merhaba tekrardan arkdaşlar .dün mahkememiz vardı ve güzel geçti aile mahkemsiyle birleştirlmiş evin satışının iptali için açılan dava .ve ev %5o %5o ev paylaştırılacak mış ve mahkemelrin birleşmesi bizim için iyi olmul istediğimiz sonuca varıcakmışız. bunadaşüküğr değilmi. ama birde kötu haberim kızımın bornşitiilaç tedavisine başladık olmazsa buhar ve iğne tedavsii görucekmiş . allahım inş gerek kalmaz bir hafta sonra tekrar kontrole gidicez inş iyileşir yavrum.eşimde 2 haftadır iş arıyor ve bulamıyor bunalıma girdi adam .elimiz çok dar annemin işide riskte bakalım allahım güçkuvvet sağlık versinde ...
allah annene yardım etsin...abilerin neden öyle döneklik haptı ki.acaba babanın maddi durumu mu iyi.
canım benim yaa çok üzüldüm yaşadıklarına ınan ama ben ınanıyorum bundan sonra hayatınız daha güzel olacak o babandan kurtulacaksınız eşinle ve bebeğinizle annenızıde yanınıza alıp çok güzel bı hayat geçirecenıze emınım herkesın var başında derdı hıç kendını yanlız hıssetme canım.buarad resımdekı bebğınze ınan bana çok tatlı onun hatrına rabbım sıze ferahlık versın işşlerınızı yoluna koyabılırsınız inşallah.hep dualarımda olacaksın kendıne ve bebğıne çok ıyı bak öp ufaklığı benım yerıme benımde 13 aylık bı kızım var ınan buyudukçe çok tatlı oluyorlar annelık herşeye rağmen çok güzel tadını çıkar.hastalığıda ıyıleşır benım bı akrabamın bebğıde aynıydı düşün onları kalorıferı vardı ama gene bronşıt oldu oda buhar tedavısı gödü ve ıyıleştı okadar buyutulecek bışey değil daha ne hastalılkar var Allah korusun beeklerımız dert etme yanı tamam canım seni çok öpuyomm..allah hepinizden razı olsun .öyle iyi geliyor öyle iyi geliyorki şurda iki cümle bile yazsanız nasıl iyi hissediyorum nasıl güç alıyorum anlatamam arkamda olduğunuzu bilmek bana destek verici sözleriniz beni iki kat daha yükseltiyor.kkya yazdığımda nasıl canım yanmıştı ama yorumlarınız dualarınız bana öyle bir elektirik verdiki sıcaklığınızı samimiyetinizi taaa yüreğimde hissetim ve kendimi daha iyi hissetmeye başladım şükürlerrr olsun sana rabbimm. acımı paylaştım sizlere bağrınıza bastınız beni kurban olduğum allahımm hepnizin ocağını sıcak tutsun .öyle yanlızdım ki kime neye guveneceğimi şaşırmıştım insan olduğumu unutmuştum. hatırladım hatırlattınız bana insalığımı .çok saolun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?