• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikrinizi almak istiyorum

Ben erkek olsam, evleneceğim kadın "senin annene değil benim anneme verelim altınları" diye ısrarcı olsa, bir art niyet arar ve ben de "hayır benim annemde duracak" diye ısrar ederdim.

fikir vermesi açısından yazıyorum, biz de balayına giderken altınları kayınvalideye emanet etmiştik, Allah a şükür bir sorun olmadı, unutmayın onlar sizin eşinizin ailesi eşiniz bir sorun olmayacağını düşünüyorsa kocanıza güvenin, biz de kendi düğün borcumuzu kendimiz ödedik bunu bildikleri için ellerini bile sürmediler altınlara, ki o altınların da çoğu borca gitti zaten, gitmeden sayın elinizdekileri kapalı bir kutu ya da poeşete kouyp verin kayınvaldenize, bir kötülüklerini görmemişsiniz sonuçta, altınları benim aileme bırakalım demeniz yakışık almaz unutmayın bir ömür yüzyüze bakacaksınız

biz yanımıza aldık hiçte bişey olmadı zaten arabadan arabaya.otelin servisi geldi aldı zaten.otel desen güvenli.biz hiç sorun yaşamadık yani

bende düğünden sonra balayına giderken kayın valideme bıraktım bişey olmaz bence hatta ben güzelce paketleyip içinde ne var bi kağıda yazıp paketin içine koymuştum döndümde paketi bile açmamışlardı bence kasa döndükten sonra altınlar bozulcaksa gereksiz boşu boşuna iki çeyrek altın parası ödeyeceksiniz..

Ben bu konuda arkadaslariniza katilmiyorum..
Emanete hiyanetlik edecek insanlarsa eger esiniz zaten onlara birakmak istemez..
Siz nasil ailenize guveniyosaniz,esiniz de ailesine guveniyor muhakkak..
Ben altinlarimi ziynet esyalarimi kayinvalideme biraktim gözü gibi bakar valla su an yurtdisindayim ve ziynet esyalarim kayinvalidemde..
Guveniyorum.. Herkesten once sizin guvenmeniz onemli. Baskasinin fikriyle olacak sey degil bence bu..Sadece guven meselesi..

bende nişanlıyım ve balayına gitmeden kayınvalidemlere bırakmayı düşünüyorum ama haklısın benide çok uyaran oluyo
düğün esnasında ise napıcağımı takılarımı emanet kimin alacağını bilmiyorum. soramam da ayıp olur diye düşünüyorum

evet düğündede nasıl olacak hiç bilmiyorum. kim alacak ustumuzdeki takıları bilmiyorum. boyle şeyler sorulmaz da :17:

Back
X