film gibi olaylar ne yapcağımı şaşırdım nolur bi fikir verin??

Bu söylemde bulunan kişiden tarif değil , bizzat somut belgeler iste..

Ve ona göre hareket et derim..
O kişi hakkında yalan yanlış söylemlerde olabilir,maddi durumu iyi diyorsun çekemeyen birinin palavrasıda olabilir..

O yüzden söyleyen kişi tarafından kanıt iste derim..

kesinlikle bişeyler var belli. şükretmeliyim sanırım erkenden ilerlemedn farkına vardım yoksa görüşmeye devam edicektim..

son bi kez konuşucam o zaman bu konuya hiç değinmeden olmuyo yapamadım filan diyim. bi yandan da anlatmak istiorum ama daha kötü olur hiç bırakmaz filan korkuyorum.

böyle bir ikilemdeyim işte

garip bi durum adam yapsa yapıyorum demez
başkası durduk yere neden fuhuş işi yapıyor desin
ilginç araştırma istersen uzak dur yeter

evet bana söyleyen kişiye tekrar sormak istemiyorum çünkü direk bana demedi seni bunla gördük bu öyle biriymiş filan denmedi ben bidaha gidip neden soruyum ki gerek yok.

bi daha görüşmem ve konuda kapanır benim istediğim de bu. ama son bi kez görüşelim böyle ayrılmak olmaz diye çok ısrar etti ben de kabul ettim

bu konuyu açmadan daha açıklayıcı bi ayrılık nedeni bulursun kurtulursun inş.

sevemiyorum falan desen? Yani o konuya hiç bulaşmasan? okumuş adammış öyle serseri gibi sevmiyorum dedikten sonra hala neden diretsin ki?

öyle bisey yapamam çünkü bana söyleyen kişi direk seni bunla gördük bu çocuk böyle işler yapıyo demedi. şu kişi bana şunları söyledi pelin böyle birileri varmış arabası da söyleymiş fuhuş yapıolarmış dedi ben de yaa filan dedim başka da bişey demedim.. tekrar sormayı düşünmüorum. ne benim adım geçti ne degörüştüğüm çocuğun..

sevemiyorum falan desen? Yani o konuya hiç bulaşmasan? okumuş adammış öyle serseri gibi sevmiyorum dedikten sonra hala neden diretsin ki?

telefonda aynen öyle dedim ve tatlı tatlı konuştum. birden pat diye söylediğim için özür diledim. hani illa devam edelim demedi zaten sadece iyi gidiyodu kavga etmedik nerde yanlış yaptım bişey mi yaptım yaptıysam özür dilerim dedi. en azından son kez görüşelim telefonda çocuklar gibi olmaz insan düşmanıyla bile oturur konusur dedi. bi de face ten silmiştim anında. bozulmuş tabi sen heryerden siliosun böyle mi olmak zorunda dedi

İnsan emin olmasa bile böyle bir şey mide bulandırmaya yeter
Sen eğer adamdan hoşlandıysan biraz takipte kal. Emin olmadan yargılama bence.

Gittim ve konustum. Zaten ben demeden dedi kizlarla ilgili mi diye bnde evet dedim. eski sevgilileriyle ilgili birsey duydum sanmis.yok dedim ben. sonra konu kadinlara geldi gidiyorum dedi orda mi gormusler dedi. Bnde seninle goruldugum icin adim cikicakti dedim. Direk fuhus yapiyosun diyemedim. Bunu duyunca sinirlendi baya nasil yani dedi. Oyle sacma sey mi olur genelevmi kurmusum napmisim devlet memuruyum ben filan dedi. Neyse inandigim icin kizdi filan. Ben gorusmek istemiyorum dedim hayatta basarilar dedim o da boyle olmaz sen bi dusun once yaptiginin ne kadar yanlis oldugunu dedi. Buna inandiysan zaten bitmistir filan dedi. Oyle ayrildik. Bitti sanirim insallah bitmistir yani

uzakdur o kadar duyman bileyeter sakın hasakın

şimdi de mesaj atmış böyle birşeye nasıl inanırsın çok kızdım sana diyo

kadınlara gidiyorum derken o malum yerden mi bahsetti?

sırf maddi durumu iyi diye bana uymayan birinle evlenmezdim.ben mesele içki,serseri tip erkekten nefret ederim dünya zengini olsa istmezdim.evlemek için yaşam tarzlarının uyması lazim.ayrıyettende fuhuş yaptığını 2.ağızdan duymuşsunuz.eğer evlemeye olumlu bakarsanız bu duyduğunuz hadiseyide araştırın belki doğrudur kendinizi rikse atmayın.

yok ne evlenmesi sevgili bile olmadık kı toplamda 5 kez mi ne görüştük. zaten alkol kullandığı için ileriye dönük bişey düşünmüodum ayrılcaktım. üstüne de bunu duydum artık görüşmeyi düşünmüyorum. kendisine de söyledim. parası pulu zerre kadar umrumda değil

Yeni tanistigim biri bana tamam bida gorusmeyelim dicek ve bende olmaz yuzyuze goruselim dİcem olduuuu bence bitir gitsin nie risk alicaksinki ates olmayan yerden duman cikmaz arkadasim

Yeni tanistigim biri bana tamam bida gorusmeyelim dicek ve bende olmaz yuzyuze goruselim dİcem olduuuu bence bitir gitsin nie risk alicaksinki ates olmayan yerden duman cikmaz arkadasim

bitirdim cnm kabul edemem böyle birşeyi dedim görüşmicem bir daha zorlucanı sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…