FikriniZi söylermisiniz:)

Merve12y

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
94
24
28
dedemin kız kardeşinin torunu akraba olarak ne kadar yakın sizce baba tarafından evlilik olarak degil şuan ama böyle birşey var hiç aklıma gelmezdi ama böyle bir durumla karşı karşıyayım aslında akraba içi ilişkilere olumlu düşünmediğim için frenliyorum kendimi ama işte..fikrinizi sormak istedim sevgiler

Çok yakın değil

Dedemin kız kardeşi yoktu malesef. Ama erkek kardeş diye uyarlama yaparsak çok yakınım hatta kendi kuzenlerimden daha yakın diyebilirim☺☺

Dedenin Kız kardeşinin torunu

Yani annenin-babanın kuzeninin çocuğu mu oluyor

Yakın bence ya

Dedemin kız kardeşi yoktu malesef. Ama erkek kardeş diye uyarlama yaparsak çok yakınım hatta kendi kuzenlerimden daha yakın diyebilirim☺☺
Anladım bizimde bağlar biraz kopuk tanımıyorum şuan çok uzak hatta hiç tanımadığım biri gibi geliyor ama tabi aradaki bağ inkar edilemez

Bence içlerine girmeden taniyamazsin.Ya yakın yada uzak . Sen anlasabildikten sonra . Yok yabancı yok akraba bunlar bos .onemli olan anlasmak

Anladım bizimde bağlar biraz kopuk tanımıyorum şuan çok uzak hatta hiç tanımadığım biri gibi geliyor ama tabi aradaki bağ inkar edilemez
arada bağ olabilir elbet ama.. uzak akraba oluyor.
düşündüm de :) ben hiç görmedim bile. bana göre akraba bile değiller

Akraba olabilirsiniz ama neredeyse tanimiyormussunuz. Oyle de akraba olmanin pek bir etkisi yok. Bence sorun degil.

kisaca annemin yada babanin halasi nin torunu desen daha kolay anlasilirdi :)) yakin sayilmaz bence uygundur :))

Babamin kuzenini oglu dersem bana uzak yakin geliyor çünkü biz sık sık görüşürüz. Ama her ailede bir değil. Siz çok yakın değilseniz problem değil.

İki kardeşin torunu yakınmış gibi ya.. Ama biri kız biri erkek kardeşin torunu, yani kız olan başka erkekten (kocasından) çocuğu olunca başka gen daha karışıyor, demek istediğim iki erkek kardeşin torunu daha yakın olurdu.. Yani kız kardeşin torunu olunca bi nispet uzak akraba gibi ..
Beyin jimnastiği soru-cevabı gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…