o söyleyen kişi emin miymiş peki?
yani, bu çok ağır bir itham sonuçtaemin olmak lazım
Onunla gerçekten gelecek düşündüyseniz konuşun derim. Bir tanıdığım ev satışında yardımcı oluyor, bi satıştan 15 bin civarı para alıyor mesela. Maddi durumunun bu şekilde iyi olması normal, e bir de mimarmış. Bunu duyduğunuz kişiler güvenilir kişiler mi peki?
yook emin değil o da birinden duymuş kaynak güvenilir ama yüzde yüz doğru diyemem. aynı benim görüştüğüm çocuğu tarif etti.
bilmiyorum ki
aslında konuşmayı düşünüyorum açık açık bi yandan korkuyorum :18:
Biraz tuhaf.
Belki de iftiradır bu fuhuş işi.
Ama risk almaya değer mi?
ağzı olan konuşuyor.
bir erkeğe açık açık '' sen p..... mişsin, doğru mu? '' diye sormak gerçekten çok saçma olur.
saçma olmasa bile böyle bişi nasıl sorulur bilemem
yani bir düşünelim, aynı laflar sneın için döndüğünü ve onun sana böyle bişi sorduğunu, nasıl hissettin bir an kendini?
bilmiyorum ama, söylentılerden çok gözle görmek, ya da bazı şeylerini takip etmek gerek.
facesini, msn falan takıp et
sahte hesaplar alıp onu dene
içinen hiçbir şey gelmıyorsa, uzak dur o zaman
önce fuhuş iişi yapan biriyle aranızı yapmaya kalkan arkadaşınıza yol verin bence.arkadaşlar yaklaşık bir ay önce bir arkadaş aracılığıyla biriyle tanştım. kız çok övdü çocuğu. niyeti ciddi evlenmek istiyo dedi.
neyse görüştük yaşam tarzı olarak pek bana uygun değildi rahat biriydi. ama ilgisi filan hoşuma gitti
iki üç kez daha görüştüm. mesleği mimar devlette çalışıyo ama ekstra bir sürü iş yapıyo araba ev alıp satıyo ve maddi durumu çok iyi. tabi bu durum biraz garibime gitti. sonra bir arkadaş vasıtasıyla bişiyler duydum fuhuş işi yapıyomuş sanırım tam bunu tarif ettiler. birilerini birilerine mi ayarlıyo yoksa sadece kendimi kadınlarla düşüp kalkıyo bilmiyorum. tabi ben şok oldum. ve o an aradım ben seninle görüşmek istemiorum bişey hissedemedim dedim. tabi bırakmadı niye ben yanlış bşey mi yaptım ben sana değer verdim filan. bana karşı o yönde bir isteği olmadı belki ilerde olcaktı bilmiyorum ama sizce bu konuyu konuşmalıyımm ne yapmalıyım şaşırmış vaziyetteyim?
Olayin aslini mutlaka baska birinden ogren. Kiz arkadasina sorabilirsin. Kimden duyduysan yine ona sorabilirsin. Fuhus isi yapiyormussun diyebilirsin ama muhtemelen yalanlayacaktir. Kim boyle bir iftira atar ki.
Sana karsi oyle bir istegi olmasa da dogru olani yapmissin. O yuzden bir yere varacagini sanmiyorum. Uzak dur en iyisi.
önce fuhuş iişi yapan biriyle aranızı yapmaya kalkan arkadaşınıza yol verin bence.
Emniyetten tanidik bul arastirsinlar.
Boyle bir seyi kimse kimseye kolay kolay soylemez ama
sana soyleyenin o kisi de gozu de olabilir .
Hani mal mulk cok ya o bakimdan :)
evet uzak durcam bitircem tamamen.. bizi tanıştıran kıza mı sorsam yada direk değilde imalı bi şekilde mi söylesem. hani sen fuhuş yapıyomuşsun denilmez ki
haklısın böyle bişey nasıl söylenir onu da bilmiyorum hani dolaylı yoldn mı söylesem napsam yada bişey hissedemedim filan yine aynı şeyleri söyleyip mi bitirsemface in de şüpheli bişiy yok. sahte hesapla filan kandırmam zor çok zeki biri hiç kalkışmıyım o işlere..
İlginç bir durummuş.. Ama zengin olması onun bu işi yaptığı anlamanına gelmez... Sen beraber olduğun insanı etraflıca bir araştır biranda karar vermeden ama böyle bir durum varsa da onunla birlikte ilişkini uzatarak kendini dahada riske atmış olursun... Farklı bir durum çekemeyen biri muhakkak iftira atmıştır diycem ama bu çok ağır bir suç olur sanmıyorum.. Tedbirli olmakta fayda var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?