Film gibi ama ben saat saat, gün gün acı çekerek yaşadım !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi KüçükAnne_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yazdıklarının hepsini okudum,boşa gitmesin bi yorum yapayım,yaşadıklarına üzüldüm öncelikle,annenle babanın ilişkisi nedir nasıldır tam anlamadım ama boşansalar daha iyi olacak gibi geldi,yine de yanlış bi yorum yapmak istemiyorum konu hakkında,gerçekten biraz karışık bu evliliğin gidişatı.eşin ve sen ayrı eve çıksanız ve annen de sizinle kalsa daha mutlu olursunuz.

Hayat her zman herkese güzel yüzünü gösterip ,herkese mutluluk yaşatmıyor canım ama bu yaşanılanlar karşısında yılmadan ,ders alarak yaşamak ve her geçen gün için bir kez daha bunun da beteri olabilir idye düşünüp şükretmek gerekir...
Saygı,sevgi,bolluk,bereket dolu,gönlünüzce olan bir yaşam nasip etsin inşallah.....

biran kendimi olaylarin icinde hissettim, öf bi baba bunlari yapsin.....
size sabirlar diliyorum, allah yardimciniz olsun....
kizim artik sicak suyla yikanicak demissiniz ya, tek kelimeyle mahvoldum.....

kaç yaşındasın canım?
cidden merak ettim...
yazdıklarının hepsini okudum ve üzüldüm...
elimizden dua etmekten başka bişiy gelmez...
dualarımız sizinle...
Allah(cc) yardımcınız olsun....

cnm ya çok üzgünüm ilkini okudum ama devamı varmış çok anlıyamadım.keşke daha anlaşılır yazsaydın.bu kadar uzun uzun yazdığına göre seni oldukça üzmüş yaşananlar ama en azından sende içini dökmüşsün.bol vaktimde okuyacağım sevgilera.s.

Canım hepsini okudum anladığım oldu anladığım oldu baya uzun uzun yazmışsın. Ne diyeceğimi bilemiyorum çok zor bir hayat bu çok çalkantılı....sabret demekten başka elimizden ne gelirki... keşke çocuğu yapmasaydın onada yazık oluyor. Senin durumun böyleyken ve piskolojinden doğal olarak normal değilken çocuğa ne verebilirsin ki..... baba kavramı çok önemli benim mesela babam doğru bir insan olmasa bu hayatta çok yanlışa düşerdim. Şükrediyorum ki huzurlu bir yuvamız var annem babam anlaşıyor. Ama benim anlamadığım baban neden annenin bu kadar üstüne gitti. Canım yanlış anlama ama annen bir yanlış mı yaptı. Eğer yaptıysa baban bundan kafayı bozmuştur.

teşekürler iyi temennileriniz için.uzun yazdım evet sizlerin gözleeri yoruldu ama benim yüreğim parçalandı bir kez daha yaşadım sanki babam geldi aklıma kardeşlerimle düşman olduğum geldi aklıma paramparça olduk hepimizin yüreği birdi şimdi 4 5 oldu.
hatırladığım kadarıyla sorularınıza cevap vereyim. eşim hep destekdi bana bu arada eşim babamın amcasının oğlu eşim 28 yaşında ben 20 yaşındayım.eşim öo buyuk kavgadan sonra işi gücü bırakıp geldi. eşim zaten her hafta sonu sadece bir gunluğune gelrdi yanıma dayanaamzdı özlerdi. kızımız olduktan sonra hiç duramadı.orda uzakta çalışmasının sebebi maaşı yüksekti kızımızı bir hadde daha eksiksiz büyütmek ve ayrı eve geçebilmek için göze almıştı uzakta olmaya.o hep en iyisini yapmaya çalıştı ben ve kızımız için. zaten tartışmalar felan başaldığında anneme söyledi gel kiraya çıkalım beraber oturalım dedi defalarca söyledi.ama annem hakkımı alıp öle gideceğim bu evden dedi hep.reddetti biz gitmeyceğiz o gitsin dedi.yanlız bırakamadık annemi ve bırakmayacağımda.annemin hiç bir yanlışı olmadı babama karşı böyle birşey yapıacağına asla inanmıyorum hepsi babamın uydurması aslında babamda olay buyudukten sonra çok pişman oldu herzamn oldugu gibi ama bu kez çok büyüdüğü için geri adım atamadı ve kendini haklamaya çalıştı bunu yapabilmek için bizi kötülemesi gerekiyordu ve yaptı nede olsa geri dönüşü yok battı balık yan gider diye düşündü herhalde.eşimede teklif etti bu evi sana vereyim beni tut diye.eşim kabuletmedi hergeldiğinde babamla konuştu yapma etme diye eşime ağzından kaçırmış olan oldu artık diye .babam işten gelir gelmez elini yıkar ve ilk işi kendine kahve yapıp fal bakmaktı daha sonra iskambil falı. hergun bunu yaaprdı kafasını bulandırıyodu. annem balkona cıkardı diğer odanın camında perdenin arkasından anneme bakardı çocuk gibi annem nereye babam oraya takip ederdi.annemi çalıştıgında yine sorunlar vardı bu kez evde daha beterdi.annem cam silerken bezi yere düşürdü üst katta oturuyoruz vay efendim sen bezi adamlara atın eve çağırıyosun diye kıyamte koptu.birgunde kızımın çamaşırlarını toplarken birini aşağı düşürüyorur ve 3 katın teline düşüyor annem bama diyor hadi sen al diye ben gitmim yok sen git dedi babam annem gitti aldı geldi babam dedi yalan söyledin 2. katın teline düşmüş sen adamlara kur yapıyorsun diye yine kıyamet koptu.anlayacağıunız annemin hiçbirşeyi yok babam paranoyak olmuştu. annemin işyerine gitti beraber bitungun orda kaldı. annemi hergun gizli gizli servise binerken izliyordu annemin butun arkdasları göruyordu hepsi deşlirmiş bu adam diyorlardı.zaten annem öyle bir isan olsaydı biz bu apartmanda barınamaz ve yardım alamazdık onlardan çok saygın bir komşumuzd mahkemedeşahit oldu zaten.ve eşim amcasının oğlunun yanında olurdu annemin değil eşimin tarafı bizi haklı tutuyor ama babam kardeşşleri hepsi düşman oldular stedikleri oldu zaten.olayların olduğu zamn amcam arayıp beni tehdit ediyordu.sonrada herkese beni aradı küfür etti diyormuş baeni tehdit etti etti diyormuş.zaten babamın kardeşleri yaşlanınca hepsi bunuyor bir tane kardeşi var oda karısına aynı şeyleri yapıyor ama tekrardn barışıyorlar çünkü çocukları annesini tutup babaya ders veriyorlardı babalarıda fazla abartamıyordu . bir başka amcaoğluda eşine aynışeyleri yapıyorlardı oğulları babaarıyla konuştular olmadı sırt donduler ve o adam duzeldi.ama abimler tarafsız kaldılar sesini çıakrtmadılar sonundada onla gittiler desteği büyük yani. bu arada eşim coktan geldi olaylardan sonra gelip yanımızda kaldı .bugun hava çok soğuk ağlamak istiyorum hıçkıra hıçkıra kızım çok kötü öksürüyor uyayamıyor öksürmekten offf alalhım sen yardım et güç kuvvet ver .bunları yaşatanları sen ıslah et yarabbbim

Son düzenleyen: Moderatör:
canim ya yazdiklarinin hepsini okudum.allah yardimcin olsun,bunlari yasatanin yanindada kalmaz bunlar elbet allah verir cezalarini. senağlama
coook gecmis olsun.insallah bir an önce bebegin iyilesir allah o melegin yüzüne baksinbundan sonra insallah böyle seyler yasamazsin esinle bebeginle bi ömür mutlu olursun.
babanda tam bir hasta,paronayak iyi bi doktora tedavi olmasi gerk bence Çok üzgünüm çoook

canım çok zor günler geçirmişsin.helede şu yazına ağladım inan..bir sabah uyandım bebeğimde hiç hareket yok o beni uyandırırdı sabahları kalk diye . sevdim konuştum olmadı kıpırdamadı. kalkığ meyvesuyu içtim tekrardan sol tarafıma uzanıp konuştıum yine olmadı çikolata yedim uzandım olmadı oynamadı.elimle yokladım olmadı oynamadı. artık elim ayağım birbirine dolanmıştı cuzdanıa ldım koştum hastaneye ağlaya ağlaya . ağlamaktan derdimi bile anlatamadım hemşireye hemen nstye bağladılar beni sakinleştirmeye çalıştılar bebeğinin kalbi atıyor hadi sakinleş benide korkuttun diyince dunyalar benim oldu ultrosana girdim çok iyyiydi.allah kolaylık versin ne diyim..

valla yaşadıklarınızı okurken ben yoruldum Allah sabır versin inşallah...yine yabancı olsa bi nebze ama bu zorlukları babanızdan çekmeniz işte en acısı o...ne diyim hakkınızda hayırlısı olsun...

Daha 20 yaşındasın ve yaşadıklarına inanamıyorum Allah yardımcın olsun, güzel günler gör inşallah canım benim...

inan yaşadıklarına çok üzüldüm. allah size yardım etsin. babanı da allaha havale ettim. okurken beni en çok etkileyen hamileyken bebeğinin kıpırmadığı zaman yaşadığın korku çok etkiledi. inşallah sağ salim doğmuştur. bir şey olmamıştır dedim.
anneni de alıp başka bir evde beraberce yaşayın. annelere kıyılmaz.
baban cidden paranoyakmış. utanmadan benden yana olun ev sizin olsun diyor. insan annesini dünyalara değişmez ya. senağlama
inşallah güzel haberlerini alırız.
bebişe allah şifa versin inşallah:Saruboceq:

:bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:

En kısa zamanda bir uzmandan (psikolog) yardım almalısınız.

kızlar merhaba dün doğalgazımız açıldı. ve çok mutluyum güzelce ısınıyoruz kızımın ynakları sıcacık artık elleri sıcak alalhım sana şükürler olsun küçük tüpten kurtulduk . şimdi kızımı sıcacık suyla yıkıcam allahım şükürler olsun .yarında mahkeme var umarım herşey yolunca gider .dua edin lütfen

canım benim ya çok üzüldüm yaşadıklarına...

sana,annene ve özellikle bebeğine hiç kıyamadım...

ama en son msj çok sevindirdi beni...doğalgazınız açılmış çok iyi olmuş...

şimdi bebeğin sıcacık evde hiç üşümeyecek..

inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer canım..

bebeğini ve seni öpüyorum..

Son düzenleme:
hepsini okudum cok üzüldüm,insallah bundan sonra hersey diledigin gibi olur. kizina allah sifa versin, anneni ve senide allah o adamdan kurtarsin.yazik annenede cok üzüldüm ne aci birsey kac sene ayni yastiga bas koymus emek vermis üc cocuk yetistirmis ve esinden bunca hakaret siddet görmüs.
benimde anlayamadigim neden esiniz yaninizda degil. basinizda bulunsa baban bukadarina cesaret edemezdi bence. bundan sonra esinizin yaninda olun baska sehirde calismak zorundasa sizde yanina tasinin annenizide yaniniza alin. hem uzak kalmis olur baban olan o adamdan.

hiç dayanamıyorum bebeklere:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama
allah inşllah dileklerini yerine getirir.bebeginin ısınmasına inanki çok sevindim.yüreğim parçalandı halime 1000 kere şükredelim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…