Fikrinizi alabilir miyim kızlar?

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
471
53
Kızlar merhaba, bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla beş aydır görmüşmüyoruz, ama yakında üniversite okudugumuz şehire geçmeyi planlıyorduk. Onun eğitimi bitti, ben ise hala eğitimime devam ediyorum. Ben bir iş bulup biraz para biriktirmek ve bazı eğitimlere katılmayı planlıyordum oda beni görmek için gelecekti ve zaten arkadaşları da var o şehirde iş bulup orda kalmayı planlıyordu bende inşallah orada olacağım için. Yani böyle planlıyorduk. Kendisi şu anda turistik bir bölgede yaşıyor, ablası ona otelde bir iş bulmuş bellboyluk. Oda benim fikrimi aldı, sen ne diyorsun diye sordu. Orada işe başlarsa benim yanıma gelemeyecek, o zamana kadar da çok uzun bir süre görüşmemiş oluruz. Ama eğer çalışırsam çok iyi para biriktiririm lojmanda kalırım, hem para biriktirmem iyi olur belki nişan işini aradan çıkartırız dedi. Bende ben hoş karşılamıyorum çok uzun süre görüşemezsek bizim için iyi olmaz dedim. Oda belki arada sen yanıma gelirsin dedi. Ama ben gelemem işe falan başlarsam dedim, öyle kaldı. Sanırım teklifi reddedecek. Çok arada kaldım bende şimdi, benim yanıma gelirse para biriktiremez. Ama yanyana oluruz. Diğer şekilde uzak oluruz ama para biriktirir. Yinede sen bilirsin senin kararın ama ben sıcak bakmıyorum, yinede kararına saygı duyarım dedim. siz olsanız ne derdiniz? Ne yapardınız? Kafam allak bullak oldu düşünemiyorum lütfen bana fikir verin.
 
Boyle bir donemde para biriktirebilecegi bir is bulup da kabul etmemek ozur dilerim ama aptalliktir. Asil sizin onu tesfik etmeniz lazimdi mutlaka basla o ise diye. Bir sure gorusemeyin ne olur ki? Madem nisan dusunuyorsunuz,hem ileriye birikim yapmis olur ki kendisi de oyle soylemis takdir ettim. Biz de esimle sevgiliyken ayri sehirlerdeydik bazen 3 ay gorusemedigimiz oluyodu. 3 ay sonra da sadece 4 5 saatligine gelebiliyodu. Aradaki bag kuvvetliyse mesafelerin onemli oldugunu dusunmuyorum, kaldi ki sonunda hayatlarinizi birlestirme dusunceniz var.
 
Teşekkür ederim yazdığınız için. Şu an zaten 5 ayı geçti görüşmüşyoruz, orda da 6 ay falan gibi sezonluk bir süre çalışsa 1 yılı aşkın bir süre görüşemiyor olacağız. Napayım sizce? Çok değil mi bu süre
 
Siz gidemez misiniz gunubirlik olarak yanina? Mesafeyi bilmiyorum ama sonucta bir otobus yolculuguna bakar. 6 ay para biriktirebilecegi bir is buldugu icin bile cok sansli bence. Cogu insan isten cikarildi pandemi yuzunden. Maddi olarak kaygimiz yok durumlarimiz iyi diyorsaniz siz bilirsiniz,calismasin o zaman.
 
Yani tabiki paraya ihtiyacı var. Otobüsle gidebilirim yanına günübirlik, 7-8 saat arası bir mesafe ama belki bende çalışırım bilmiyorum. Kafam allak bullak oldu çok zor bi şey ama en azından 2 ayda bir yanına gitsem bile güzel olabilir
 
Bence zor bir karar degil. Bu bir firsat. Bu ise girmese ayni sehirde hemen is bulacagi garanti mi? Hazir bir is imkani cikmis, bunu degerlendirmezse yazik olur. siz de bir ise girerseniz iki koldan para biriktirmis olursunuz hem.
 
Bence zor bir karar degil. Bu bir firsat. Bu ise girmese ayni sehirde hemen is bulacagi garanti mi? Hazir bir is imkani cikmis, bunu degerlendirmezse yazik olur. siz de bir ise girerseniz iki koldan para biriktirmis olursunuz hem.
Evet çok doğru söylediniz teşekkür ederim, ama mesafeler bizi kötü etkiler mi tedirginim gerçi şimdi bile 5 ay görüşmedik çok şükür herşey iyi gidiyor ama insan bi tedirgin oluyor illaki
 
Siz acaba turistik bir bölge ve otelde çalışacağı için mi endiselisiniz? İnsanız sonuçta, ister istemez kıskançlık yeşerebilir. Etrafta bir şekilde başka kadınlar olacağı için mi tereddütleriniz var?
 
Yani ona güveniyorum, sadece bu kadar uzun bir süre görüşememek beni düşündürüyor ve endişelendiriyor. Belki ben yanına gidebilirim oda günübirlik olur anca. Siz olsanız ne yapardınız? Ne derdiniz erkek arkadaşınıza?
 
Sanırım yaşadığınız iç sıkıntısını ben de yaşardım. ( Benimki özlemin yanında biraz kıskançlıktan da olurdu sanırım) Ama işine engel de olmazdim diye düşünüyorum. Hem eğer ayrı geçireceğiniz bu süreci sağlam bir şekilde atlatırsanız daha emin adımlarla ilerlersiniz evliliğe. Bir sekilde görüntülü görüşerek, ayda bir kere yaşadığınız şehirlerin arasindaki ortak bir sehirde buluşarak ( böylece ikiniz de zamandan kazanırsınız) bu süreci atlatabileceğinizi düşünüyorum.. Yeter ki sevginiz gerçek olsun.. Huzurla kalın..
 
Aslında ben kıskançlığımı törpüledim, başlarda çok sıkıyordum onu çok kıskançtım, tabi ilk başladığımızda ergen sayılırdık, şu an neredeyse 4 yıl olacak ilişkimiz. Belki kendime itiraf edemesem de içimde kıskanıyor olabilirim birazcık. Ama bende işine engel olmak istemiyorum bide para biriktirecek ya. Sizde bişey demezdiniz bırakırdınız işini yapsın değil mi? Kararsız kalıyorum çok
 
En önemlisi de mesafe beni üzüyor
 
Bizim 13 ay görüşmediğimiz oldu, buluştuğumuzda hiç araya o kadar zaman girmiş gibi hissetmedik. Evet görüşememek çok zor ama sevginizle üstesinden gelebilirsiniz. Para biriktirmesi daha iyi olur bence
 
Bizim 13 ay görüşmediğimiz oldu, buluştuğumuzda hiç araya o kadar zaman girmiş gibi hissetmedik. Evet görüşememek çok zor ama sevginizle üstesinden gelebilirsiniz. Para biriktirmesi daha iyi olur bence
Ayy cidden mi? Sağ olun biraz rahatladım. Evet görüşememek çok zor ya bende öyle diyorum bırakayım çalışsın para biriktirsin falan, ama içime bi ağırlık çöktü tam da az kaldı buluşcaz demiştim ama inşallahhh günü birlik de olsa yanına gitmeyi düşünüyorum. Bir de turistik bi otelde çalışacağı için az da olsa kıskandım sanırım ama idare edeceğim inşallah. Siz olsanız ne yapardınız?
 
Siz bir şekilde bu iş konusunda hislerinizi söylemişsiniz. Benim fikrim bundan sonrasını ona bırakın. Tercihi konusunda yönlendirici olmayın. Sonuçta aynı mesafe, aynı özlem onun için de geçerli olacak. Onun açısından bakarsaniz da siz farklı bir şehirde yalnız çalışıyor olacaksınız. Eğer o, bu süreci özleme rağmen sağlıklı bir şekilde atlatabileceğinizi düşünüyorsa ona guvenin. Bu sebeple bu kararı bence ona bırakın şu aşamada.
 
Kendi islerine yapacaklarina konsantre ol erkek arkadasin da calissin, bos durursa issizlik psikolojisiyle davranabilir iliskin zarar gorur. Arada guven varsa gunubirlik tehlikeleri aklina getirme. Eger o bunu dert etmiyorsa sen de dert etmemelisin. Ikinizde ayri sehirlerdesiniz ikiniz icin de ayni ihtimal var sonucta.

Guven varsa sıkıntı yok, sevgilini ozgur birak dönerse senindir mantigindayim. :)
 
Ne güzel nişanlanmak için para biriktirmek istiyor, bence anlayışla karşılayın Ben olsam para biriktirmesi için kararına saygı duyardım. Kıskançlık çok normal ama güveniyorsanız içiniz rahat olsun
 
Doğru diyorsunuz, ona ben sıcak bakmıyorum dedim ama şimdi sen nasıl istersen nasıl mantıklı gelecekse öyle yap dicem teşekkür ederim size, sağ olun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…