film düşüncelerimiz ve paylaşımlarımız

not: seni seviyorum

ask tutulmasi

ask tesadüfleri sever

askin 500 günü

ya sonra

baska dilde ask

peki bunlar ? :26:

Son düzenleme:

ask tutulmasi

ask tesadüfleri sever

askin 500 günü

ya sonra

baska dilde ask

not: seni seviyorum: başları çok etkileyici ağlatıcı mahfedici bi film. ama sonra keyfi kaçıyo bence baştaki tat alınmıyo. yinede güzel bi film
ask tutulmasi: tipik eski türk filmi sevenler için izlenebilir. bence vasat sırada

ask tesadüfleri sever: yerli yapımlar arasında bu türde ilk 3 te benim için. geçişleri işlenişi çok eğlenceli keyifle izledim. hatta 2 kez izledim.hem gülmek hem ağlamak için birebir etkileyici bi film. romantik film seven biri kesinlikle izlemeli.

askin 500 günü: diyaloglar,bakış açısı farklı değişik bi film.farklı bi film izlemek adına izlenir. acaba ne olucak diye beklersiniz. sonrada aa bittimi yani dersiniz. beklentimi karşılamadı. ama izlenebilir

baska dilde ask.ya sonra bunları izlemedim fakat bildiğim kadarıyla başka dilde aşk daha farklı ve güzel

Son düzenleme:
Cennetimden Bakarken-
The Lovely Bones

tesadüfen izlediğim tuhaf bi film. anlatıcak olsam pekte bi şey yok. konu çok mu iyi bence değil aslında basit.ama çok farklı bi şekilde işlenmiş. oyunculuklar derseniz başroldeki kız çok iyiydi bence. izlerken istem dışı kendinizi filmdeki herkesin yerine koyuyosunuz. biraz duygusal biriyseniz hüngür hüngür ağlarsınız:43: sonra düşününce tam olarak neye ağladığınızı bile bilemezsiniz. aslında fantastik dram. dramı daha ağır basıyo. dersenizki ağlamak istiyorum buyrun izleyin tavsiye ederim

Eklentiler

• $cennetimden-bakarken-51.webp
    $cennetimden-bakarken-51.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 127

ask tutulmasi

ask tesadüfleri sever

askin 500 günü

ya sonra

baska dilde ask

başka dilde aşk'ı ben izledim çok güzel çok duygusal mutlaka izle
aşk tesadüfleri severi izlemedim ama izliyim bir ara bu aralar meşgulum boş vaktim de izliyim bari:26:

Cennetimden Bakarken-
The Lovely Bones

tesadüfen izlediğim tuhaf bi film. anlatıcak olsam pekte bi şey yok. konu çok mu iyi bence değil aslında basit.ama çok farklı bi şekilde işlenmiş. oyunculuklar derseniz başroldeki kız çok iyiydi bence. izlerken istem dışı kendinizi filmdeki herkesin yerine koyuyosunuz. biraz duygusal biriyseniz hüngür hüngür ağlarsınız:43: sonra düşününce tam olarak neye ağladığınızı bile bilemezsiniz. aslında fantastik dram. dramı daha ağır basıyo. dersenizki ağlamak istiyorum buyrun izleyin tavsiye ederim

ben de bu filmi tesadüfen izlemiştim ve konusu bence güzeldi, zaten Mark Wahlberg'in oynaması beni ayrı bi sevindirmişti. çocuklara yönelik yapılan bu sapıkça davranışlar ve istismarlar, kızın yaşadığı fantastik dünya dışında gerçek dünyayı da unutturmuyo bize, bence bu tarz filmler daha fazla olmalı, belki bazı canilerin yüzünü kızartır, sanmıyorum da bi umut işte....

Back
X