Fikrinizi alabilirmiyim? resimli

Kızlar selamlar burnum bana büyük geliyo gülerken falan acayip büyük gözüküyor yüzümde tombikmiş gibi oluyo.
benim burnum böyle

İstediğim burun böyle

İstediğim burunu doktorlar elde edebilir mi güvenebilirmiyim? bi sakatlık çıkar mı ?
korkuyorum bu operasyondan.
bu yüzden fikir almak istedim.

Senin burnun daha iyi. İsteğin o burun bnce çok kötü duruo bi de iyi güldüğünü düşün delikleri daha da yukarıya açılacak çok iğrenç bnce:20:

Resmi ilk gördüğümde estetik yaptırmış haliniz zannettim, hiç dokunmayın bence bi abeslik yok

ay mesaj yoluyla göndermedm yaaa burdan gönderymEki Görüntüle 1052556

Burun kemiğinde kaymamı vardı ? benimde bahsettiğim arkadaşımın burun kemiğinde yamulma vardı kulağında ki kıkırdağı burunamı ne yerleştirmişler kızın burnu abartısız cansu derenin ki gibi.
çok iyi bir doktora düşmüş demek ki
ama senin de kemikte problemin varmış topic'te okudum bence burun kemeri gayet hoş ve düz yalnız orta bölümde tombişlik var.
sırıtıcak bi yönü yok canım. :16:

Burun kemiğinde kaymamı vardı ? benimde bahsettiğim arkadaşımın burun kemiğinde yamulma vardı kulağında ki kıkırdağı burunamı ne yerleştirmişler kızın burnu abartısız cansu derenin ki gibi.
çok iyi bir doktora düşmüş demek ki
ama senin de kemikte problemin varmış topic'te okudum bence burun kemeri gayet hoş ve düz yalnız orta bölümde tombişlik var.
sırıtıcak bi yönü yok canım. :16:

benimde doktorum başka bi hastasının kulağında alı burnuna yerleştirdi bende gerek yokdu kemerdeki kırkırdağı aldı burun ucum düşük olduğu için ucuna werdi kaldırdı sadece topikliği beni şuan rahatsız eden :( öyle istemiyorum ben incecik burun istiyodum

Kızlar selamlar burnum bana büyük geliyo gülerken falan acayip büyük gözüküyor yüzümde tombikmiş gibi oluyo.
benim burnum böyle

İstediğim burun böyle

İstediğim burunu doktorlar elde edebilir mi güvenebilirmiyim? bi sakatlık çıkar mı ?

istediğin burun güzel değil.. delikleri kocaman..
senin burnun daha güzel tabi yüzünün tamamını görmediğimiz için pek bişi diyemem

Bir sağlık sorununuz yoksa, abartı sayılacak kemerli fln bir burnunuz da yoksa ki yok niye böyle ciddi bir operasyonun riskini alacaksınız ki. Bence allah çok hoş yaratmış sakın bozmayın😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde doktorum başka bi hastasının kulağında alı burnuna yerleştirdi bende gerek yokdu kemerdeki kırkırdağı aldı burun ucum düşük olduğu için ucuna werdi kaldırdı sadece topikliği beni şuan rahatsız eden :( öyle istemiyorum ben incecik burun istiyodum

peki operasyonu anlaşmadan önce doktora bunu söylediniz mi?
herhalde kafasına göre yapmış diyecemde okumuş insan genellikle estetikten sonra burun uçları sivri olur.
burnunun yapısı kalkıkmıydı ucu yani?

benim burnum böyle

İstediğim burun böyle

arkadaşım senin burnun daha güzel ya :30:

peki operasyonu anlaşmadan önce doktora bunu söylediniz mi?
herhalde kafasına göre yapmış diyecemde okumuş insan genellikle estetikten sonra burun uçları sivri olur.
burnunun yapısı kalkıkmıydı ucu yani?

benim çok düşükdü ucu kadın güzel kaldırdı allah war yukarda şimdi sadece ödem war dedi o gidince sıkıntı kalmıcak

Teşekkür ederim forumda ki doktora mail atmıştım ondan cevap vermedi dimek :9:

:)) yani yüzüne de gitmiş burun yapın, eminim doktor da benim kadar şaşırmıştır yada dalga geçiyorsun falan sanmıştır :27:

benim çok düşükdü ucu kadın güzel kaldırdı allah war yukarda şimdi sadece ödem war dedi o gidince sıkıntı kalmıcak

Burun da ki ödemi gerçi ne zaman yaptırdığını bilmiyorum da o zamandan bu zamana atılmadımı ödem?
bence bi sıkıntı yok canım .

alemsin valla :90:
böyle bi kararı estetik olan bi arkadaşım olunca verdim gerçi onun zorunluydu baktım ki burnunun ucu çok hoş duruyo birde küçük.
kendi burnuma bakınca ona kıyasla daha hoş bi görüntüydü.
tek korkum aynı burnu yapamayan doktor.

Bu kararını estetik olan arkadaşının değil de burnu kocaman olan herhangi birine bakarak tekrar düşün derim. Elinde olanın kıymetini bil. gayet güzel burnun var. ayrıca burun ameliyatı hiç de kolay geçmiyor bilesin.

Valla ilk gördüğümde aşağıdaki burunu sizin ki sandım. Bence aşağıda ki burunun estetik operasyona ihtiyacı var.
Bi çok insan sizin burnunuza benzemesi için bıçak altına giriyorlar. Sana tavsiyem yaptırma :20:

Orta profil halide böyle baksanıza ya hem büyük hem geniş direkli bi burnum var :/
not: güldüğüm zaman

Son düzenleme:
Orta profil halide böyle baksanıza ya hem büyük hem geniş direkli bi burnum var :/

Dışardan bakan biri olarak burnunu düzgün ve normal olarak tanımlardım. Bence tamamen psikolojik seninki. İnsan bazen kendine karşı çok eleştirel bakıyor.. Aslında herşey kendimizi nasıl gördüğümüz ve nasıl yansıttığımızla ilgili😉

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Back
X