anammm korktum afişten daha
vardır film sitelerinde yok mu ki?
ne yazıkkı yok ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anammm korktum afişten daha
vardır film sitelerinde yok mu ki?
bi tane daha öneriyim, Ben X filmi de çok enteresan bi film.. ağlayarak izledim, zor ama izlenmesi gereken bi film, çok ta anlamlı ..
valla ben bulamadım canım yine de tam bilmiyorum olup olmadığını :44:
aynen bı gece otrduk yarım saat aradık ama yok tu malesef
olsun ilk başlarda biraz kafa karışıyo ama yine de tavsiye edelim bizbu tür filmler pek dikkat çekmiyo maalesef.. yoksa şimdiye kadar çoktan türkçe dublajı olurdu..
kalıtelı fılm bulmak ınanılmaz zor artık esıme dıyorumkı 5 genc olsun 3 u kız 2 sı erkek bı arabaya bınıp tatıle gıtsınler once bıraz opusup sewıssınler sonra tek tek ölsunler
bana bole fılm bul
![]()
ezberledım ya...ben o fılmı gundz tek ızlıyım esımın alt yazı takıntısı var fılmde her hangı bı yazı vs gecınce ızleyemıyor. ıngılızcesı cok ıyı ama bnmkı okadar degıl![]()
=) aynen öyle ya kimlerin ölüceğide bas bas bağırıyo filmlerde.. yok ki bi 'geleceğe dönüş' artıkbenimde ingilizcem iyi değil maalesef ama inat ediyorum işte bi kelimeyi anlasam sevinçten uçuyorum
![]()
Ghajini izledim.
kendimi tutamadım ağladım çok başarılı bir dram/aksiyon/romantik/müzikal yapımdı her türden konusu vardı ve gayet baaşrılıydı
sonunda benden biri daha :)
sen de filmden etkilenenler kişilerdensin galiba :)
Etkilenmemek mümkün değil ki ... Aamir Khan'ın tüm filmleri etkileyici![]()
Etkilenmemek mümkün değil ki ... Aamir Khan'ın tüm filmleri etkileyici![]()