Öyle mi dersinizHe benim de cikiyordur muhtemelen. .. napalım canım cikiyorsa. En iyi ideal saç düz saç boşver sen dogaliz biz şekerim su dalgası yaptırsana ben kızım küçükken yaptırdım güzel oluyo
OlarDeğişelim mi
Çok şık hakkaten.bence çok hoş olur. uzun boylu ve kısa saçlı kadın denince aklıma hep audrey hepburn gelir. bir zarafet örneği
Eki Görüntüle 1747627
Ay yok aslaOlarsonradan caymak yok ama
Evet böyle avutabilirim kendimi mantıklıHem mankenlerde çok uzun ama saçları da dümdüz bak ... onlar hiç dertleri yo mu ..vardır onca hatunun bi bildigi
Öyle mi dersinizteşekkürler
Su dalgasını duydum da kalıcı mı canım bana bir seneye yakın gitti uzadıkça uclarinda kaldı ..
Hihii bencede:)Evet böyle avutabilirim kendimi mantıklı
Çok şık hakkaten.
Ama 1.86 boyum. Karşıdan bakınca insanlar ürkmez mikoca gövde küçük kafa
Ne güzel işte havalı havalıBenimde bol dalgalı keşke dümdüz pırasa gibi oldaydıçok sevinirdim
Çok teşekkürler canım desteğin içinBizim de boyumuz kısa ozaman bak boylede mutluyuz :) bunlar için sıkma canını bebeğim. .dert edecek olursak cokkk şey var.
Fazla
Yok fazla gelişmişim sadece
Aklımda bulunduracağım,teşekkür ederimest.ben yakışacağını düşünüyorum. çok modern zarif bir stil olur
bu kadın çok güzel ya hu çok asilbence çok hoş olur. uzun boylu ve kısa saçlı kadın denince aklıma hep audrey hepburn gelir. bir zarafet örneği
Eki Görüntüle 1747627
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?