki bu ıssızlar ömür törpüsü oluyorlar.

Toprak elementleri olarak gizemli varlıklarız. Daha çok oğlak ve başak başı tutuyor.
Bende bir başak burcu olarak gizemi çekiyorum ister istemez. Ama ne yazık ki bu ıssızlar ömür törpüsü oluyorlar.
Kesinlikle öyle ben de başak burcuyum kendim gibi olanları çekerim ama başak erkeği kadınına göre biraz farklı oluyor, böyle gizemli olanlar kızım ben seni üzerim sana layık değilim moduna geçiveriyor genelde

Kesinlikle öyle ben de başak burcuyum kendim gibi olanları çekerim ama başak erkeği kadınına göre biraz farklı oluyor, böyle gizemli olanlar kızım ben seni üzerim sana layık değilim moduna geçiveriyor genelde
Var basımızda bir adet. Kardesimin sevgilisi. Allah erkeğinden korusun.

Hormonların tavan olduğu yıllar, benim vurulduğum tipleri hatırladım da bayağı güldüm şu an :) Çok özledim ya o günleri, hayatımın en güzel günleriymiş. En güzel zamanlarındasın ne güzel, ben olsam hiç telefon numarasına vs yazmam, o kitap okurken yanına giderim sorular sorarım yakınlaşmaya çalışırım şahsen. Ben öyle yapardım ergenken:KK51:

Ne okuyosun diye sor anlatınca aa ben de okumak istiyodum ben de başlıyım o zaman (bilinen bi kitapsa) yada aa ilgimi çekti ben de okurum belki diyip bi hafta sonra kitabı bitirmiş şekilde biliyo musun bitirdim kitqbı vs şeklinde başlayan bi muhabbet açabilirsin

Back
X