• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FikriniZi söylermisiniz:)

Dedelerimin ( her iki dedemin de ) kız kardeşinin oğlu ile evliyim bilmiyorum yani ne desem :KK6:

dedemin kız kardeşinin torunu akraba olarak ne kadar yakın sizce baba tarafından evlilik olarak degil şuan ama böyle birşey var hiç aklıma gelmezdi ama böyle bir durumla karşı karşıyayım aslında akraba içi ilişkilere olumlu düşünmediğim için frenliyorum kendimi ama işte..fikrinizi sormak istedim sevgiler

valla akrabalik bagi olarak cok yakin degil, sonucta bahsettiginiz kisinin babasi baska kandan oluyor ama, birde aile icin iliskilerin nasil olduguna bagli ben mesela hic karsilasmadim hayatimda
babamin halasinin torunuyla

Yani kendi öz kuzenlerimle tabiki asla aklımdan bile geçirmem söz konusu bile olamaz ama yani bende anlmdm nasıl oldu niye böyle birşeyle uğraştrmm ya da ikilemde kaldım net bir gerçeklik var aradaki bağ kafamı karıştran tanımıyor olman yabancı olmam herhlde tanısam yakın olsam böyle olmzdı ama akraba olması yine işi olumsuza sürüklüyo tabi

Dedelerimin ( her iki dedemin de ) kız kardeşinin oğlu ile evliyim bilmiyorum yani ne desem :KK6:
Sizin dedeler kardeş ve 2 kız kardeşle evlenerek bacanak olmuşlar galiba, ve sizde diğer kız kardeşlerinin çocuğu yada torunu ile evlisiniz sanırım.. Doğrumu anladım acep o_O

Sizin dedeler kardeş ve 2 kız kardeşle evlenerek bacanak olmuşlar galiba, ve sizde diğer kız kardeşlerinin çocuğu yada torunu ile evlisiniz sanırım.. Doğrumu anladım acep o_O
Evet dedelerim kardeş fakat eşleri yabancı . Annemle babam amca çocukları bende anne ve babamın halasının oğlu ile evliyim yani anne babamın kuzeni ile evlendim çok karışık :)

Şincik şöyle oluyor.akraba olunca aranızdaki ailevi bişeyi diğer akrabalarda duyabiliyor.Sonucta herkes akraban olaylar daha cabuk yayılıyor falan..
Ama sonucta bunlara takılıp da görüşmemek olmaz bence görüş.

Evet dedelerim kardeş fakat eşleri yabancı . Annemle babam amca çocukları bende anne ve babamın halasının oğlu ile evliyim yani anne babamın kuzeni ile evlendim çok karışık :)
Anladım gibi gibi :rolleyes: Siz anne babanız kadar yakın akraba ile evli değilsiniz yani teğet geçmiş ama genede azcık kan bağı var :KK69: Allah mesut etsin :KK3:

Şincik şöyle oluyor.akraba olunca aranızdaki ailevi bişeyi diğer akrabalarda duyabiliyor.Sonucta herkes akraban olaylar daha cabuk yayılıyor falan..
Ama sonucta bunlara takılıp da görüşmemek olmaz bence görüş.
Yani eet:)birine de birşey söyleyemiyorum kendimi garip hissedyrm çünkü böyle bir durum karsısında anlaşılsn istemem yani şuan aramzda bişy yok ama duyulsn istemem:/

Oy genler iç içe geçmiş

Akraba evliliği çok mu ki yaşadığın yerde

Yani eet:)birine de birşey söyleyemiyorum kendimi garip hissedyrm çünkü böyle bir durum karsısında anlaşılsn istemem yani şuan aramzda bişy yok ama duyulsn istemem:/
Bende akraba hiç istemem sırf dedikofu olaylarının duyulmasından dolayı..
Eşin el olsa kim bilecek ama,kavganda sende gürültünde sende kalacak en fazla annen bilir baban bilir,dedenin kardeşi bilirse deden de bilir sülalede bilir..
En başta düşünmek lazım sanki..
Çok mu eleyici düşündüm bilemedim ama bence budur:KK14:

Back
X