Evet :)) Benim kızım bana anne diyecekmiş en çok beni sevecekmiş:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet :)) Benim kızım bana anne diyecekmiş en çok beni sevecekmiş:)
ben burada koptum. Allah sabır versin size. Bence hazır kurtulmuşken hiiiiç görüşmeyin. Yesin kendi kendini. Bir de hamilesiniz, bari bu dönemi huzurla geçirin. Bir şey derse de, "ben de bu aralar hassasım alınganım idare edeceksiniz" deyin onun dediği gibi, bırakın gitsin. Sinir oldum.
Hic muhattap olmayin cekilir dert degil ya.. her kv de mi arizali cikar yaBen kayınvalidemin psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum ciddi anlamda
Yani normal değil, her şeyi Türk filmi haline getiriyor, müsait değilimdir mesela altında binlerce sebep arar.
Bir de saygısız çok, zaten saygısı olmadığı için her şeye karışabileceğini düşünüyor.
Kadın kafayı yemiş ya kusura bakmayın çok kaba oldu amaEvet :)) Benim kızım bana anne diyecekmiş en çok beni sevecekmiş:)
Hamile olduğumu bilmiyor bir ay daha öğrenmesini istemiyorum, kendi sabrım için:)
Cidden şüphe ediyorum kızıma seni sevmiyorlar kardeş alacaklar onun için, ben seni daha fazla seviyorum bak vs gibi saçma şeyler söyler diye söyleyebilir çünkü. Hatta ikincisini ilki kadar sevmeyecekler onu ayıracaklar onunda farkındayım hele erkek olursa hiç sevmez :)
Hic muhattap olmayin cekilir dert degil ya.. her kv de mi arizali cikar ya
Kadın kafayı yemiş ya kusura bakmayın çok kaba oldu ama
Allah Allah sürekli diger Gelinlerle kiyaslaniyorsunuz yani üstüne birde firca yiyorsunuz neden neden diye bunuda ilk defa duydum .. iletisime hic girmeyin derim agrimayi basinizi agritmayin simdi hamilesinizde hele ki bu dönemde hic cekilmezYa kendi akrabalarının gazına çok geliyor,
Akrabaları ailelerindeki problemli yanlarını görülmesin diye ay işte bizim gelin beni çok sever hep arar diyor aramasa bile. Kayınvalide bunu hemen vay o arıyor Chek aramıyor o zaman Chek de sorun der açar bağırır çağırır.
Akrabaları der ki biz gelinimize akşam yemeğine gideriz 2 güne 1 der, açar sen çağırmıyorsun her akşam yemeğe diye bağırır çağırır.
Unuttuğu şey beni kıyasladığı gelinlerin hepsinin evinde her gün hem dadısı hem mutfağa yardımcıları var.
Eşiniz nasıl peki annesine çok düşkün mü ? Böyle anneler çocuklarını da kendileri gibi yetiştiriyolar çünkü umarım eşinizde aynı karakterde değildir ki olsaydı problem daha çok büyürdü.. Eşiniz yanınızdaysa fazla görüşmeyin kv ile. Mış gibi yapın, tamam diyin geçin çok arıza çıkarırsa duygusalım üzgünüm beni idare edin diyin onun gibi..
bunlar varya gezip tozmaya gelince senden nenden saglamlar ama iş yapmaya gelince ölüyolar geberiyolar hastalar yaslilarKlasik kv işte.
Hastalanınca da iyice nazlanmış.
Benim kv de 3 sene önce ameliyat olmuş, iş yapmamak için hala dikişlerim acıyor der![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sen zaten netmişsin.
Tavrından asla vazgeçme.
İyi olunca da yaranılmıyor çünkü.
bunlar varya gezip tozmaya gelince senden nenden saglamlar ama iş yapmaya gelince ölüyolar geberiyolar hastalar yaslilar