- 31 Temmuz 2015
- 320
- 159
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dedemin kız kardeşinin torunu akraba olarak ne kadar yakın sizce baba tarafından evlilik olarak degil şuan ama böyle birşey var hiç aklıma gelmezdi ama böyle bir durumla karşı karşıyayım aslında akraba içi ilişkilere olumlu düşünmediğim için frenliyorum kendimi ama işte..fikrinizi sormak istedim sevgiler
Yani anne babanda mı akraba o nasıl oluyor kiDedelerimin ( her iki dedemin de ) kız kardeşinin oğlu ile evliyim bilmiyorum yani ne desem![]()
Yani anne babanda mı akraba o nasıl oluyor ki
Onlarda kuzen :)))Yani anne babanda mı akraba o nasıl oluyor ki
Sizin dedeler kardeş ve 2 kız kardeşle evlenerek bacanak olmuşlar galiba, ve sizde diğer kız kardeşlerinin çocuğu yada torunu ile evlisiniz sanırım.. Doğrumu anladım acepDedelerimin ( her iki dedemin de ) kız kardeşinin oğlu ile evliyim bilmiyorum yani ne desem![]()
Evet dedelerim kardeş fakat eşleri yabancı . Annemle babam amca çocukları bende anne ve babamın halasının oğlu ile evliyim yani anne babamın kuzeni ile evlendim çok karışık :)Sizin dedeler kardeş ve 2 kız kardeşle evlenerek bacanak olmuşlar galiba, ve sizde diğer kız kardeşlerinin çocuğu yada torunu ile evlisiniz sanırım.. Doğrumu anladım acep![]()
Anladım gibi gibiEvet dedelerim kardeş fakat eşleri yabancı . Annemle babam amca çocukları bende anne ve babamın halasının oğlu ile evliyim yani anne babamın kuzeni ile evlendim çok karışık :)
Yani eet:)birine de birşey söyleyemiyorum kendimi garip hissedyrm çünkü böyle bir durum karsısında anlaşılsn istemem yani şuan aramzda bişy yok ama duyulsn istemem:/Şincik şöyle oluyor.akraba olunca aranızdaki ailevi bişeyi diğer akrabalarda duyabiliyor.Sonucta herkes akraban olaylar daha cabuk yayılıyor falan..
Ama sonucta bunlara takılıp da görüşmemek olmaz bence görüş.
Oy genler iç içe geçmişEvet dedelerim kardeş fakat eşleri yabancı . Annemle babam amca çocukları bende anne ve babamın halasının oğlu ile evliyim yani anne babamın kuzeni ile evlendim çok karışık :)
Evet onların ki kadar değil bizimkiler hepsi böyle gayette ilerliyorAnladım gibi gibiSiz anne babanız kadar yakın akraba ile evli değilsiniz yani teğet geçmiş ama genede azcık kan bağı var
Allah mesut etsin
![]()
Evet yabancı da var ama geneli böyleOy genler iç içe geçmiş
Akraba evliliği çok mu ki yaşadığın yerde
Bende akraba hiç istemem sırf dedikofu olaylarının duyulmasından dolayı..Yani eet:)birine de birşey söyleyemiyorum kendimi garip hissedyrm çünkü böyle bir durum karsısında anlaşılsn istemem yani şuan aramzda bişy yok ama duyulsn istemem:/