- 3 Şubat 2018
- 25.862
- 111.252
- 598
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
Akış fikir ve ruh güzelliği diliyorum çok ihtiyacınız var
Sizede ve esinize vicdan diliyoruz topluca!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akış fikir ve ruh güzelliği diliyorum çok ihtiyacınız var
Kendine al önce sen onları kalırsa ben talibim tamam ,sen kendi eksiklerini tamamla ..Akış fikir ve ruh güzelliği diliyorum çok ihtiyacınız var
Dediğim gibi sizi de anlamaya çalışıyorum, yaşlı adamı yanında götürmeyen kayın pederiniz, yemek götürmeyi reddeden eşiniz, başkaları da götürebilecekse arayıp size laf sokan kayınvalideniz ama siz şamar oğlanına döndünüz. Sorun sizde değil bence size “fazladan yemek yapabilir misin” diye sormadan sert bir üslupla kestirip atan eşiniz. Torun olarak sınıfta kaldı ama umarım size iyi bir eş çocuğunuza da sevgi dolu bir baba olurYa lütfen mantıklı düşünün yemeği var dedenin var. Biliyoruz ve takip ediyoruz
Ya lütfen mantıklı düşünün yemeği var dedenin var. Biliyoruz ve takip ediyoruz
Tekrar ediyorum dede aç falan değil onu öyle bırakacak kadar vicdansız hiç değiliz diğer torunları gibiAyy yorumlarınız birbirinden beter.
Yapmam demiyorum ki diyip yapmamak.....
birşey dememek için zor tutuyorum yoksa banlanırım ajfjshhd.
Allah rızası için dedenizin adresini verin hergün birimiz yemek uygulamalarından sipariş verelim adamcağız aç kalmasın.
Allahta kimseye merhametsiz evlat/torun nasip etmesin, evlerden ırak.
Merhametsizlik resmen ya, burada her birimiz sabah öğle akşam yemek söyleriz dedeye 50 liralık yemek ne fakir eder ne zengin.Bende söyledim vermiyor. Her birimiz siparış veririz Ramazan ayındayız ya![]()
O zaman yemek yapıyorsunuz?Tekrar ediyorum dede aç falan değil onu öyle bırakacak kadar vicdansız hiç değiliz diğer torunları gibi
Ayakta alkışlıyorum sizi çok isabetli bi yorum olmuş gerçektenAyy yorumlarınız birbirinden beter.
Yapmam demiyorum ki diyip yapmamak.....
birşey dememek için zor tutuyorum yoksa banlanırım ajfjshhd.
Allah rızası için dedenizin adresini verin hergün birimiz yemek uygulamalarından sipariş verelim adamcağız aç kalmasın.
Allahta kimseye merhametsiz evlat/torun nasip etmesin, evlerden ırak.
Merhametsizlik resmen ya, burada her birimiz sabah öğle akşam yemek söyleriz dedeye 50 liralık yemek ne fakir eder ne zengin.
Verse şurada kaç kişiyiz kimse 50 lirayla eksilmez valla karnı doysun ağzında şu aylarda yaşlı bir insanın duasını alalım sırtımız yere gelmezMerhametsizlik resmen ya, burada her birimiz sabah öğle akşam yemek söyleriz dedeye 50 liralık yemek ne fakir eder ne zengin.
Şuan eminim merak ettiğiniz yemeği kimin yaptığı değil sırf beni vicdansız göstermek ama şurada bu haketmediğim ağır yorumları yapan çoğu insanlardan daha çok vicdanlıyımdır ben. Bunu yaptıkları çirkin yorumlara bakarak anlayabiliyorumYemekleri kim yapiyor? Biliyorsunuz ya
Ayyy bı de kıskançTekrar ediyorum dede aç falan değil onu öyle bırakacak kadar vicdansız hiç değiliz diğer torunları gibi
Şuan eminim merak ettiğiniz yemeği kimin yaptığı değil sırf beni vicdansız göstermek ama şurada bu haketmediğim ağır yorumları yapan çoğu insanlardan daha çok vicdanlıyımdır ben. Bunu yaptıkları çirkin yorumlara bakarak anlayabiliyorum
Çok vicdansız(!) yorumlar yapıyorsunuz ama:)Yemek yapip göturdunuz mu bir (1) haftadır ????
Geç demogojiyi bu üslup az bile ..
Bak tekrar soruyorum YEMEK GOTURDUNUZ MU ?
Kendinizden yola çıkarak yorum yapıyorsunuz artık buna kanaat getirdim ben. Zira fikir neyse zikir de odurAyyy bı de kıskanç.şimdi diğer torunlara da giydirecek ...
Siz var yaaaaa siiiiiiiizzzzz su tilkisi derler bizim orda aha aynısi
Hayatımızda vicdanlı insan görmesek inanacağızŞuan eminim merak ettiğiniz yemeği kimin yaptığı değil sırf beni vicdansız göstermek ama şurada bu haketmediğim ağır yorumları yapan çoğu insanlardan daha çok vicdanlıyımdır ben. Bunu yaptıkları çirkin yorumlara bakarak anlayabiliyorum
Hee aynen, kocasının sözünden çıkmayıp yaşlı adama bir kap yemek götürmeyen bizdik zaten. Yav he.Şuan eminim merak ettiğiniz yemeği kimin yaptığı değil sırf beni vicdansız göstermek ama şurada bu haketmediğim ağır yorumları yapan çoğu insanlardan daha çok vicdanlıyımdır ben. Bunu yaptıkları çirkin yorumlara bakarak anlayabiliyorum
E ben cevap verdim laf sokmuşArkadaşlar biz konuyu yanlış anladık onun derdi dedeye yemek yapmadım yanlış mı yaptım değil vicdan yapılmamış zaten.
Şuan ki sorunu kaynanam bana laf mı soktu , çünkü tek mesele hayatta kaynana.
Size diyeceğim tek şey hamilesiniz , üzülmemek adına konuyu kapattırın .
Çünkü bu vicdansızlık ve gamsızlık için kimse size iyi yaptınız demeyecektir burada.
Hı hı öyledirKendinizden yola çıkarak yorum yapıyorsunuz artık buna kanaat getirdim ben. Zira fikir neyse zikir de odur