Senin erkek arkadasinla bulusmanin , arkadasinin ders calismasina etkisi ne ?
Tek basina calisamiyor mu?
Başarısızlığının sorumluluğunu almak istemiyor, öfkesini yansıtıyor.
İlgilenmeyin, en azından bu konuda.
Iyi niyetli olmadigi garanti. Sana guvenip mi kayit olmus okula sen gelmeyince calismiyor. Sen biraksan o da birakir okulu heraldeAkşam beraber çalışıcaz diye karar almıstık, son anda ben gelemicem dedim bu sebebi göstererek. O da çalışmamış tek başına. Her zaman beraber çalışınca daha etkili oluyo falan der. Ama sanırm benim kadar iyi niyetli düşünmüyor.
Hayatta herseyini anlattığın bi dostun varmış.
Özelin dışında ne paylaşcaksınki daha
Arkadaşında laf sokmamış doğru demiş
Calışan yaptı gayet ben calışmadım yapamadım demiş
Bana laf sokmuş gibi gelmedi
Belki laf sokmamistir ha yani soksa bile ne alaka ? sonucta kendisi calisabilir yani sana böyle davranmasi mantiksiz olur.. surat asmasida onun sinavinin kötü gectigi icindir belki..üstüne alinma hic bence. Baska neler dedi merak ettim? sanki sen yanlis algiliyormussun gibime geldi..
şurda okuduklarım kadarıyla ikinizden de birşey olmaz sevgilinizle aranız bozuk olur vah ben ders çalışamam şu bu sizin okumakta gözünüz yok bahane üstüne bahane okul mu okuycaksınız sevgili dertleriylemi uğraşcaksınız karar verin
egitim herşeyden önemli bu kadar erkek meselelerini kafana takarsan böyle sorun olur işte arkadaşınla ne güzel ders çalışacaktın onunda sınavı iyi geçecekti belki de gitmedin çok iyi yaptın böyle diyimde gönlün olsun o zaman.Benim de sizin yorumunuzdan anladığım duygularınız yok sizin herhalde hiçbişeyden etkilenmiyorsunuz. Okulumu okudum gayet de mezun oluyorum merak etmeyin.
egitim herşeyden önemli bu kadar erkek meselelerini kafana takarsan böyle sorun olur işte arkadaşınla ne güzel ders çalışacaktın onunda sınavı iyi geçecekti belki de gitmedin çok iyi yaptın böyle diyimde gönlün olsun o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?