5 cm cik kısa bendenkız denas senin boyun 186 mıııı
maşallah maşallah :)
kocanın boyu kaç merak ettim
bu kadın çok güzel ya hu çok asil
olsun olsun 5 santimden bişey olmaz :)))5 cm cik kısa bendenama aynı duruyoruz
Teşekkürler canım...
Evet bende çok beğendim denemeye değer gibi gibi
Bende tercih şansım olsaydı sizinki gibi isterdimUzun boylu ve düz saçlıyaaa bende istiiyoorruuummm
Şaka bu yana orta boylu perma gibi saçlarım var kuaförler hep çok güzel dalgası var düzgün bozuk değil derler hep. Ama öyle bir kabarık kiii napcam bilmiyorum
Est. Keşke bende normal ölçülerde olaydımolsun olsun 5 santimden bişey olmaz :)))
biz güdükler için ne düşünüyosunuz siz uzunlar
Est. Keşke bende normal ölçülerde olaydıminan zor :/
Al kurban olsun sana yaaakız bana bi beş santim versen yeter hem kocişinin boyuna gelmiş olursun :)
Konum taşınmış yahu
aaa evet :)Konum taşınmış yahu
Kısaltıcamaaa evet :)
ne karar verdin saç şekli konusunda?
Kısaltıcam
Ebet balım öyle yapıcam teşekkür ederim ilgine
aslında kuaförler güzel yönlendiriyo artık bu saç modelleri konusunda iyi biyere gidip danışabilirsin
Bak ya daha daha dalgalı saçları begeniyor:)Ne güzel işte havalı havalı
Çok teşekkürler canım desteğin için[/QUOT ne dimek:)
Öyle defim öylesine aramızda kalsın şiiiiştBak ya daha daha dalgalı saçları begeniyor:)
Bebeksi ama öyle minnak değilYüzun guzelse kestir yoksa yanaşma derim
Ben cok bebeksi minnak bi surat olmadiktan sonra itici bulurum kisa saci nedense
Ne kadar kisa kestireceksin mesela benim esim kut kestirmemi istiyor ama ben hergun duzlestiremeyecegim icin falan cocuk gibi olurum diye düsunuyorum ve kestirmem haniBebeksi ama öyle minnak değil
Kafam karıştı yakışmaz mı uzun boya öyle mi dersinizNe kadar kisa kestireceksin mesela benim esim kut kestirmemi istiyor ama ben hergun duzlestiremeyecegim icin falan cocuk gibi olurum diye düsunuyorum ve kestirmem hani
Bide cok uzunmussun uzun sac daha kadinsi gösterir bence kestirmeyin ya..:)
Saçın pırasa gibiyse daha ne istiyosun kabarip da elektriklenmedigine dua et bence hiç oynama saçınlaİyi akşamlar..
Kızmayın bana ama çok dert edindim kendimesaçlarım pırasa gibi dümdüz ne kadar katlı da kestirsem kabarık durmuyor.. Kendimi kötü hissediyorum..
Size danışmak istediğim; çok uzun boyluyum. Kilom normal.
Acaba kakul kestirip saçımı kısa yapsam yakışır mı uzun boylu bir bayana ? Komik mi durur ya da?
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?