Benim saçım da aynı pırasa gibi dümdüz. Eskiden kalın telli idi dokule dokule ince kaldı azıcık dalgalı olsa olmaz mıydı diyorum bazen.İyi akşamlar..
Kızmayın bana ama çok dert edindim kendimesaçlarım pırasa gibi dümdüz ne kadar katlı da kestirsem kabarık durmuyor.. Kendimi kötü hissediyorum..
Size danışmak istediğim; çok uzun boyluyum. Kilom normal.
Acaba kakul kestirip saçımı kısa yapsam yakışır mı uzun boylu bir bayana ? Komik mi durur ya da?
Teşekkürler
İyi akşamlar..
Kızmayın bana ama çok dert edindim kendimesaçlarım pırasa gibi dümdüz ne kadar katlı da kestirsem kabarık durmuyor.. Kendimi kötü hissediyorum..
Size danışmak istediğim; çok uzun boyluyum. Kilom normal.
Acaba kakul kestirip saçımı kısa yapsam yakışır mı uzun boylu bir bayana ? Komik mi durur ya da?
Teşekkürler
Bende öyle dalgalı saça çok özeniyorumBenim saçım da aynı pırasa gibi dümdüz. Eskiden kalın telli idi dokule dokule ince kaldı azıcık dalgalı olsa olmaz mıydı diyorum bazen.
Hani korkum uzun bir gövde küçük kafa gibi görünmek istememek karşıdanYuzunuze gidecekse neden olmasin? Kisa sac cok da modern duruyor.
Maşada tutmuyor. 1 saate kalmadan sönüp düşüyor...Benimki de aynı. Uzun dümdüz ama uçlarına maşa yapıyorum.
İşte karşıdan uzun gövde küçük kafa gibi görünür diye korkumBunun için boyun uzunluğundan ziyade yuz şekli önemli bence. Bende uzun sayılırım saçlarımda dümdüz pırasa gibi. Benim yüzüme kâkül hiç yakışmaz.
Bazen de duştan sonra örüyorum ince ince öylede güzel oluyorMaşada tutmuyor. 1 saate kalmadan sönüp düşüyor...
Ya öyle değişikki sprey de yağlı hösteriyor bir garip oluyor ki sormayın..işte katlı kesim olduğundan böyle de yapamıyorum ordan burdan saç çıkıyor..Uçlarına maşa yapıp spreyi dayasan en güçlü olanından?
Benim de saçlarım dümdüz.
Bir de örebilirsin , 2 tane balık sırtı açtığında kabarık kabarık oluyor.
Yüz şeklini bilmediğim için kahkül konusunda yorum yapamıyorum.
Ama saçların çabuk uzuyorsa ve kestirdiğinde saatlerce ağlayıp kendini eve kapatmıyorsan
deneyebilirsin bence.Beğenmezsen zaten kış takarsın şapkanı ve atkını kimse görmez.
Bak resim de buldum böyle yap gece yatmadan
Ne güzelBenim de saçlarım dümdüz duzlestirmeye bile gerek yok o derece yani masa mi bir saat için de püf okadar emek ziyan oluyo gidiyo. .. ama ben mutluyum Ohh dümdüz salina salina git gez toz arkadaşım. .. geçen gün bi arkadas dedi ki saçların ne güzel yaaa ben de duzlestirmek için çok uğraşıyorum ne güzel dedi düşündüm öyl sabah hemen ise giderken bi toka tak çık .iki de makyaj işte miss kakul bende istedim kuafor olmaz sana dedi .ee bilen o dedim işine karismadim
Değişelim miAyy en sevdigiiim :)
Benim saclarim da kafamin uc kati yatistirmakta zorlaniyorum
Sacinizi one egip kurutun drnemediyseniz :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?