Fikrinizi alabilirmiyim

Hanımlar ben dedeye yemek yapıp gönderiyordum zaten diyorum hamileliğim den ötürü yeni yeni yemek yapıyorum diyorum siz hiç bu yazdığımı görmüyorsunuz neden?
Bebek için kontrole gittiğinde bir de IQ testi yaptirmani rica ediciiim artık ..
Zira akıl genetik yazık bebeğe de !

İnsanlar burda kendini yirta yirta diyor ki kocan densizlik etmiş ,hadi o utanmadi sen neden "ayıp dediğin alt tarafı bir tabak yemek götürüruz olur biter " demedin..
Hadi demedin, neden yapip eline tutusturmadin götür dedene diye ?
Hadi yapmadın siz yemek yemiyor musunuz şu an o evin içinde zıkkım mi yiyorsunuz ?
Hadi onu da anlamadın nasıl boğazınizdan geçiyor o adam ordayken ?

Eleştirileri kişisel algılamamaya çalışın. İnsanlar oldukça sert de olsa tepkilerinde haklılar. Eşinizi eleştiriyorlar esasında. Tek tavsiyem herhangi bir durumunuzda birileri sizden kaynaklanmadan bile olsa mağduriyet yaşıyorsa konu açmayın bence. Zor zamanlardan geçiyoruz ülkece gergin ve sinirliyiz😃 bence daha fazla atılan yorumlara bakmayın hamilesiniz zaten konuyu tamamen eşinize havale edin.
Aslında önce eşi sonra konu sahibini eleştiriyoruz. Herkes kendinden sorumlu. Eşim yapma diyecek bana ben de tamamdır deyip içim rahat oturacağım. Hiç sanmıyorum. Benle de alakası yok bunun..herkes böyle yapar diye düşünüyorum normalde. En olmadi ev yemekleri yapan bir yerden sipariş verir kapısına götürürüm. Varsın ben yaptım sansin. Siz tüm yorumları okumadınız sanırım.

Zorda kalsalar yapiyormussunuz evet. Okuduk..yani normalde size birakmiyorlarmis islerini. Bu seferde bakan kisiler hastalandiklari icin sormuslar iste. Keyiflerinden degil. Biz okuyoruz da yorumluyoruz zaten
Gerçekten evlerden ırak böyle vicdansız insanlar hergün artan yemekleri bile sokak hayvanlarına veriyoruz bi tabak yemeği çok görüyor 90yaşındaki adama bide kv bana lafmı soktu diyor inşallah laf sokmuştur ve bundan sonra ki her konuşmasında da laf sokar onu hakediyorlar çünkü.

Hicbir sey dusunmenize gerek yok. Sizi seven, rahatinizi dusunen bir adamla evli oldugunuz için şükredin.

Hamile oldugunuz için neden yemek yapmadınız diye baskı yapmayacağim hiç. Mideniz bulaniyordur belki yatiyorsunuzdur hep.

Bana kalirsa dede sizin sorumlulugunuzda da degil. Dedenin de yazlığa gitmesi gerekiyordu. Sonuçta bakımını üstlenen gelini, siz değilsiniz.
hay agzina saglik.

Yapıldı canım sizin nasıl bir fikriniz düşünce yapınız var ben size ve sizin gibi yorum yapanlara şaşırıyorum şuan. Kim kimi aç bırakır siz delimisiniz. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz anlıyorum şuan siz insanları linçleyip huzur bulan insanlardan olabilirsiniz ama biz okadar vicdansız değiliz çok şükür size daha ağırlarını söylerdim ama polemiğe giremicem

Kim yaptı yemeği

Siz yapmadınız ki kv laf soktu diye düşündünüz

Bu durumda biraz laf sokulması olağan yani iki kere götürdüm de üçüncüyü x götürdü diye bana laf soktu deseydiniz yine haklı olurdunuz da biz götüremeyiz demiş eşiniz bitmiş

Aslında önce eşi sonra konu sahibini eleştiriyoruz. Herkes kendinden sorumlu. Eşim yapma diyecek bana ben de tamamdır deyip içim rahat oturacağım. Hiç sanmıyorum. Benle de alakası yok bunun..herkes böyle yapar diye düşünüyorum normalde. En olmadi ev yemekleri yapan bir yerden sipariş verir kapısına götürürüm. Varsın ben yaptım sansin. Siz tüm yorumları okumadınız sanırım.
Okudum aslında ama hanfendi hamile olduğu için fazla yükselmemeye çalışıyorum. Yemek konusunda da benim annem bana hamileyken son 3 ay yataktan kalkamamış belki öyle bir durumu vardır bilemeyiz ki. Her durumda olayı çözmesi gereken kişi eşi. Ya dışardan söyler ya kendi yapar bir şekilde halletmeli. Kayınvalidesiyle kayınpederi bir gaflete düşmüş adamı bırakıp gitmişler onlara zaten denecek laf yok. Konu sahibinin kendini iyi ifade edemediğini düşündüm naçizane🙏🏼

Gerçekten evlerden ırak böyle vicdansız insanlar hergün artan yemekleri bile sokak hayvanlarına veriyoruz bi tabak yemeği çok görüyor 90yaşındaki adama bide kv bana lafmı soktu diyor inşallah laf sokmuştur ve bundan sonra ki her konuşmasında da laf sokar onu hakediyorlar çünkü.

Söyle birsey var: kayinvalide ve kayinpeder zaten ayni binadalar. Yani bütün sene onlar bakiyordur zaten adama. Sadece zoraki durumlarda baskalara birakiyorlar. Ve bence yasliya bakaninda gayet tatil yapma hakki var. Neden gidiyorlar demek yerine, bütün sene onlar bakiyor bizde yüklerin hafifletelim demeli. Adamda zor bir insanmis üstelik. Müge Anli da döve döve öldürülen yasli kadini 40 sene ayni yine o gelinin yaninda tutmuslar, üstüne ogluna mal vermis diye küsme bahanesi sigdirmislar ve öyle siyrilmislar isten. Ailedeki yaslilara bakmak zaten herkesin görevi. Sonra oturup agliyorlar, ama bir taraftan da kayip altinlarin pesindeler

Ben anladım siz yemek yapıp göndereyim deseniz iş sonra gel burada yapıver e sonra da e yaptın siz de burada yiyin olayına dönüşecek çünkü o türden insanların geliniyim ben de.Kimse kusura bakmasın da k.validen yazlıkta keyif çatarken sen hamile halinle uğraşmak zorunda değilsin yaşlı adamcağızı neden yalnız bırakıyorlar bir şey olsa bir başına kalacak madem başında dursunlar babalarının
hay sen çok yaşa agzina saglik

Kayınvalidesi benden aslan burcuymuş 😂😂 Hayatta yüz vermez kime ne yaparsa ederini yapar😏 İlerde oğlum olsa bana şunu dese fırıncı küreğini ağzına geçiririm. Ben burada artık şunu anladım Allah evladın hayırlısını versin merhametlisini versin hemde asla tasvip etmiceğim karakterde bir gelin istemiyorum. Böyle olan biriyle oğlum evlense benden uzak Allaha yakın. Kız aileleri nasıl ki eş seçimlerinde fikir belirtiyorlar istememezlik yapıyorlar erkek aileleride yapsın. Burada örnekler gördükten sonra insanın midesi bulanıyor

Son düzenleme:
Eleştirileri kişisel algılamamaya çalışın. İnsanlar oldukça sert de olsa tepkilerinde haklılar. Eşinizi eleştiriyorlar esasında. Tek tavsiyem herhangi bir durumunuzda birileri sizden kaynaklanmadan bile olsa mağduriyet yaşıyorsa konu açmayın bence. Zor zamanlardan geçiyoruz ülkece gergin ve sinirliyiz😃 bence daha fazla atılan yorumlara bakmayın hamilesiniz zaten konuyu tamamen eşinize havale edin.
Zaten ben yemek konusunda kimseye bişey demedim yapmam yapamam diye eşim görüştü kayınpederim le bir kere okadar. Sonra kayınvalidem bugün ben muhatap değilken eşime bişey diyemiyo diye bana laf söylüyor. Ben kimseye bişey dememişim etmemişim. O zor xamanınn içinde bende varım insanların olumsuz düşüncelerine de varım ama uslüpları çok iğrenç yoksa eleştirsinler gocunacak olsam buraya yazmam. Sadece şaşkınım nasıl bu kadar sivri dilli olabiliyorlar valla meramımı anlatıyorum anlamak istemiyorlar ne desem boş yazmasam bak cevap veremiyor diyecekler vallahi garipler

Ya bırakın hamilelik haberini verince kv boynuna sarılmadı diye konu açıp kadını gömen birinden ne bekliyorsunuz. Karı koca şımarık vicdansızlar işte
Vee derdi hala kayınvalide bana laf soktu mu sokmadı mı?Takmış kadına demek ki, bilenmek için fırsat kolluyor.Yazık günah ya.İnsanda hiç mi merhamet olmaz? Velev ki görevleri olsun.Hala iyileşinceye kadar 1-2 hafta pişirdikleri yemekten dedeye verince incileri mi dökülürdü karı kocanın? Biz ne desek boş.Zaten her yoruma aynı cevabı veriyor: “Ben zaten seve seve yapardım, yapmam demedim ki”🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️Sonuç ise koskoca bir 0.Ama konu sahibini bir konuda çok takdir ettim.Eş seçimini çok isabetli yapmış.İnsanın kendisine bu kadar benzeyen bir hayat arkadaşı bulması öyle kolay bir şey değil çünkü!!!

Merhaba arkadaşlar ben içimi dökmek istedim size. Uzun zaman oldu annemle görüşememiştik kaç aydır dün bize geldi oturduk muhabbet ediyoruz laf lafı açtı derken kayınvalidem ve kayınpederim den açıldı konu Bi konuda haklı olarak onlara çok sinirlenmiştim dayanamadım anneme döktüm içimi içimi yani şöyleler böyleler falan diye anlattım tabi annemde normalde çok iyi tanıyor onları uzun yıllardır, biliyorum kızım onlar da öyle yeri geldi hak verdi yeri geldi boşver dedi sen bebeğimle ilgilen ona odaklan dedi hamileyim bu arada. Neyse annem gitti sonradan vicdanım rahat etmedi böyle onları şikayet eder gibi oldum dedikodu yapar gibi oldum diye. Bi ara konu açıldı eşim sinirlidir falan da dedim sanki mahremiyetimi açmışım gibi hissettim onda da Bi de annem acaba yanlış yere çekmiş midir diye düşünüyorum. Öyle normalde herşeyimi anneme anlatan Bi tip değilim hatta ketum bile sayılırım ama dün çok yoğun hissedince bazı duyguları geçince rahatsız oldum vicdanım rahat etmedi eşime karşı. Doğru yapmadım çünkü biliyorum ama anneme anlatınca içimde rahatlamadı değil. Siz yaşadığınız sorun yada kafaya taktıklarınızı annenize anlatırmısınız sık olmasa da.
Annenle kv ve kp nin dedikodusunu yaptığın için vicdan azabı çekip 90yaşındaki dedeye yemek götürmediğin için vicdan azabı çekmiyorsan gerçekten taş kalplisin.

Okudum aslında ama hanfendi hamile olduğu için fazla yükselmemeye çalışıyorum. Yemek konusunda da benim annem bana hamileyken son 3 ay yataktan kalkamamış belki öyle bir durumu vardır bilemeyiz ki. Her durumda olayı çözmesi gereken kişi eşi. Ya dışardan söyler ya kendi yapar bir şekilde halletmeli. Kayınvalidesiyle kayınpederi bir gaflete düşmüş adamı bırakıp gitmişler onlara zaten denecek laf yok. Konu sahibinin kendini iyi ifade edemediğini düşündüm naçizane🙏🏼
Öyle bir şey olsa söylerdi. Yemek yapmaya başladım diyor zaten kendilerine. Kayınpeder halaya yani kızına emanet edip gitmiş. Hâlâ şimdi covid olmuş yani basından atıp gitmemiş kimse. Tabii ki önce sorumluluk eşinde ona kimse bir şey demiyor. Sadece insanın içi rahat etmez. Eş yapma demiş de görevim olur yapmadım diyor da... içi rahat eden yapmasin ne diyeyim artık.

Hicbir sey dusunmenize gerek yok. Sizi seven, rahatinizi dusunen bir adamla evli oldugunuz için şükredin.

Hamile oldugunuz için neden yemek yapmadınız diye baskı yapmayacağim hiç. Mideniz bulaniyordur belki yatiyorsunuzdur hep.

Bana kalirsa dede sizin sorumlulugunuzda da degil. Dedenin de yazlığa gitmesi gerekiyordu. Sonuçta bakımını üstlenen gelini, siz değilsiniz.

Eh tabi bir kadin o görevi "üstlenmis" cok sükür, o zaman ailedeki digerler hepsi rahatina baksin.

Vee derdi hala kayınvalide bana laf soktu mu sokmadı mı?Takmış kadına demek ki, bilenmek için fırsat kolluyor.Yazık günah ya.İnsanda hiç mi merhamet olmaz? Velev ki görevleri olsun.Hala iyileşinceye kadar 1-2 hafta pişirdikleri yemekten dedeye verince incileri mi dökülürdü karı kocanın? Biz ne desek boş.Zaten her yoruma aynı cevabı veriyor: “Ben zaten seve seve yapardım, yapmam demedim ki”🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️Sonuç ise koskoca bir 0.Ama konu sahibini bir konuda çok takdir ettim.Eş seçimini çok isabetli yapmış.İnsanın kendisine bu kadar benzeyen bir hayat arkadaşı bulması öyle kolay bir şey değil çünkü!!!
Karı koca tencere kapak olmuşlar çocuklarıda böyle yetişip aynılarını yapıcaklar yapcak bşr şey yok böyle vicdansız insanların çocukları inşallah aileleri gibi olmaz kendilerini iyi yetiştirirler ama istisna oluyor🤦‍♀️

Zaten ben yemek konusunda kimseye bişey demedim yapmam yapamam diye eşim görüştü kayınpederim le bir kere okadar. Sonra kayınvalidem bugün ben muhatap değilken eşime bişey diyemiyo diye bana laf söylüyor. Ben kimseye bişey dememişim etmemişim. O zor xamanınn içinde bende varım insanların olumsuz düşüncelerine de varım ama uslüpları çok iğrenç yoksa eleştirsinler gocunacak olsam buraya yazmam. Sadece şaşkınım nasıl bu kadar sivri dilli olabiliyorlar valla meramımı anlatıyorum anlamak istemiyorlar ne desem boş yazmasam bak cevap veremiyor diyecekler vallahi garipler
Eleştirenlerin gözünde tatmin edici cevaplar veremediğiniz için yazıyor olsanız bile cevap veremiyor konumundasınız zaten. Ben derdinizi anladım dediğim gibi ama insanlar hassaslar bu tarz yaşlılar ve çocuklar konusunda. Kayınvalidenizin yapması gereken eşinizle görüşmekti size laf sokmayı geçtim eşinize kızmalıydı. Konuyu yorumlara kapatın bence

Ya rica ediyorum biraz da benim açımdan yorum yapılsın ya bakın hak verilsin demiyorum eleştirmesinler demiyorum ama vicdansız yaftası hiç hakettiğimi düşünmüyorum anlamıyorum bu insanları
hamilesin. alindin kayinvalidenin lafina anliyorum . cunku ben de hamileyim. ve cok zor geciyor bulanti agri sanci kusma

sanslisin eşin seni dusunuyor hamile oldugun icin.

bence yorumlari okuyup sinirini bozma. muhtac birini ac birakmicagini biliyorum ben.

bir de kendini ifade etmek icin paralanma herkes isine geldigi yerden anliyor bu hayatta.

Eleştirenlerin gözünde tatmin edici cevaplar veremediğiniz için yazıyor olsanız bile cevap veremiyor konumundasınız zaten. Ben derdinizi anladım dediğim gibi ama insanlar hassaslar bu tarz yaşlılar ve çocuklar konusunda. Kayınvalidenizin yapması gereken eşinizle görüşmekti size laf sokmayı geçtim eşinize kızmalıydı. Konuyu yorumlara kapatın bence
Nasıl yapılıyor

Back
X