Fikrinizi almak istedim...

Bence senin kırılacağın varmış.Sana laf sokmuş gibi değil de kendine kızmış gibi arkadaşın.Velev ki sana laf soktu, bu kadar kafana takma ya, oh iyiki çalışmışım de, geç.

Kendi eksikliklerini , hatalarını başkalarına yükleyen kişilerle arkadaşlık yapılmaz.
Böyle bir tane arkadaşınız olacağına hiç olmasın daha iyi.

Yani ne soylenirde konu kapanır demişsiniz. Bilemiyorum. Net bir şekilde " sana sebebimi soyledim ve anlaştık, bu süre zarfında çalışmalıydın " dersiniz. Ya da hiç duymamazlıktan gelirsiniz.

ahh canım ona senden dost arkadaş olmaz senin sınavın iyi geçmiş diye sevinmeyecekse. benimde lisede öyle bir arkadaşım vardı arkadaşı geçtim kardeş gibi görüyordum sonra sonra anladım ben yüksek not alınca resmen surat asardi lise bitti ben bi daha gorusmeyelim dedim öyle de kapandı arkadaş diye birşey yok zaten arana mesafe koy derim ben

Allah aşkına en guzel yaşta lar sevgilileride olur arkadaşları da kavgaları da kırgınlıkları da sen yasamamissin sanırım çok merak ettim büyük adam mi oldun

Allah aşkına en guzel yaşta lar sevgilileride olur arkadaşları da kavgaları da kırgınlıkları da sen yasamamissin sanırım çok merak ettim büyük adam mi oldun
yok hala he-man im , birazdan adama dönüşüp saraya gideceğim

Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. Dediğniiz gibi belki de ben yanlıs anladım bilmiyorum. Şu an bişey yokmuş gibi devam ediyoruz.

2 gün önce ben de en yakın arkadaşımla ilgili konu acmistim. Canım sen sevgilinle bulustun diye o niye ders çalışmamış? Sabah uyansa imiş? tamam hastalık olmuş o arada calismamis ama gece vakti vardı sabah uyanabilirdi. Hem okulda da ona biraz da olsa tekrar etmişsiniz kendi calistigin kadarını. Demek ki olmamış yapamamis arkadasin. Laf sokmaya hakkı bile yok. Olur da bişey soyluyecek olursa da gece niye çalışmadın de sabah erken uyansaydin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…