:))) reca ederimKendime uyarlayayım dedimde dedemin kız kardeşi olmadığını yirmi küsür seneden sonra farkettim
Teşekkürler konu sahibi
Anladım bizimde bağlar biraz kopuk tanımıyorum şuan çok uzak hatta hiç tanımadığım biri gibi geliyor ama tabi aradaki bağ inkar edilemezDedemin kız kardeşi yoktu malesef. Ama erkek kardeş diye uyarlama yaparsak çok yakınım hatta kendi kuzenlerimden daha yakın diyebilirim☺☺
Dedenin Kız kardeşinin torunu
Yani annenin-babanın kuzeninin çocuğu mu oluyor
Yakın bence ya
Bence içlerine girmeden taniyamazsin.Ya yakın yada uzak . Sen anlasabildikten sonra . Yok yabancı yok akraba bunlar bos .onemli olan anlasmakdedemin kız kardeşinin torunu akraba olarak ne kadar yakın sizce baba tarafından evlilik olarak degil şuan ama böyle birşey var hiç aklıma gelmezdi ama böyle bir durumla karşı karşıyayım aslında akraba içi ilişkilere olumlu düşünmediğim için frenliyorum kendimi ama işte..fikrinizi sormak istedim sevgiler
arada bağ olabilir elbet ama.. uzak akraba oluyor.Anladım bizimde bağlar biraz kopuk tanımıyorum şuan çok uzak hatta hiç tanımadığım biri gibi geliyor ama tabi aradaki bağ inkar edilemez
kisaca annemin yada babanin halasi nin torunu desen daha kolay anlasilirdi :)) yakin sayilmaz bence uygundur :))dedemin kız kardeşinin torunu akraba olarak ne kadar yakın sizce baba tarafından evlilik olarak degil şuan ama böyle birşey var hiç aklıma gelmezdi ama böyle bir durumla karşı karşıyayım aslında akraba içi ilişkilere olumlu düşünmediğim için frenliyorum kendimi ama işte..fikrinizi sormak istedim sevgiler
Bende hiç görmedim tanımıyorum ama yakın gibi geldi ondanarada bağ olabilir elbet ama.. uzak akraba oluyor.
düşündüm de :) ben hiç görmedim bile. bana göre akraba bile değiller
Ben kendi adıma akraba ile olan evliliğe,ortaklığa,alış-verise yani herseye karşıyımEvet aynen başka bir deyişle öyle oluyor:)
:)))kisaca annemin yada babanin halasi nin torunu desen daha kolay anlasilirdi :)) yakin sayilmaz bence uygundur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?