Film bittikten sonraki huzursuzluk

Yildizlisorunlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
218
232
18
32
Hanımlar merhaba...eşimle yada yalnız bi film dizi izlediğimde çok etkileniyorum sanırım çok duygusslım yada küçüklükten hatırlamadığım bişeyler var...taciz tecavüz dayak gibi sahnelerin olduğu filmlerden sonra çöküş yaşıyorum özellikle eşime karşı bi soğukluk oluyor ve eşim çok kızıyor seninle film izlenmiyor her seferinde yapma böyle diye en son Split izledik birlikte izlemiycem seninle film dedi sizde etkileniyor Musunuz yoksa bende mi soru var

Aynı sorunu yaşayan bir arkadaşım var. Psikolojik destek alıyor. Bence altında yatan nedenleri araştırın.

esim benden merakli cogunlukla dramada beraber salya sümük aglariz ama soguma bende bir kere olmustu filmden asiri etkilenmistim ertesi gün unutmustum bile... ama tedavi sart gibi böyle ömür gecmez yada film izlenmez

esim benden merakli cogunlukla dramada beraber salya sümük aglariz ama soguma bende bir kere olmustu filmden asiri etkilenmistim ertesi gün unutmustum bile... ama tedavi sart gibi böyle ömür gecmez yada film izlenmez
Eşimle film izlerken birlikte ağlar gülerizde film bittikten sonra özellikle kadına çocuğa yönelik bişey yaşandıysa filmde değişik bişey oluyorum soguk gıcık

Aynı sorunu yaşayan bir arkadaşım var. Psikolojik destek alıyor. Bence altında yatan nedenleri araştırın.
Eşimde sordu bunu küçüklüğünde bişey mi yaşadın diye düşünüyorum ama öyle bişey yaşadığımı düşünmüyorum bunun için gidilir mi bilmiyorum

Hanımlar merhaba...eşimle yada yalnız bi film dizi izlediğimde çok etkileniyorum sanırım çok duygusslım yada küçüklükten hatırlamadığım bişeyler var...taciz tecavüz dayak gibi sahnelerin olduğu filmlerden sonra çöküş yaşıyorum özellikle eşime karşı bi soğukluk oluyor ve eşim çok kızıyor seninle film izlenmiyor her seferinde yapma böyle diye en son Split izledik birlikte izlemiycem seninle film dedi sizde etkileniyor Musunuz yoksa bende mi soru var
Anlat Karadenizmi izledin? Adam ciddi psikopat etkilenilmicek gibi değildi

Genelde haber izlemiyorum ama o tarz tecavüz dayak haberi görünce çok etkileniyorum ondada eşim anlıyor sen yine ne izledin böyle oldun gibi konuşuyor

tedavi ol ozaman gercekten kendinide mahfediyorsun, esinden cok sana üzüldüm... saatlerce caresizce düsünmek daha kötü

Aynen baya düşünüyorum çok geçmişimide hatırlamıyorum ortaokul çocukluk hocalarımın arkadaşlarımın isimlerini falan uzak geçmiş anılarım çok yok ...eşim çok anlatır Yok 3sınıfta şöyle oldu 6.sınıfta söyle oldu diye bnde onlar hiç Yok kötü bişey yaşadımda unuttum mı acaba yoksa duygusallıktan mı diye hiçte psikoloğa gitmedim
tedavi ol ozaman gercekten kendinide mahfediyorsun, esinden cok sana üzüldüm... saatlerce caresizce düsünmek daha kötü
aya

Çok önceden bir film izledim hayatımda izlediğim en iğrenç filmdi, izleyemedim hatta günlerce etkisinden çıkamamıştım.
Duygusal boşluktayken mesela yeşilçam filmi izleyip ağladıgım olmuştur.

split gerçekten çok rahatsız edici bir film ama her anlamda, sonunu getiremediğim nadir filmlerdendir ve iğrenç yani. düşündükçe hala rahatsız oluyorum mesela. ama eşinize karşı soğumanız normal gelmedi. yaşadığınız şeyler olmasa bile belli ki fazla hassassınız ve bunu dışarıya yansıtıyorsunız. yoksa o filmde yaşanılanların düşüncesi bile korkunç, hak veriyorum size

Genelde öyle yapıyorum komik romantik tarzı dışında izlememeye çalışıyorum ama denk gelip izlediğimde eşim hasta olduğumu düşünüyor ben tüm bayanlar böyle diyorum falan
Mutlaka biz kadınların duygusal yönü daha baskın erkeklere göre ama eşinize tepki boyutuna gelmesi biraz fazla olmuş :KK28:

Aynen baya düşünüyorum çok geçmişimide hatırlamıyorum ortaokul çocukluk hocalarımın arkadaşlarımın isimlerini falan uzak geçmiş anılarım çok yok ...eşim çok anlatır Yok 3sınıfta şöyle oldu 6.sınıfta söyle oldu diye bnde onlar hiç Yok kötü bişey yaşadımda unuttum mı acaba yoksa duygusallıktan mı diye hiçte psikoloğa gitmedim

aya

bi dene istersen. ama illa senin basina gelmistir diye birsey yok. belki sevdigin birinin basina gelmistir? yada tecavüz siddet ne gibi bir his uyandirir kadinda cagresizlik, belki bi baska konuda sen kadin olarak asiri cagresizlik yasamissindir ve ayni duyguyu bu konu geldiginde yeniden yeniden hissede bilirsin. bu yüzden bu kadar etkilene bilirsin. bende tedavi sürecinde doktorum hep ayni seyi yaptiriyordu bana kendimi kötü hissedince...

gözlerini kapa derin nefes al ac. etrafina bak nerdesin. yaninda kim var? siddet uyguladi mi kocan sana su an? cagresizmisin su an? sen kimden sorumlusun? bunun gibi sorular sorup beni düsüncelerdeb koparip real hayata geri ceviriyordu. iki sene boyunca sürekli tekrarlayinca ise yarar gibi pek emin olmasamda :)

Back
X