Fikrinizi alabilirmiyim

Sonuca bakın bir hafta olmuş yaptınız mı? Hayır 🤦‍♀️ Hala benim görevim olur diye saçmalayıp duruyorsunuz. Harbi bak şu kafada olmak için karı koca ne yapıyorsunuz? Merak ettim
Hanımefendi yemeği var dedenin ve biz bunu biliyor ve takip ediyoruz konuyu nerelere çektiniz ya

Yapıldı canım sizin nasıl bir fikriniz düşünce yapınız var ben size ve sizin gibi yorum yapanlara şaşırıyorum şuan. Kim kimi aç bırakır siz delimisiniz. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz anlıyorum şuan siz insanları linçleyip huzur bulan insanlardan olabilirsiniz ama biz okadar vicdansız değiliz çok şükür size daha ağırlarını söylerdim ama polemiğe giremicem
Ahahahaahahahahahahahah 🤪🤪🤪

Ben gerçekten anlatamıyorum kendimi gerçekten ben yemek yapmam demiyorum ki

Gerçekten ya ben kendimi anlatamıyorum yada siz anlamak istemiyorsunuz ben yemek yapmam demiyorum ki seve seve de yaparım diyorum anlatabildimmi

İyide ben yemek yapmam demiyorum ki yazdıklarımı okumuyor musunuz anlamadım

Gerek yok ben zaten yemek götürmem demiyorum 🤷‍♀️

Dediğim gibi Benim için sorun yemek yapmam değil seve seve yaparım sorun bu benim görevim gibi hissettirilmesi

Ben yapmam demiyorum ki yazdıklarımı üşenmezseniz okurmusunuz

Onu anladılar da sizin anlamadığınız, ağzınıza elinize kilit vurmuyor herhalde kocanız, "Aaa ne münasebet hayatım ya bir iki tabak yemek de veremeyeceksek dedemize? Duymamış olayım, hiç yakıştıramadım bu tavrı sana, yapalım, götürelim, hem Ramazan günü ne hoş olur, içimiz de rahat eder." vb deyip işe girişmemiş olmanıza söyleniyorlar.
"İşinize gelmiş" diyorlar özetle ve görünen de öyle.

Kızı varken durduk yere sizden istememişler , hasta oldukları için sizden istenmiş.
Eşinizde de nasıl bir vicdan varsa yok demiş.

Ben çok ayıpladım açıkçası eşinizi.
Allah sevap yapacak fırsat vermiş elinizle itmişsiniz.
1 hafta yemek yapmakla aşınmazdınız .
Bize kadar yemek var noluyorsa .
Allah kimseyi muhtaç bırakmasın.
Sizin yapmanız gereken eşiniz hayır dese de 1 kap yemek yapıp götürmekti.
Kaynananız laf mı sokmuş bilemem ama umarım sokmuştur.

Ben yaparım hatta seve seve yaparım yetmez ellerimle yediririm, icraata bakıyoruz ; sıfır.
Ben dedeye yemek yapmamış insan değilim yapıyordum zaten o kadar torunu dururken kimse de benim gibi alamadı yemek yaparım ben dedeme diye. Demekki yaptığın değil yapmadığın görünüyor şu anlamış oldum

Yapıldı canım sizin nasıl bir fikriniz düşünce yapınız var ben size ve sizin gibi yorum yapanlara şaşırıyorum şuan. Kim kimi aç bırakır siz delimisiniz. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz anlıyorum şuan siz insanları linçleyip huzur bulan insanlardan olabilirsiniz ama biz okadar vicdansız değiliz çok şükür size daha ağırlarını söylerdim ama polemiğe giremicem
Demagoji yapmayı öğren sonra yaz olur mu? Yapamıyorsan yazmıcaksın. Bir hafta geçmiş yapılmamış. Bilmem yazdıklarınızı okuyor musunuz? Yaparım diyorsunuz yani yapılmamış herhalde siz burdakileri salak sanıyorsunuz. Biz vicdansız değiliz diyorsunuz ya alası vicdansızsınız.

Hanımefendi yemeği var dedenin ve biz bunu biliyor ve takip ediyoruz konuyu nerelere çektiniz ya
Yapmadın yani ...
Takip ediyoruz derken napiyorsunuz mesela himmm bugün 2 çorba kaşığı yese , yarın 3 yese ortalama bir haftada 1 kase çorba biter ooohhh karantina da biter bizde kurtuluruz mu dediniz ...
O dede inşallah sokak hayvanlarına bırakır malını mülkünü de bir kuruş alamazsınız
Çok amin 🙏🙏🙏

Ya madem yapmam demedin neden hala bi kap yemek yapıp götürmüyorsun adama sinir oldum ya konuya adam 90yaşında ne olursa olsun kocam ne derse dedin yemek yapıp götürürdüm allah aşkına biraz vicdan ya bu ne saçmalık

eşimin dedesini birak komsum olsa yemek gönderirim.

Toruna da maşallah yani karısını yormak istemiyorsa insan disaridan alır goturur dedem ac kalmasın diye.

Bi hafta mı olmuş olay ee adam aç kaldı kesin desene bunlarda hiç yapcak vicdan yok zaten yapıldığına dairde bir kelime bile görmedim. Yazık vallaha yazık kp akıllı adamsa mal varsa babasının malını bir kap yemeği çok gören vicdan yoksununa verip yedirtmez aminnnn🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 İnsan demiyorum zira hayvanlar bile aralarında yemek paylaşıyor
Mirasa gelince en çok onlar sever dedeyi eminim. Yazmış zaten üstte bir sürü malı var diye.

Aklıma ben ilkokuldayken dönem ortası uzak bir yere taşınmamız geldi. Evin oraya servis yoktu babam da işlerinden dolayı anca akşam vakti gelebiliyordu. Komşumuz iki ay boyunca okul sonrası babam gelene kadar bana bakmıştı. Ailece zor bir dönemden geçiyorduk kadın da beni mutlu etmek için hep sevdiğim yemekleri yapardı. Neyse ki hep iyi insanlarla karşılaşmışız da konu sahibi gibi insanlar hayatımızda olmamış.

Bence her gün bir tabak yemek götürmeyi çok görmeyin. Hem Ramazanın bereketi paylaşmakla olur deriz hem bir tabağı esirgeriz... Çok şükür ki dede ayakta, yatalak olsa ölüme mi terk edilecekti anlamadım? Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin...

Ben de çocukken hatırlıyorum babaannem halamlar tencere ile yemek getirdiklerinde geri göndermişti, sonra da bana dönüp akılları sıra al bu yemeği 3-4 gün bizi bekleme diyorlar, ben kendi yemeğimi yapıyorum zaten onlardan yemek beklemiyorum, demişti. O zaman babaannemi biraz merhametsiz görmüştüm, halam düşünmüş tencere ile yemek getirmiş o onu evden kovdu. Şimdi düşününce anlıyorum, istenilen şey yemek verilip gidilmesi değil sanırım biraz daha ilgi ve şefkat.. :)

Mirasa gelince en çok onlar sever dedeyi eminim. Yazmış zaten üstte bir sürü malı var diye.

Aklıma ben ilkokuldayken dönem ortası uzak bir yere taşınmamız geldi. Evin oraya servis yoktu babam da işlerinden dolayı anca akşam vakti gelebiliyordu. Komşumuz iki ay boyunca okul sonrası babam gelene kadar bana bakmıştı. Ailece zor bir dönemden geçiyorduk kadın da beni mutlu etmek için hep sevdiğim yemekleri yapardı. Neyse ki hep iyi insanlarla karşılaşmışız da konu sahibi gibi insanlar hayatımızda olmamış.
Ne mirası hanımefendi kimsenim kimseden bişey beklediği yok siz nasıl Bi düşünce yapınız var gerçekten şaşkınım yazılanları okuyorum sadece

Böyleleri sever malı ama almayı sever 🤦‍♀️

Ayy yorumlarınız birbirinden beter.
Yapmam demiyorum ki diyip yapmamak.....
birşey dememek için zor tutuyorum yoksa banlanırım ajfjshhd.
Allah rızası için dedenizin adresini verin hergün birimiz yemek uygulamalarından sipariş verelim adamcağız aç kalmasın.
Allahta kimseye merhametsiz evlat/torun nasip etmesin, evlerden ırak.

Ayy yorumlarınız birbirinden beter.
Yapmam demiyorum ki diyip yapmamak.....
birşey dememek için zor tutuyorum yoksa banlanırım ajfjshhd.
Allah rızası için dedenizin adresini verin hergün birimiz yemek uygulamalarından sipariş verelim adamcağız aç kalmasın.
Allahta kimseye merhametsiz evlat/torun nasip etmesin, evlerden ırak.
Bende söyledim vermiyor. Her birimiz siparış veririz Ramazan ayındayız ya🙏🏼

Back
X