gabriel şu spartacusun oynaadığı film dimi cebrail yani
bu tv de çıktı o gece onu izlicektim sonra misafirler geldi izleyemedim![]()
evet canım aynen o =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gabriel şu spartacusun oynaadığı film dimi cebrail yani
bu tv de çıktı o gece onu izlicektim sonra misafirler geldi izleyemedim![]()
canm o fılmı esımde bulamadı
bu arada pazar gecesı goz dıye bı fılm ızledık son parcasını ızlemedım bıle okadar sıktıkı benı anlatamam
ama bole gızemlı seylerden hoslanıosanız ızleyın gercekcı degıldı bu yuzden sewemedık
korku filmi izlemek isteyen arkadaş :) bendensin.. yüksek tansiyon, dehşet evi , kiracı , tepenin gözleri , the hike, oda arkadaşı, evdeki düşman, dehşet treni.. bu filmleri izleyebilirsin.. yüksek tansiyondan ben çok etkilenmiştim bence onu izlemelisin....
yok ya böyle yamyam gibilerdi insanlardı yani ama afrika yamyamı gibi filmlerde ki
sizin dediğiniz tepenin gözleri 2 olabilir,biri de var çok etkileyici
ben onu çok önceden izlemiştim ve beğenmiştim, evet gerçekçi değildi ama beni sıkmamıştı, sonunda kız yine eskisi gibi oluyo söyliyim baribu arada Behzat Ç. nin filmini izlemeyen varsa hemen öneriyorum
![]()
nasıl eskısı gbı tekrarmı kör oluyor yoksa gozlerı gorıyor ama o buyulu seydenmı kurtuluyor![]()
nasıl eskısı gbı tekrarmı kör oluyor yoksa gozlerı gorıyor ama o buyulu seydenmı kurtuluyor![]()
tekrar kör oluyoizlemek isteyen olursa diye açıkça söylemiyim demiştim izlemesinler boşver
![]()
kız o gizemli olayı çözüyor finalde o kızın başına gelenleri falan öğreniyor sonra bir kazayı engelliyor tam o sırada bissürü insanı kaybediyor ve kurtarırken bir kaza daha yağıyor tekrar kör oluyor
bence "göz"filmi çok etkileyiciydi biraz korktum baştan ama sonra da etkilendim filmden
yaw nesınden korktun ben korkmadım hıc
![]()
boswer ayol benden onemlımı hehehehe
tüh uzuldum garıbe sımdıfılm yok ya soyle surukleyıcı etkıleyıcı delı gbı bı katılın oldgu
bakın sıze bıde bı fılm daha tavsıye edıcım tamamen gercektır efenım konusu abd nın en unlu kadın serı katılının hayatı
Eki Görüntüle 412228 canı
ızleyın pısman olmazsınız belkıde ızlmemıssınızdır
:) ayıpsın ya
Seri Katil / Night Stalker / Gece Avcısı
Eki Görüntüle 412271
nolur bana bu fılmı ızleyebılecegım bır lınk atın
1 yıldr arıyoruz bulamıyorz
satanist bır serı katılın ( RICHARD RAMIREZ )fılmı