- 22 Eylül 2020
- 1.161
- 471
- 53
- Konu Sahibi sensational
-
Teşekkür ederim yazdığınız için. Şu an zaten 5 ayı geçti görüşmüşyoruz, orda da 6 ay falan gibi sezonluk bir süre çalışsa 1 yılı aşkın bir süre görüşemiyor olacağız. Napayım sizce? Çok değil mi bu süreBoyle bir donemde para biriktirebilecegi bir is bulup da kabul etmemek ozur dilerim ama aptalliktir. Asil sizin onu tesfik etmeniz lazimdi mutlaka basla o ise diye. Bir sure gorusemeyin ne olur ki? Madem nisan dusunuyorsunuz,hem ileriye birikim yapmis olur ki kendisi de oyle soylemis takdir ettim. Biz de esimle sevgiliyken ayri sehirlerdeydik bazen 3 ay gorusemedigimiz oluyodu. 3 ay sonra da sadece 4 5 saatligine gelebiliyodu. Aradaki bag kuvvetliyse mesafelerin onemli oldugunu dusunmuyorum, kaldi ki sonunda hayatlarinizi birlestirme dusunceniz var.
Siz gidemez misiniz gunubirlik olarak yanina? Mesafeyi bilmiyorum ama sonucta bir otobus yolculuguna bakar. 6 ay para biriktirebilecegi bir is buldugu icin bile cok sansli bence. Cogu insan isten cikarildi pandemi yuzunden. Maddi olarak kaygimiz yok durumlarimiz iyi diyorsaniz siz bilirsiniz,calismasin o zaman.Teşekkür ederim yazdığınız için. Şu an zaten 5 ayı geçti görüşmüşyoruz, orda da 6 ay falan gibi sezonluk bir süre çalışsa 1 yılı aşkın bir süre görüşemiyor olacağız. Napayım sizce? Çok değil mi bu süre
Yani tabiki paraya ihtiyacı var. Otobüsle gidebilirim yanına günübirlik, 7-8 saat arası bir mesafe ama belki bende çalışırım bilmiyorum. Kafam allak bullak oldu çok zor bi şeySiz gidemez misiniz gunubirlik olarak yanina? Mesafeyi bilmiyorum ama sonucta bir otobus yolculuguna bakar. 6 ay para biriktirebilecegi bir is buldugu icin bile cok sansli bence. Cogu insan isten cikarildi pandemi yuzunden. Maddi olarak kaygimiz yok durumlarimiz iyi diyorsaniz siz bilirsiniz,calismasin o zaman.
Bence zor bir karar degil. Bu bir firsat. Bu ise girmese ayni sehirde hemen is bulacagi garanti mi? Hazir bir is imkani cikmis, bunu degerlendirmezse yazik olur. siz de bir ise girerseniz iki koldan para biriktirmis olursunuz hem.Yani tabiki paraya ihtiyacı var. Otobüsle gidebilirim yanına günübirlik, 7-8 saat arası bir mesafe ama belki bende çalışırım bilmiyorum. Kafam allak bullak oldu çok zor bi şeyama en azından 2 ayda bir yanına gitsem bile güzel olabilir
Evet çok doğru söylediniz teşekkür ederim, ama mesafeler bizi kötü etkiler mi tedirginimBence zor bir karar degil. Bu bir firsat. Bu ise girmese ayni sehirde hemen is bulacagi garanti mi? Hazir bir is imkani cikmis, bunu degerlendirmezse yazik olur. siz de bir ise girerseniz iki koldan para biriktirmis olursunuz hem.
Ne kadardir birliktesiniz?Evet çok doğru söylediniz teşekkür ederim, ama mesafeler bizi kötü etkiler mi tedirginimgerçi şimdi bile 5 ay görüşmedik çok şükür herşey iyi gidiyor ama insan bi tedirgin oluyor illaki
2 ay sonra 4üncü yılımız olacak inşallahNe kadardir birliktesiniz?
Yani ona güveniyorum, sadece bu kadar uzun bir süre görüşememek beni düşündürüyor ve endişelendiriyor. Belki ben yanına gidebilirim oda günübirlik olur anca. Siz olsanız ne yapardınız? Ne derdiniz erkek arkadaşınıza?Siz acaba turistik bir bölge ve otelde çalışacağı için mi endiselisiniz? İnsanız sonuçta, ister istemez kıskançlık yeşerebilir. Etrafta bir şekilde başka kadınlar olacağı için mi tereddütleriniz var?
Sanırım yaşadığınız iç sıkıntısını ben de yaşardım. ( Benimki özlemin yanında biraz kıskançlıktan da olurdu sanırım) Ama işine engel de olmazdim diye düşünüyorum. Hem eğer ayrı geçireceğiniz bu süreci sağlam bir şekilde atlatırsanız daha emin adımlarla ilerlersiniz evliliğe. Bir sekilde görüntülü görüşerek, ayda bir kere yaşadığınız şehirlerin arasindaki ortak bir sehirde buluşarak ( böylece ikiniz de zamandan kazanırsınız) bu süreci atlatabileceğinizi düşünüyorum.. Yeter ki sevginiz gerçek olsun.. Huzurla kalın..Yani ona güveniyorum, sadece bu kadar uzun bir süre görüşememek beni düşündürüyor ve endişelendiriyor. Belki ben yanına gidebilirim oda günübirlik olur anca. Siz olsanız ne yapardınız? Ne derdiniz erkek arkadaşınıza?
Aslında ben kıskançlığımı törpüledim, başlarda çok sıkıyordum onu çok kıskançtım, tabi ilk başladığımızda ergen sayılırdık, şu an neredeyse 4 yıl olacak ilişkimiz. Belki kendime itiraf edemesem de içimde kıskanıyor olabilirim birazcık. Ama bende işine engel olmak istemiyorum bide para biriktirecek ya. Sizde bişey demezdiniz bırakırdınız işini yapsın değil mi? Kararsız kalıyorum çokSanırım yaşadığınız iç sıkıntısını ben de yaşardım. ( Benimki özlemin yanında biraz kıskançlıktan da olurdu sanırım) Ama işine engel de olmazdim diye düşünüyorum. Hem eğer ayrı geçireceğiniz bu süreci sağlam bir şekilde atlatırsanız daha emin adımlarla ilerlersiniz evliliğe. Bir sekilde görüntülü görüşerek, ayda bir kere yaşadığınız şehirlerin arasindaki ortak bir sehirde buluşarak ( böylece ikiniz de zamandan kazanırsınız) bu süreci atlatabileceğinizi düşünüyorum.. Yeter ki sevginiz gerçek olsun.. Huzurla kalın..
En önemlisi de mesafe beni üzüyorAslında ben kıskançlığımı törpüledim, başlarda çok sıkıyordum onu çok kıskançtım, tabi ilk başladığımızda ergen sayılırdık, şu an neredeyse 4 yıl olacak ilişkimiz. Belki kendime itiraf edemesem de içimde kıskanıyor olabilirim birazcık. Ama bende işine engel olmak istemiyorum bide para biriktirecek ya. Sizde bişey demezdiniz bırakırdınız işini yapsın değil mi? Kararsız kalıyorum çok
Ayy cidden mi? Sağ olun biraz rahatladım. Evet görüşememek çok zor yaBizim 13 ay görüşmediğimiz oldu, buluştuğumuzda hiç araya o kadar zaman girmiş gibi hissetmedik. Evet görüşememek çok zor ama sevginizle üstesinden gelebilirsiniz. Para biriktirmesi daha iyi olur bence
Siz bir şekilde bu iş konusunda hislerinizi söylemişsiniz. Benim fikrim bundan sonrasını ona bırakın. Tercihi konusunda yönlendirici olmayın. Sonuçta aynı mesafe, aynı özlem onun için de geçerli olacak. Onun açısından bakarsaniz da siz farklı bir şehirde yalnız çalışıyor olacaksınız. Eğer o, bu süreci özleme rağmen sağlıklı bir şekilde atlatabileceğinizi düşünüyorsa ona guvenin. Bu sebeple bu kararı bence ona bırakın şu aşamada.Aslında ben kıskançlığımı törpüledim, başlarda çok sıkıyordum onu çok kıskançtım, tabi ilk başladığımızda ergen sayılırdık, şu an neredeyse 4 yıl olacak ilişkimiz. Belki kendime itiraf edemesem de içimde kıskanıyor olabilirim birazcık. Ama bende işine engel olmak istemiyorum bide para biriktirecek ya. Sizde bişey demezdiniz bırakırdınız işini yapsın değil mi? Kararsız kalıyorum çok
Ne güzel nişanlanmak için para biriktirmek istiyor, bence anlayışla karşılayınAyy cidden mi? Sağ olun biraz rahatladım. Evet görüşememek çok zor yabende öyle diyorum bırakayım çalışsın para biriktirsin falan, ama içime bi ağırlık çöktü tam da az kaldı buluşcaz demiştim ama inşallahhh günü birlik de olsa yanına gitmeyi düşünüyorum. Bir de turistik bi otelde çalışacağı için az da olsa kıskandım sanırım ama idare edeceğim inşallah. Siz olsanız ne yapardınız?
Doğru diyorsunuz, ona ben sıcak bakmıyorum dedim ama şimdi sen nasıl istersen nasıl mantıklı gelecekse öyle yap dicemSiz bir şekilde bu iş konusunda hislerinizi söylemişsiniz. Benim fikrim bundan sonrasını ona bırakın. Tercihi konusunda yönlendirici olmayın. Sonuçta aynı mesafe, aynı özlem onun için de geçerli olacak. Onun açısından bakarsaniz da siz farklı bir şehirde yalnız çalışıyor olacaksınız. Eğer o, bu süreci özleme rağmen sağlıklı bir şekilde atlatabileceğinizi düşünüyorsa ona guvenin. Bu sebeple bu kararı bence ona bırakın şu aşamada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?