- 8 Haziran 2016
- 621
- 636
- 18
- 40
- Konu Sahibi Yepyenihayat
esinize sorsaniza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beynim duracak böyle bişey mümkün mü lütfen kızlar ne yapmıştır bu Adam. Düğünüme 6 ay var. Nikahlıyız. Düğün yapcaz.hazrılık yapıyoruz ne yaptı galeride instagram kısmında kızın gotosu var.
Beynim duracak böyle bişey mümkün mü lütfen kızlar ne yapmıştır bu Adam. Düğünüme 6 ay var. Nikahlıyız. Düğün yapcaz.hazrılık yapıyoruz ne yaptı galeride instagram kısmında kızın gotosu var.
Screenshot yapmistir
Fotonun nerede oldugunu yazdimi konu sahibi? Galeride dedigi icin oyle dusundum.O zaman screenshots klasorunde olurdu fotoğraf.
Fotonun nerede oldugunu yazdimi konu sahibi? Galeride dedigi icin oyle dusundum.
İnstagram klasöründeGaleride ama hangi klasörde foto? Instagram kloserindeyse eğer instagram hesabı var demektir.
Sordum gece sabaha kadar uyumadım. Bana yanlışlıkla fotoğrafları temizlerken instagram bölümüne atmışmışımdır diyor. Arkadaşları ile wats grubu var hatırlamıyorum ordan göndermiş olabilirler diyor: kafam çok karışık. Aklımda sürekli. Kafayı yicemKendini yiyecegine onu ye. Bu fotograf neden burada diye sormak cok zor olmasa gerek. O telefonu yediririm o adama ben..
Peki foto nasıl bir foto? Yani manken fotosu gibi bir şeyse yine hoş değil ama erkek muhabbeti deyip gecebilirsin ki bu bile iğrenç ama eğer cidden selfie gibi yada profesyonel olmayan bir fotoysa dikkatli ol derim.Sordum gece sabaha kadar uyumadım. Bana yanlışlıkla fotoğrafları temizlerken instagram bölümüne atmışmışımdır diyor. Arkadaşları ile wats grubu var hatırlamıyorum ordan göndermiş olabilirler diyor: kafam çok karışık. Aklımda sürekli. Kafayı yicem
Eskort mu???? Ya benim sana tavsiyem iyice emin ol. Emin olmadan bir şey yapma.Ayrıca fotoğrafın üzerinde kızın ismi yazıyordu. Yani fotoğrafın kendisinde kızın ismi üstte yazıyordu. Bende instagramdan baktım kız eskort gibi. Çok açık fotoları yok ama davetler fotoları var. Bana yeminler ediyor bu kızla ilgim yok diye. Allahım ben napcam. Burda hep başkaların yorum yazardım. Benim başıma geldi.
Tam eskort gibi değil . Ama açık fotoları var.Eskort mu???? Ya benim sana tavsiyem iyice emin ol. Emin olmadan bir şey yapma.
Bir duvarın önünde poz verilmiş. Elleri yukarda. Gülüyor. Zıplıyor gibiPeki foto nasıl bir foto? Yani manken fotosu gibi bir şeyse yine hoş değil ama erkek muhabbeti deyip gecebilirsin ki bu bile iğrenç ama eğer cidden selfie gibi yada profesyonel olmayan bir fotoysa dikkatli ol derim.
Bana aynen böyle anlattı. Ama ben kendimi yiyip biriyorum. Bilmiyorum o kadar karışık ki kafamSimdi erkek arkadaslariyla whatsapp grubundan gelmis olma ihtimali mantikli. Instagrama fotograf yükleyecegi sirada galeri resimleri otomatikmen acildigi icin eli degip yanlislikla yükleme asamasina gecmistir ama yükleme yapmamistir. Tam yükleme yapilmasa dahi klasöre atıyor galeride. Amma velakin erkek arkadaslarinin whatsapp grubundan bu tarz paylasimlar yapmasi da hos degil. Bende esimin telefonunda erkek arkadaslarinin yolladigi birkac kadin fotografi görmüstüm daha dogrusu kendi göstermisti bana attigi resme bak şunun diye. Sen sadakatine inaniyorsan ciddi sorun yapma ama yok tavirlari güven vermiyorsa takibe al. Az cok biliyorsundur neleri yapip yapmayacagini..