K
KüçükAnne_
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KüçükAnne_
-
kızlar daha önce çok anlatmak istedim sizlere ama olmadı yazamadım cesaret edemedim .... şimdi yazıcam ama uzun sürebilir vaktinzi alıcam biraz....; geçen sen okulumu bırakıp işe girdim işim çok guzeldi parasdıda rahatlığıda güzeldi ama ancak 1 bucuk ay çalışabildim daha sonra işlern kötü gitmesi nediyle işten çıkarıldım ve başka bir işe arkadaşımın yardımıyla girdim 1 hafta deneme süresi ücretsiz bunu babama anlatana kadar akla karayı seçtim ve kabul etti.ben işe başladım bir hafta öyle geçti ve ven hem çalıştım hemde sigorta için gerekli evraklarımı taamamladım sadce sabıkaydımı alamadım amaolmasada olur cevabını aldım satış sorumlusundan ...bana sigortamkın başlatıldıını söyledi. daha sonra 15 gun daha ucretliş çalıştım bir gun arabda işe giderken telim çaldı arkadaşım aradı aynı işteyiz onun satış sorumlusu telefonu alarak senin sigortan başlatıldımı diye sordu evet abi dedim .oda ben bugun şirkette başlamadığını duydum benden duymuş olma ama istersen bir sor laf arası tamam dedim .neyse satış sorumlum aradı ve ben ona sordum birden ani tepkiyle nasıl başlataiblirim sen bana sabıka kaydınımı getirdin bana geri döndüler şirketten olmuyomuş bu şekilde başlatamazlarmış bugun hallet dedi. ben dedim peki ben bugune kadar çalıştığım parayı alabilecekmiyim dedim hayır tabikide çalıştığın gözukmuyorki nasıl kanıtlayabilirim dedi başımdan aşağı kaynalar sular döküldü.ben boşunamı çalıştım diye ona bağırdım ...evet öle dedi ve işten çıkıyorum dedim ben babama haftanın açıklamasını zor yaptım peki 15 gunun açıklamasını neasıl yapabilirdim bana sen çalışmadın nehalt yedin diyecdekti babam.sonuc cıktım işten ertesi gunu butun tanıdıklarıma haber yolladıma cilen çalışmama gerek ve benim bu açığ kaptmam gerek diye işler buldum ama hiçbiri beni kurtarmaz çalışma saati uzun parası az ....15 gun işten çıkarmış gibi arkadasıma gittim geldim iş baktım tanıdıklardan para istemeye basladım olmadı.tek çare gitmekti.köye annenanamin yanına gitmekti böylece parayı orda bitirdim diycektim . tabi piskolijm altüst.izin vermediler gitmme için ağladım yalvardım ben iyi değilim piskolijim bozuk dedim ama yinede göndermediler.bende yine işe gidermişş gibi cıktım ve yola üştüm köyüme gidiyordum kurtuluşum olucaktı yoksa kıyamet kopacaktı.yola cıktım habersiz ilk molada evi arayıp anne ben yoldayım dedi beni merak etme köye gidiyorum dedim bir sürü küfür etti bana kapattı.ağlaya ağlaya ve aç bir şekilde gittim.biletimi eski erkek arkadaşım aynı zamnda akrabam o aldı norlmalde küstük ama deliler gibi seviyorduk birbrimizi 1yıl ayrı kaldık inadım gurum yuzunden.vardım ama herkes ban kusmustu kufur etmişti telfonda.anneannmede biraz akldıktn asonra koye amcama gittm yan trafındaeskierkek arkadasım otruuyordu.barıstık ve evlilik planları yaptık.isterim dedi olmaz dedim bizimkiler dön para biktir diyip orda olmaz diyecek ve bana inanılmz bir baskı uygulayacaktı ki zaten baskı vardı üstümde.kaçtık .ve herkes duydu annemler köye gelicez dedi. bizde düğün günü davetyeleri herşeyi hazır ettik annemler gdiler bağırlarına bastılar ben ağlayarak olan oldu dediler.ama kırgınlardı belliydiyürekleri yanmöıştı bir kere bir eğlenceyle sönmeycekti yangınları .düğün ooldu bitti herşeyçok güzeldi.düğündne sonrası ertesigunun akşamı halamlar dedikodu çkıkardı berbaer oldular evlenmek zorunda kaldılar felan fistan eşime söyledim eşimde konuşmaya gitti ama kavga meraklısı insanlar zehir edecekler ya ...kavga cıktı ve ben sinir krızı gecirdim gözumu actıgımda hastanede buldum kendimi.geri döndüğümüzde butun herkes kapının önunde bekliyorlardı ben arabadan indim bitkin bir şekilde herkes acımsıyarak baktı bana yetti bu bana işte oldu istediğniz sevindirdim nefret dolu yüreğinizi....annemler dönduler ama donmeden bizimle konuştu babam ve annem yanımıza geklin bir kaç ay beraber kalalım çalışın eve cıkın dedi eşim kırmamak için bakalım dedi ama cevabı hayırdı.sonra ben zarla zorla eşimi ikna ettim ve annemlere geldim ben önce geldim eşimin alcakalrı vardı beklemedim yaz elbiseleriyle gitmiştim kışlığım yoktu aldırtmadım gerek yok dedim. ve ben geldim.eve nasıl geldim yüzüm tutmadı içeri girdim boğazım düğüm düğüm .nasılda değişik geldi gözume evim babamın evi 1 hafta yanklız kaldım bekarlık odamda ağladım hep hıçkıra hıçkıar pişmanmıydım hayır evliydim mutluydum ama yanlış yaptım.tek kızlarıydım böyle gitmeseydim .keşke bana böle davranmaslardı oysa bekarken geceleri bekledim ağlaya ağlaya baba gel kapımı çal neyin var diye sor dedim olmadı olmadı olmadı.eşim geldi nasıl özlemişim.iş bulmuştum hemen çevrem çok geniş olduğu için . eşimn geldiği hafatnın başlangıcında yeni işeme başlaycaktım .
Son düzenleyen: Moderatör: