- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
arkadaşlar yaklaşık bir ay önce bir arkadaş aracılığıyla biriyle tanştım. kız çok övdü çocuğu. niyeti ciddi evlenmek istiyo dedi.
neyse görüştük yaşam tarzı olarak pek bana uygun değildi rahat biriydi. ama ilgisi filan hoşuma gitti
iki üç kez daha görüştüm. mesleği mimar devlette çalışıyo ama ekstra bir sürü iş yapıyo araba ev alıp satıyo ve maddi durumu çok iyi. tabi bu durum biraz garibime gitti. sonra bir arkadaş vasıtasıyla bişiyler duydum fuhuş işi yapıyomuş sanırım tam bunu tarif ettiler. birilerini birilerine mi ayarlıyo yoksa sadece kendimi kadınlarla düşüp kalkıyo bilmiyorum. tabi ben şok oldum. ve o an aradım ben seninle görüşmek istemiorum bişey hissedemedim dedim. tabi bırakmadı niye ben yanlış bşey mi yaptım ben sana değer verdim filan. bana karşı o yönde bir isteği olmadı belki ilerde olcaktı bilmiyorum ama sizce bu konuyu konuşmalıyımm ne yapmalıyım şaşırmış vaziyetteyim?
e zaten yaşam tarzı falan bana uygun değil rahat biri diyorsun, neden uğraşasın ki, sorma geri çek kendini görüşme. Yalan yada doğru inanmak yada inanmamak zorunda değilsin ortada sadece bi hoşlantı varken aşık olmamışken arayı soğut.
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler. Düzgün bir insana kim neden iftira atsın ki? Günahınıda almamak lazım ama, bu şüpheyle kafanı yormak zorunda değilsin, üstelik daha adamı tam olarak sevmiyorken.
garip bi durum adam yapsa yapıyorum demez
başkası durduk yere neden fuhuş işi yapıyor desin
ilginç araştırma istersen uzak dur yeter
evet bana söyleyen kişiye tekrar sormak istemiyorum çünkü direk bana demedi seni bunla gördük bu öyle biriymiş filan denmedi ben bidaha gidip neden soruyum ki gerek yok.
bi daha görüşmem ve konuda kapanır benim istediğim de bu. ama son bi kez görüşelim böyle ayrılmak olmaz diye çok ısrar etti ben de kabul ettim
kesinlikle bişeyler var belli. şükretmeliyim sanırım erkenden ilerlemedn farkına vardım yoksa görüşmeye devam edicektim..
son bi kez konuşucam o zaman bu konuya hiç değinmeden olmuyo yapamadım filan diyim. bi yandan da anlatmak istiorum ama daha kötü olur hiç bırakmaz filan korkuyorum.
böyle bir ikilemdeyim işte
Bu söylemde bulunan kişiden tarif değil , bizzat somut belgeler iste..
Ve ona göre hareket et derim..
O kişi hakkında yalan yanlış söylemlerde olabilir,maddi durumu iyi diyorsun çekemeyen birinin palavrasıda olabilir..
O yüzden söyleyen kişi tarafından kanıt iste derim..
sevemiyorum falan desen? Yani o konuya hiç bulaşmasan? okumuş adammış öyle serseri gibi sevmiyorum dedikten sonra hala neden diretsin ki?
arkadaşlar yaklaşık bir ay önce bir arkadaş aracılığıyla biriyle tanştım. kız çok övdü çocuğu. niyeti ciddi evlenmek istiyo dedi.
neyse görüştük yaşam tarzı olarak pek bana uygun değildi rahat biriydi. ama ilgisi filan hoşuma gitti
iki üç kez daha görüştüm. mesleği mimar devlette çalışıyo ama ekstra bir sürü iş yapıyo araba ev alıp satıyo ve maddi durumu çok iyi. tabi bu durum biraz garibime gitti. sonra bir arkadaş vasıtasıyla bişiyler duydum fuhuş işi yapıyomuş sanırım tam bunu tarif ettiler. birilerini birilerine mi ayarlıyo yoksa sadece kendimi kadınlarla düşüp kalkıyo bilmiyorum. tabi ben şok oldum. ve o an aradım ben seninle görüşmek istemiorum bişey hissedemedim dedim. tabi bırakmadı niye ben yanlış bşey mi yaptım ben sana değer verdim filan. bana karşı o yönde bir isteği olmadı belki ilerde olcaktı bilmiyorum ama sizce bu konuyu konuşmalıyımm ne yapmalıyım şaşırmış vaziyetteyim?
uzakdur o kadar duyman bileyeter sakın hasakın
Gittim ve konustum. Zaten ben demeden dedi kizlarla ilgili mi diye bnde evet dedim. eski sevgilileriyle ilgili birsey duydum sanmis.yok dedim ben. sonra konu kadinlara geldi gidiyorum dedi orda mi gormusler dedi. Bnde seninle goruldugum icin adim cikicakti dedim. Direk fuhus yapiyosun diyemedim. Bunu duyunca sinirlendi baya nasil yani dedi. Oyle sacma sey mi olur genelevmi kurmusum napmisim devlet memuruyum ben filan dedi. Neyse inandigim icin kizdi filan. Ben gorusmek istemiyorum dedim hayatta basarilar dedim o da boyle olmaz sen bi dusun once yaptiginin ne kadar yanlis oldugunu dedi. Buna inandiysan zaten bitmistir filan dedi. Oyle ayrildik. Bitti sanirim insallah bitmistir yani
kadınlara gidiyorum derken o malum yerden mi bahsetti?
evet orayı kastetti
sırf maddi durumu iyi diye bana uymayan birinle evlenmezdim.ben mesele içki,serseri tip erkekten nefret ederim dünya zengini olsa istmezdim.evlemek için yaşam tarzlarının uyması lazim.ayrıyettende fuhuş yaptığını 2.ağızdan duymuşsunuz.eğer evlemeye olumlu bakarsanız bu duyduğunuz hadiseyide araştırın belki doğrudur kendinizi rikse atmayın.
e o zaman niye ben öyle biri miyim çok kızdım diye soruyor. deseydin ya evet öyle birisin. manyak bu adam. asssslaaaa görüşme
Yeni tanistigim biri bana tamam bida gorusmeyelim dicek ve bende olmaz yuzyuze goruselim dİcem olduuuu bence bitir gitsin nie risk alicaksinki ates olmayan yerden duman cikmaz arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?