fikrinize ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

mercnburcu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
17
0
32
arkadaşlar biriyle konuşuyorum yeni tanıştıgım bir insan bana duru güzelliğin var ama yansıtamıyorsun dedi bende nasıl dedim oda Hoş birisin bunu yansıtamıyosun gizli bir güzelliğin var bizim orada " köylü güzeli" derler bunu dedi yansıtmamak ne anlamda biraz fikrinize ihtiyacım var kafam karıstı ne yönde yansıtmamak onu anlayamadım

Fiziksel güzellik anlamında potansiyelin var ama zarafet, karizma gibi katakterin getirdiği şeyler yok bu yüzden etkileyici değilsin gibi bir şey demeye çalışmış olabilir. Bence sert olmuş biraz.

Bence de doğal hüzelliğin var bakımın dikkat çekiciliğin eksik demiş olmalı. İyi bişi demeye çalışmıştır heralde

arkadaşlar biriyle konuşuyorum yeni tanıştıgım bir insan bana duru güzelliğin var ama yansıtamıyorsun dedi bende nasıl dedim oda Hoş birisin bunu yansıtamıyosun gizli bir güzelliğin var bizim orada " köylü güzeli" derler bunu dedi yansıtmamak ne anlamda biraz fikrinize ihtiyacım var kafam karıstı ne yönde yansıtmamak onu anlayamadım
sana yazcam ama seni güzel bulamıyorum kendimi güzel olduğuna ikna etmeye çalışıyorum demek

Guzelsin ama kullanamiyosun: o guzel kasini/ gozunu/ agzini /burnunu one cikaramiyosun demek.
Renkli gozleri olan birisi gozune rimel cekse cekici olur, gozunun renkli oldugunun altini cizer, guzelligini guzel bi sekilde kullanir, misal...

yeni tanıştığın insan sana köylü güzeli demiş ben bu adamdan hiç iyi elektrik almadım

senin alman doğru olmaz zaten elektiriği :KK70:
tamam kızma şaka yaptım :)
yok canım kızmadım :) sen almışsın tabii o esas elektriği yoksa hakkında burda konu açmazdın :KK66: da kızımızı öle kolayca vermiyoz biz KK olarak ondan ben içgüdülerime sordum onlar da öle dediler. valla ben onların yalancısıyım :KK66:
En Büyük KK

adamdaki cesarete bak. sen belki sadeligi seviyorsun? abarti gorunmekten hoslanmiyosun? sanane?
sende saf saf geldin bide burda 'bu ne demek' diye soruyorsun yahu.

ne diyeyim, hayirlisi.

yok canım kızmadım :) sen almışsın tabii o esas elektriği yoksa hakkında burda konu açmazdın :KK66: da kızımızı öle kolayca vermiyoz biz KK olarak ondan ben içgüdülerime sordum onlar da öle dediler. valla ben onların yalancısıyım :KK66:
En Büyük KK
ne elektiriği almışım hangi konuyu açmamdan bahsediyorsun anlamadım galiba :) :KK14:

X