Film gibi ama ben saat saat, gün gün acı çekerek yaşadım !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi KüçükAnne_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok üzüldüm yazdıklarını
okudukça ..neler yaşamışsın öle
başta neden bu kız evden kaçtı derdine nolmuş
dedim ama sonrasında anladım gerçeği.. bu kadar zorluğu yaşarken
yanında eşinin olmasına sevinsemmi üzülsemmi anlayamadım ...
aile içi kopukluk ve baskı yüzünden hata üstüne hata yapmışsın .
herşey yoluna girmiş derken
ailenin olaylarını öğrenmişsin
kızından hiç bahsetmiycem çok ama çok zor bir durum
annenin boşanması zaten onun iyiliğine olur kadının hayatını bu kadar kabusa çevirmesine hiç ama hiç hakkı yok
hiçmi bir yakınınız yok
yardımcı olabilecek
peki şimdi ne oldu.babana paranızı verdiğini yazmışsın
eşin ne diyor..
diğer bir konuda bebişin hastalandığında baban hastahanede kalmasın çok para tutar demiş
sonra sigortasını yaptırdım demişsin madem sigortası var adam nie torununu hastaneden çıkarmak istiyor ki
doğalgazınız açılmış çok sevindim ...
çok çok geçmiş olsun canım sana çok üzüldüm gerçekten durumuna
hakkında hayırlısı olsun..abilerinde umarım zamanla yaptıklarının farkına varırlar....

Son düzenleme:
hepsini satır satır okudum ve kolay şeyler yaşamamışsın
Rabbim bundan sonra çocuğununda eşininde seninde yüzünü güldürsün
baban sanırım psikolojik sorunu olan biri acil tedavi görmesi gerek
Rabbim yardımcın olsun cnm

İnan kanım dondu. Umuyorum ve senin için yürekten dua ediyorum ki bütün bunlar hayatın boyunca yaşayacağın sıkıntıların tümü olsun. Birdaha kötü hiç birşey yaşamayın inşallah. Annene de çok üzüldüm. Umuyorum baban birdaha size yaklaşamasın. Allah onun cezasını en yakın zamanda verir inşallah
Ah kadınlarımız! bu hayvani duygularla yetiştirilmiş erkeklerin kurbanları.
ANNELER LÜTFEN ERKEK ÇOCUKLARINIZI KADINLARA KARŞI SAYGILI VE NAZİK OLMALARI GEREKTİĞİNİN EĞİTİMLERİNİ VERİN.

Sevgilerimle

merhaba tekrardan arkdaşlar .dün mahkememiz vardı ve güzel geçti aile mahkemsiyle birleştirlmiş evin satışının iptali için açılan dava .ve ev %5o %5o ev paylaştırılacak mış ve mahkemelrin birleşmesi bizim için iyi olmul istediğimiz sonuca varıcakmışız. bunadaşüküğr değilmi. ama birde kötu haberim kızımın bornşiti ilaç tedavisine başladık olmazsa buhar ve iğne tedavsii görucekmiş . allahım inş gerek kalmaz bir hafta sonra tekrar kontrole gidicez inş iyileşir yavrum.eşimde 2 haftadır iş arıyor ve bulamıyor bunalıma girdi adam .elimiz çok dar annemin işide riskte bakalım allahım güçkuvvet sağlık versinde ...

canım yazını okudum.cok üzüldüm.kolay şeyler yaşamamışsıninşallah en yakın zamanda sorunlarınız bıter.unutma ki dünyada ölümden başka herşeyın çaresi var..kocan yanında yavrunda kucağında olduğu müddetçe herşeyın üstesinden geleceğine eminim ben..allah kolaylık versin

Güzel haberler vermissin sevindim canım. Güzel günler çok yakında szi bekliyor eminim. Kızında en yakın zamanda sağlığına kavuşur inşallah.
Hayatta herşey geçicidir bunu unutma. Ne mutluluk baki kalır hayatımızda ne acı keder... Hayatımız sayfa sayfadır. Bazı sayfalar kötüdür zor geçer günler, ama mutlaka bir sonu olur ve yeni sayfanı çevirirsin. Güneş doğar hayatına ve herşey yeniden filizlenir gibi güzel mutlu başlangııçlar yaparız.
Bence sen bu sayfanın sonuna gelmişsin:)
Sevgilerimle

allah annene yardım etsin...abilerin neden öyle döneklik haptı ki.acaba babanın maddi durumu mu iyi.

arkadaşım geçmiş olsun diyerek başlıcam ben...
satır satır hepsini okudum...hayatın zor çekilecek çilen işte..hepimizn hayatında aksilikler olumsuzluklar oluyo..katlanmak bu sınavları başarıyla vermek zorundayız..
ne yazıldıysa alnımıza onu yaşıyoruz.
Allah güç kuvvet versin..yine de şükür dicem..annen ve eşin yanında..bir de bebeğin..Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah.
buraya kadar gelmiş isyan etmemişsin bu güzel sabretmeye çalışmaya direnmeye sevmeye devam et...
herşey elbet bir gün düzelir..her çıkışın bir inişi olduğu gibi her düşüşünde bir kalkışı vardır bunu sakın unutma..

sevgiler
herşey gönlünce olsun...

canım yaşadıklarına çok üzüldüm hemde hayatının baharında henüz 20 yaşındayken hayatın yükü öyle bir omuzlarına binmişki artık o yükü taşımakta zorlanır hale gelmişsin... Hayat hep gece veya gündüz değil mutlaka bu zorluklardan çıkıp feraha ereceksin gündüzün güneşin olacaktır...

bu genç yaşta bu kadar yükün altına girmişsin allah yüzünü kara çıkartmasın inşallah hep mutlu olursun bebeğin ve eşinle.

allah hepinizden razı olsun .öyle iyi geliyor öyle iyi geliyorki şurda iki cümle bile yazsanız nasıl iyi hissediyorum nasıl güç alıyorum anlatamam arkamda olduğunuzu bilmek bana destek verici sözleriniz beni iki kat daha yükseltiyor.kkya yazdığımda nasıl canım yanmıştı ama yorumlarınız dualarınız bana öyle bir elektirik verdiki sıcaklığınızı samimiyetinizi taaa yüreğimde hissetim ve kendimi daha iyi hissetmeye başladım şükürlerrr olsun sana rabbimm. acımı paylaştım sizlere bağrınıza bastınız beni kurban olduğum allahımm hepnizin ocağını sıcak tutsun .öyle yanlızdım ki kime neye guveneceğimi şaşırmıştım insan olduğumu unutmuştum. hatırladım hatırlattınız bana insalığımı .çok saolun ...

allah annene yardım etsin...abilerin neden öyle döneklik haptı ki.acaba babanın maddi durumu mu iyi.

canım babmın bir ev bir arsası daha var bundan ziyade cok dolduraşa geldikleri ve babama inandıkları için biz kağıt olduğunuda düşünüyoruz .... ve sorumsuz bir baba olduğu için nerdesin nerde kaldındemediği için serbest kaldıkalrı için birazda.anneleri bilirswiniz az çok mer<k eder evladını buda onlara cazip gelmez

canım benim yaa çok üzüldüm yaşadıklarına ınan ama ben ınanıyorum bundan sonra hayatınız daha güzel olacak o babandan kurtulacaksınız eşinle ve bebeğinizle annenızıde yanınıza alıp çok güzel bı hayat geçirecenıze emınım herkesın var başında derdı hıç kendını yanlız hıssetme canım.buarad resımdekı bebğınze ınan bana çok tatlı onun hatrına rabbım sıze ferahlık versın işşlerınızı yoluna koyabılırsınız inşallah.hep dualarımda olacaksın kendıne ve bebğıne çok ıyı bak öp ufaklığı benım yerıme benımde 13 aylık bı kızım var ınan buyudukçe çok tatlı oluyorlar annelık herşeye rağmen çok güzel tadını çıkar.hastalığıda ıyıleşır benım bı akrabamın bebğıde aynıydı düşün onları kalorıferı vardı ama gene bronşıt oldu oda buhar tedavısı gödü ve ıyıleştı okadar buyutulecek bışey değil daha ne hastalılkar var Allah korusun beeklerımız dert etme yanı tamam canım seni çok öpuyomm..

canım allah yardımcınız olsun yaa alleh sabır versin çok kötü oldum okurken çok dokundu allah bebeğine yaşatmsaınn böyle olaylar inşallah hepsi geçer canım inşallah çok mutlu olursunuz annen sen bebeğin ve eşin

Canim benim ya yasadiklarini okurken gozlerim doldu :çok üzgünüm:Cok sikintili gecmis su gune kadar yasamin,ama umarim bundan sonrasi senin icin hep guzelliklerle dolu olur.Hepimiz biseylerle imtihan oluyoruz,bu da senin imtihanin...Her karanligin sonu aydinliktir bunu unutma..Bundan sonraki yasaminiz hep aydinlik olsun insallah a.s.

çok üzücü bi durum bi baba bunları yapamaz diye düşünüyorum ama duyduklarım gördüklerimiz bu düşüncelerimi değiştiriyor artık.ne diyebilirim ALLAH yardımcınız olsun sen bebişini düşün biran önce düzelki bebişin bu olaylarda etkilenmesin çok zor bi durum.

Canım Allah yardımcınız olsun.İnşaAllah eşinde iş bulur bir an önce.Yaşın küçük ama bundan sonra çok olgun davranmak gerekiyor.Çok zor günler geçirmişsin ama her şerde bi hayır vardır derler. Artık geçmişi sık sık düşünmeden yaşamaya çalış.Bak mahkemeler de açılmış,artık babanla, abilerinle mahkeme dışında konuşma.Ne laf gönderirlerse göndersinler, ne duyarsan duy, muhattap olma, çünkü arkası kesilmez. Birbirinizi kırıp durursunuz.Hatta onlara yakın insanları bi bahane bulup evinize bile kabul etmeki hiç söz duyma, huzurunuz bozulmasın.Kafan dinç olsun.Eşinle, bebeğinle, sevdiklerinle huzur dolu sıcacık bir yuva diliyorum canım. Allah yardımcınız olsun.

merhabala sizlere çok iyi haberlerle geldim ... kızım boronşit değil artık cuma günü kontrole gittik geçmiş çok şükür .yılbasında ortancaq abim bize geldi zaten az buz konuşuyorduk bu abimle. gece kalamadı astım hastası olduğu için (evde ilaçlarını bırakmış işten gleiyordu) okadar hüzünlüydümki gelene kadar abim .ilk yılbasımdı onlarsız ...cok mutlu oduk hele annem ... daha sonra cuma akşamaı kanlı bıçaklı gibi konuşmadığımız abim eşimi aradı daışarda bulştular. içimden hep keşke gelse annemin gönlünü alsa diye dua ettim şkürler olsun ki geldi .anneme sarıldı bana sarıldı annem ve ben cok ağladık bu kez mutluluktandı. diğer abimde geldi bir gece kaldı buyuk abim iki gun kaldı az önce gitti. annm çok mutlu o mutlu olduğu için bende .yavaş yavaş iyiye doğru gidiyoruz. herşey yoluna giricek inş.artık buna inanıyorum butun bunlarda sizlerin paayı yani dualarınızda mevcut.hepinizden allah razı olsun tekrardan.yine yazarım şimdilik gideyim.hepnizi canı gönülden kucasklıyorum sağlıcakla

canım tüm yazdıklarını üşenmeden okudummm inan bazı yerlerde gözlerimden yaşlar süzüldü bebegin için olan yerlerde o kadar zor bi hayat yaşıyosun ki bebeginde bunları yaşıyooo aslında ama anlamasada hissediyoo
ah yavrum benimm yyaaa
anne baba kavgası çok zor bilirim aslında bende çok dert çektimde işte oturup bu kadar uzun uzun yazamıyorum anne baba kavgası onlar ayrıldı hadi iyi oldu derken ben ortalarda atıldım bi ilişkim var dı ailesi sorun yaptı ayrıldık babamda kalcaktımmm babam evlenmeye karar vermiş beni istemedi evde babanemde kaldımmm
derken ünvt kaydımı yaptıramadım annemlede küstükk
sonra sevgilimle barıştım hamile kaldım evlendimmm (pişman da değilim çok seviyorum kimseyede bu konuda laf söletmem hamile kaldı da falandı evet saklamıyorummm)
babam da evlendi onun hanımıda hamileymiş dugunde bu arada babam düğün yaptı
eşimin ailesi beni istemedi hiç memleketimden dolayı
bir sürü borçla evlendikkk
hala var ve zor dönemler geçiriyoruz ailesi benle bi ugraş içinde çok üzülüyorum benimde 1 kızım var altı aylıkkk
ama gel gör kızımı herşeyden uzak mutlu tutmaya çalışıyorum ona herşeyi alıyo herşeyi yapıyo kendimi eşime ve ona adıyorum biz çok üzüldük o mutlu olsun biz onun için varız dimiiiii

allah yar ve yardımcınız olsun yasadıklarınız hıc yenılır ytulur cınsten deıl hele annenın yasadıkları dilerim hersey gonlunuzce olur bebegin saglıgına kavusur bır omur saglıklı ve mutlu yasarsınız rabbım bundan sonra kotuluklerle karsılastırmasın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…