Fikrinizi alabilirmiyim

Sen onlari gec de yemeklerin kimin yaptigini söyle. Biz dedeyi merak ediyoruz
Bi kaç gün önce sadece 45 dk süren yoldan kayınpederim ve kayınvalidem geldi getirdi. Derseniz ki ordan mı getirttiniz insanları diye geçen hafta korona var demeden 5 dklık nikah için gelen insanlar onlar için sıkıntı değil

E ben cevap verdim laf sokmuş
Ohhhhhhh çok da iyi yapmış ...
Benim gelinim olaydı kapıma gelemezdi bir daha ne bu , ne de dogurdugum vicdansız ..
Aldı cevabini aslında ama halaaaaaaa ben yemek yapmam demiyorum ki diye safa yatıyor ..
Soruyoz kaç kere bir haftadır yaptın mı
Cevap yok

O dememiş kocası demiş :D
Yapılmamış yemek o iş geçti zaten .

Üzerler sizi burda size tekrar tavsiyem konunuzu kapattırın.
Çünkü hastalık varken takındığınız tavır tamamen vicdansızlık.
Burda ki konu yemek yapmadık ama çok üzgünüm nasıl durumu düzeltebilirim falan olmalıydı

Neyse .

Bi kaç gün önce sadece 45 dk süren yoldan kayınpederim ve kayınvalidem geldi getirdi. Derseniz ki ordan mı getirttiniz insanları diye geçen hafta korona var demeden 5 dklık nikah için gelen insanlar onlar için sıkıntı değil

Demek ki siz hicbirsey yapmadiniz! Birde burdan cok vicdanliyim diye salliyorsunuz. Onlarin gelip gitmelerini gectim. Ben sizin yerinizde olsam o kadar mahcup olup utanirdim ki o insanlara karsi. Hic burda "ben yapardim" demeyin. Yapmadiniz iste. Insanlar da mecbur gelip adama yemek birakmis. Insallah yiyecekleriniz bir güzel bogazinizdan geciyordur yasli adam isitilmis yemekleri yerken!

Dediğim gibi sizi de anlamaya çalışıyorum, yaşlı adamı yanında götürmeyen kayın pederiniz, yemek götürmeyi reddeden eşiniz, başkaları da götürebilecekse arayıp size laf sokan kayınvalideniz ama siz şamar oğlanına döndünüz. Sorun sizde değil bence size “fazladan yemek yapabilir misin” diye sormadan sert bir üslupla kestirip atan eşiniz. Torun olarak sınıfta kaldı ama umarım size iyi bir eş çocuğunuza da sevgi dolu bir baba olur🙏🏼
Bu yorumunuzu rica etsem büyük harflerle herkesin kalp gözünün göreceği şekilde yazabilirmisiniz

Kusura bakmayın ama siz gerçekten vicdan sahibi değilsiniz.
Pes doğrusu.

eşimin dedesini birak komsum olsa yemek gönderirim.

Toruna da maşallah yani karısını yormak istemiyorsa insan disaridan alır goturur dedem ac kalmasın diye.
Allah büyük işte ilerde kendilerininde çocuğu olucak inşallah babasını annesini iyi örnek alan bir çocuk olur 🙏🏼

Heheh aslında tek bir soru soruyorum sabahtan beri
Yemek yaptın mı ?
Ya da eşin yapti mi ?
Ya da göturdunuz mu 😂
Cevap yok ....
Kayınvalide ve kayınpeder gittikleri yerden yemek yapıp getirip geri dönmüşler. Takip ediyorlarmış. Takip ediyoruz dediği şey de kayınvalide biz geldik yemek getirdik diye arayıp söylemiştir odur yani. Hiç arayıp ne yaptınız yemek getiriyor musunuz diye sorduklarını sanmam. Zaten insan utanır arayıp öyle şey sormaya.

Bi hafta mı olmuş olay ee adam aç kaldı kesin desene bunlarda hiç yapcak vicdan yok zaten yapıldığına dairde bir kelime bile görmedim. Yazık vallaha yazık kp akıllı adamsa mal varsa babasının malını bir kap yemeği çok gören vicdan yoksununa verip yedirtmez aminnnn🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 İnsan demiyorum zira hayvanlar bile aralarında yemek paylaşıyor

Konu sahibi konu kapandı dedik bir hafta geçti yazmış. Sorsan ben yapardım ama bir haftadır umurları değil. Dilerim aynı kendileri gibi çocukları olur, o zaman anlarlar belki.

Kayınvalide ve kayınpeder gittikleri yerden yemek yapıp getirip geri dönmüşler. Takip ediyorlarmış. Takip ediyoruz dediği şey de kayınvalide biz geldik yemek getirdik diye arayıp söylemiştir odur yani. Hiç arayıp ne yaptınız yemek getiriyor musunuz diye sorduklarını sanmam. Zaten insan utanır arayıp öyle şey sormaya.
Daha fazla asabimi bozamicam bu tarz insanlar için .
Sevdiğim bir laf var
Men dakka dukka ...
Mealini bile aciklamicam açsın baksın 🤗..
Hiç sasmaz .

Hanımlar ben dedeye yemek yapıp gönderiyordum zaten diyorum hamileliğim den ötürü yeni yeni yemek yapıyorum diyorum siz hiç bu yazdığımı görmüyorsunuz neden?

Ya konuştukça daha da batıyorsunuz. Bari konunuzu kapattırın da insanların siniri bozulmasın daha fazla. Normalde yapılacak her yorumu hak ediyorsunuz ama hamilesiniz işte.

Yani sen yine BEN ZATEN YEMEK YAPMAM YAPARIM diyip kv ve kp ni getirdin onlar yaptı yemeği el insaf bite hiç utanmadan söylüyorsun bunu TAKİPİNDEYİZ diye inşallah birgün vicdan sahibi olursunuz karı koca çok iyi bulmuşsunuz birbirinizi.

Hanımlar ben dedeye yemek yapıp gönderiyordum zaten diyorum hamileliğim den ötürü yeni yeni yemek yapıyorum diyorum siz hiç bu yazdığımı görmüyorsunuz neden?

Siz yazılanları anlamıyorsunuz ,
Hala hasta ve sizden bu süreçte yemek yapılması istenmiş.
Yani şuan ki mesele vicdani bir durum.

Siz yazılanlardan biraz pay çıkarsanız keşke.

Ya konuştukça daha da batıyorsunuz. Bari konunuzu kapattırın da insanların siniri bozulmasın daha fazla. Normalde yapılacak her yorumu hak ediyorsunuz ama hamilesiniz işte.
Ya bırakın hamilelik haberini verince kv boynuna sarılmadı diye konu açıp kadını gömen birinden ne bekliyorsunuz. Karı koca şımarık vicdansızlar işte

Yani sen yine BEN ZATEN YEMEK YAPMAM YAPARIM diyip kv ve kp ni getirdin onlar yaptı yemeği el insaf bite hiç utanmadan söylüyorsun bunu TAKİPİNDEYİZ diye inşallah birgün vicdan sahibi olursunuz karı koca çok iyi bulmuşsunuz birbirinizi.
Aynen. Benim eşim şunu dese gün gelir bana ne yapmaz bu derim. Bir soğuma bir şüphe gelir oturur içime yani.

Bu yorumunuzu rica etsem büyük harflerle herkesin kalp gözünün göreceği şekilde yazabilirmisiniz
Eleştirileri kişisel algılamamaya çalışın. İnsanlar oldukça sert de olsa tepkilerinde haklılar. Eşinizi eleştiriyorlar esasında. Tek tavsiyem herhangi bir durumunuzda birileri sizden kaynaklanmadan bile olsa mağduriyet yaşıyorsa konu açmayın bence. Zor zamanlardan geçiyoruz ülkece gergin ve sinirliyiz😃 bence daha fazla atılan yorumlara bakmayın hamilesiniz zaten konuyu tamamen eşinize havale edin.

Şuan hamileliginizle ne alakası var onu anlamayamadik evinizde yemek yapmıyormusunuz ..hicmi yemek yapmıyorsunuz yani

Zorda kalsalar yapiyormussunuz evet. Okuduk..yani normalde size birakmiyorlarmis islerini. Bu seferde bakan kisiler hastalandiklari icin sormuslar iste. Keyiflerinden degil. Biz okuyoruz da yorumluyoruz zaten

Back
X