Senin burnun daha iyi. İsteğin o burun bnce çok kötü duruo bi de iyi güldüğünü düşün delikleri daha da yukarıya açılacak çok iğrenç bnce

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay mesaj yoluyla göndermedm yaaa burdan gönderymEki Görüntüle 1052556
Resmi ilk gördüğümde estetik yaptırmış haliniz zannettim, hiç dokunmayın bence bi abeslik yok
Burun kemiğinde kaymamı vardı ? benimde bahsettiğim arkadaşımın burun kemiğinde yamulma vardı kulağında ki kıkırdağı burunamı ne yerleştirmişler kızın burnu abartısız cansu derenin ki gibi.
çok iyi bir doktora düşmüş demek ki
ama senin de kemikte problemin varmış topic'te okudum bence burun kemeri gayet hoş ve düz yalnız orta bölümde tombişlik var.
sırıtıcak bi yönü yok canım.![]()
benimde doktorum başka bi hastasının kulağında alı burnuna yerleştirdi bende gerek yokdu kemerdeki kırkırdağı aldı burun ucum düşük olduğu için ucuna werdi kaldırdı sadece topikliği beni şuan rahatsız edenöyle istemiyorum ben incecik burun istiyodum
peki operasyonu anlaşmadan önce doktora bunu söylediniz mi?
herhalde kafasına göre yapmış diyecemde okumuş insan genellikle estetikten sonra burun uçları sivri olur.
burnunun yapısı kalkıkmıydı ucu yani?
Teşekkür ederim forumda ki doktora mail atmıştım ondan cevap vermedi dimek![]()
benim çok düşükdü ucu kadın güzel kaldırdı allah war yukarda şimdi sadece ödem war dedi o gidince sıkıntı kalmıcak
2 ay oldu canım amelyat oldğmBurun da ki ödemi gerçi ne zaman yaptırdığını bilmiyorum da o zamandan bu zamana atılmadımı ödem?
bence bi sıkıntı yok canım .
alemsin valla :90:
böyle bi kararı estetik olan bi arkadaşım olunca verdim gerçi onun zorunluydu baktım ki burnunun ucu çok hoş duruyo birde küçük.
kendi burnuma bakınca ona kıyasla daha hoş bi görüntüydü.
tek korkum aynı burnu yapamayan doktor.
2 ay oldu canım amelyat oldğm
bence senin burnun istediğin burundan çok daha güzel bilgin olsun...