film düşüncelerimiz ve paylaşımlarımız

ha birde sherlock holmes 2 çok güzel bir film alt yazılı izlemiştim türkçe dublaj izliyim bari bir ara :32:
ilk filmide çok güzeldi:27:

bi tane daha öneriyim, Ben X filmi de çok enteresan bi film.. ağlayarak izledim, zor ama izlenmesi gereken bi film, çok ta anlamlı ..

bu gün çok nefisss filmler izledim gene yaaa

aşk yemini diye bir film izledimmm offf süperdi yaaa o kadar etkilendim ki başroldeki adamın sevdiği kadın için bu kadar çabalamasına hıçkıra hıçkıra ağladım resmen ALLAHIM neden ben bu kadar sevilmedim diye ağladım:14:

sonra da bir tutam cennet:izledim güzel bir film izlenmeli bence ama çok kötü oldum ya sonu kötü bitiyor:5::5:

bu gün hep ağlak filmler izledim ya başım ağrıyor artık ağlamaktan:5::5::5::126:

bugün KAYIP SEVGİLİ filmini izledim böyle süper film olamaz
hıçkırıklara boğuldum ağlaarken burnum sızladı resmen:5:

not defteri,aşk yemini ve üçüncü favori aşk filmimde kayıp sevgili 3ündede çok kötü oldum herkes izlemeli özellikle aşık olanlar
aşk yemini ve kayıp sevgili:128:

Son düzenleme:
olsun ilk başlarda biraz kafa karışıyo ama yine de tavsiye edelim biz :10: bu tür filmler pek dikkat çekmiyo maalesef.. yoksa şimdiye kadar çoktan türkçe dublajı olurdu..

kalıtelı fılm bulmak ınanılmaz zor artık esıme dıyorumkı 5 genc olsun 3 u kız 2 sı erkek bı arabaya bınıp tatıle gıtsınler once bıraz opusup sewıssınler sonra tek tek ölsunler
bana bole fılm bul

:52:

ezberledım ya...ben o fılmı gundz tek ızlıyım esımın alt yazı takıntısı var fılmde her hangı bı yazı vs gecınce ızleyemıyor. ıngılızcesı cok ıyı ama bnmkı okadar degıl :25:

kalıtelı fılm bulmak ınanılmaz zor artık esıme dıyorumkı 5 genc olsun 3 u kız 2 sı erkek bı arabaya bınıp tatıle gıtsınler once bıraz opusup sewıssınler sonra tek tek ölsunler
bana bole fılm bul

:52:

ezberledım ya...ben o fılmı gundz tek ızlıyım esımın alt yazı takıntısı var fılmde her hangı bı yazı vs gecınce ızleyemıyor. ıngılızcesı cok ıyı ama bnmkı okadar degıl :25:

=) aynen öyle ya kimlerin ölüceğide bas bas bağırıyo filmlerde.. yok ki bi 'geleceğe dönüş' artık :52: benimde ingilizcem iyi değil maalesef ama inat ediyorum işte bi kelimeyi anlasam sevinçten uçuyorum :52:

=) aynen öyle ya kimlerin ölüceğide bas bas bağırıyo filmlerde.. yok ki bi 'geleceğe dönüş' artık :52: benimde ingilizcem iyi değil maalesef ama inat ediyorum işte bi kelimeyi anlasam sevinçten uçuyorum :52:

ya okumak yada yazmak cok bastıt ama konusurlarken yutuverıolar kelımelerı hönk dıe kalıo ınsan:8:

bazı filmler gercekten insanın bakış acısı degiştiriyor seven pounds her izlediğimde ağladıgım bir filmm o filmden sonra will smith e aşık oldum sanırımm

"kalbine ses ver"i izledim bir ara kardeşimle hıçkırıklara boğulduk ve sevdiğimizin kıymetini bilmememiz gerektiğini gösteren bir film:14::14::14::14::14:

Ghajini izledim.
kendimi tutamadım ağladım çok başarılı bir dram/aksiyon/romantik/müzikal yapımdı her türden konusu vardı ve gayet baaşrılıydı

Back
X