- 29 Nisan 2007
- 53
- 42
- 298
Çok güzel giden bir ilişkim vardı. Beni sevdiğine emin, bana değer veren güvenilir bir sevgilim vardı. Arada tartışmalar oluyor ve ben her seferinde onun beni bırakmayacağına emin olduğum için BİTTİ... derdim. Ama o hep gelirdi.Evlenmeyi düşünüyorduk. Bana sen benim karımsın- namusumsun derdi.. Çocuğumuzun olmasını istiyordu. 13 gün önce gereksiz saçma sapan bir konu yüzünden kırdım onu. Ertesi gün bişi olmamış gibi msj attı. Kapris yaptım geri dönmedim. Akşam msj lara cvp verdim. Ben gene gerilip ---Tamam bitti . Bundan sonra özgürsün. gibi saçma bir msj attım. Ertesi gün de telde tartıştık. Sesimi yükselttim (daha önceden o hep yükseltir ben susardım) O gün artık görüşmedik. Ertesi gün kapısına gittim hatamı kabul edip özür diledim. Ama bana benimle artık böyle bir ilişki istemediğin açık olarak söyledi. Yalvardım son bir şans istedim. Hayır dedi. 3 gün aramadım sonra msj attım. Sakinleşmiştir diye ama aynı kararlılık devam ediyor. İstersen arkadaş olarak kalırız dedi.Hayır dedim. 2 gün sonra tekrar şansımı denedim. Hayır dedi..peki arkadaş kalalım dediğimin ertesi günü bir gecede bana 130 tane msj attı. Çok özledim falan. Ama bu msj larda tekrar başlayalım diye bir şey yok. sadece özlem var. Ertesi gün arkadaşça görüşmeye karar verdik.O aynı kararlı ve söylediği şey...
Geçmişindeki evliliğindede bu şekilde gelgitler yaşadığı ve bittiği dolayısıyla 2. bir yıkımı kaldıracak gücü olmadığını söyledi. Ben de ona geçmişimdeki zorlu evliliğimi vazgeçmemek için yaptığım mücadeleyi anlattım. 15 yıldır 1 çocuğa hem anne hem baba olduğumu kolay vazgeçen biri olmadığımı söyledim. Ağladım. Biz son bir şansı hakediyoruz dedim. Ama yok döndüremedim.Ben de peki dedim.Artık gidiyorum dedim. Ben de ağlayarak yanından ayrıldım. 10 saniye sonra telim çaldı açmadım. Ve kapadım. Sabah telimi açtığımda 13 kere aramış ve ---Hayatım evdemisin diye msj atmış. Cvp vermedim. Sabah tekrar aradı açmadım. Msj attı ---Dün akşam seni merak ettiğim için aradım diye.....(Yani aklınca farklı anlamlar yükleme msj veriyor) 2 gündür aramıyorum. Aramayacağım. Sanırım kesin bitti... Fikrinizi almak istedim sadece... İkimizde çocuk değiliz 35 yaşındayız.Ve akrep burcu erkeği :) zor biri :).. Sabrınız için sağolun...
Geçmişindeki evliliğindede bu şekilde gelgitler yaşadığı ve bittiği dolayısıyla 2. bir yıkımı kaldıracak gücü olmadığını söyledi. Ben de ona geçmişimdeki zorlu evliliğimi vazgeçmemek için yaptığım mücadeleyi anlattım. 15 yıldır 1 çocuğa hem anne hem baba olduğumu kolay vazgeçen biri olmadığımı söyledim. Ağladım. Biz son bir şansı hakediyoruz dedim. Ama yok döndüremedim.Ben de peki dedim.Artık gidiyorum dedim. Ben de ağlayarak yanından ayrıldım. 10 saniye sonra telim çaldı açmadım. Ve kapadım. Sabah telimi açtığımda 13 kere aramış ve ---Hayatım evdemisin diye msj atmış. Cvp vermedim. Sabah tekrar aradı açmadım. Msj attı ---Dün akşam seni merak ettiğim için aradım diye.....(Yani aklınca farklı anlamlar yükleme msj veriyor) 2 gündür aramıyorum. Aramayacağım. Sanırım kesin bitti... Fikrinizi almak istedim sadece... İkimizde çocuk değiliz 35 yaşındayız.Ve akrep burcu erkeği :) zor biri :).. Sabrınız için sağolun...