• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikrinizi isterim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilgileriniz güncel değil. Ülke değiştirme fikriniz var ama araştırmamışsınız bile. 28000 tl büyük bir para olarak görünüyor olabilir ama kiralar olmuş 10-15 bin tl. Ne eğitimi alacak bu çocuk? Alım gücü yerlerde.

Güzelce bir araştırın. Sizin adınıza olumlu hbir yönü olmadığını anlayacaksınız.

Eğitim haberleri takip etmiyorum ama turkiyede ki tanidim cocuklar ve burdakilere kilaslayinca orda okumaya cabaliyorlar ve ellerinde meslek oluyor ve farkindalar ki burda nasil olsa devlet bakar ve eğitime yeterince kendilerini vermiyorlar gozlemledim ama bu sadece cevre den tabiki fazlasini bilmiyorum
Ah ah çevrenizi az çok tahmin edebiliyorum hangi görüşe mensup olduklarını.
Neyse.
Acilen bir muhalifin gözünden Türkiye değerlendirmesine ihtiyacınız var onun da yeri burası değil.
Ben 8 yaşına giden oğlumu özel okula gönderiyorum. Evet okumaktan başka çaresi yok, ben nasıl okuduysam o da okumak zorunda. Ama okullar güvenli değil,hijyenik asla değil,okul öğretmen öğrenci ve veli kalitesi zaten kötü. Hiçbir elle tutulacak yanı yok.

Turkiye de 1000 euro alacakiş ne ben de merak ettim ? Garanti mi? Şu an çoğu kişi nasıl yapsak da avrupada yaşam kursak düşüncesinde burda ve özellikle siz çok pişman olursunuz.Yilda 4 kere TR ye tatile gelebiliyormuşsunuz, buraya gelince acab tekrar tatile cikabililecek misiniz ülke şartlarında?

Eğitim haberleri takip etmiyorum ama turkiyede ki tanidim cocuklar ve burdakilere kilaslayinca orda okumaya cabaliyorlar ve ellerinde meslek oluyor ve farkindalar ki burda nasil olsa devlet bakar ve eğitime yeterince kendilerini vermiyorlar gozlemledim ama bu sadece cevre den tabiki fazlasini bilmiyorum
Hayır ablam ne yaptın sen. Burada okumanın resmen bir önemi kalmadı. Kızının hayatı kayar.

Merhaba. Herkes şu anda Türkiyeden gitmeye çalılıtken Türkiyeye dönmek istemeniz çok mantıksız.

Öncellikle eşiniz ne iş yapacak? Fransadaki gibi bir alım gücünüz olmayacak. Her sabah uyandığınızda Süt’ün ya da Peynir’in dsha pahalılaştığını göteceksiniz.

Ayrıca kızınızı özel okulda okutmayacaksanız, 30-40 kişilik sınıflara hazır olun.
Evet daha once bir kac ay turkiyede yasadim ve tatile gelince bile sasiyorum fiyatlara
Burda bile bir sey 3 euro olunca almiyorum pahali geliyor diye 🤣

Ve okul konusunda baya gozumu actiniz burda 20 kisi sinifta

O zmn bu durumda da kritik..

Onun acikcasi oyle bir meslegi yok turkiyede önceden fayans yapardi fransada kurdacida calisiyor ve turkiyeye dokunce araba tamircisi veya belediyeye giderim 30.000tl alirim diyor
Hahahahhahaha hahahahha hahhahaaaa diyin kocaniza belediyede kim 30 bin aliyormus 😂😂😂😂😂😂 orda hurdacilikla kazandığı 2000€ ile burda hayal kurmasin gerekirse boşa gitsin ya kızını işsiz güçsüz adama verecek değil ülke. Ayrıca ülkenizde kanun nizam yok mu sizi tehdit ediyor.

Merhabalar
Az bi ozetecem, 7 yillik evliyim 8 aylik bir kiz cocugum var, eşim turkiyede dogdu, bende fransada ama asli ( turkum)

6 senedir fransada yasiyoruz iyi si ile kotusu ile

Ama simdi eşim turkuyeye donus yapmak istiyor temmeli ve ben kararsizim
Cunku fransada maddi ve alim satim kolay devlet den de yardim aliiyoruz sorun olunca ve burda bütün ailem var

Turkiyede ailem yok sadece esimin ailesi olur onlar da biraz fransada bize turkiyede yasiyorlar

Ben burda rahatim, ama eşim rahatsiz olduğu için huzur hic yok

Sorun su ki guvenmiyorum bizi idare edebilecek konusunda
Ve bütün arkadaslari turkiyede olduğu için aile ortam da kalmayacak diye dusunuyorum
Cikmayi seven bir insan olduğu için

Ama turkiyede egitim konusunda kizim daha iyi buyur oldugunu eminim
Ve diger yanda esimin ailesi ve kendisi de terbiye yok yani cocugum onlar yuzunden kotu bir insan olur diye cok korkarim
Onlarin cocuklari gibi

Sizce ne yapmaliyim rahatimi ve guvendim liman terkedip esimle turkiyeye gitmek mi

Yoksa kalirsak eşim gidecek ve elin sonunda kizimdan beni ayiracak diye cok korkuyorum
Türkiye kendi vataniniz.Cocugunuzun terbiyesi size bağlı.Keske orada kazandığıniz para ile önceden Türkiye de yatırım yapsaydiniz rahat ederdiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X