film gibi olaylar ne yapcağımı şaşırdım nolur bi fikir verin??

şöyle o işleri yapcak biri gibi değil aslında hani nası desem biraz maço bi tarafı da var.

bunu söyleyen kişi bizi tanıştıran kişi değil bambaşka biri.zaten direk demedi o kişi bana. ben şöylle tahmin ediyorum muhtemelen beni onla gördüler ve uyrdılar.yani arkadaş bana geldi dedi ki şöyle arabası olan biri varmış şu şu işleri yapıomuş filan dedi benim başımdan aşşağı kaynar sular döküldü tabi o anda

doğru zengin olması fuhuşş yaptıüı anlamına gelmez zaten babadan da gelen bi zenginlik var.

arkadasınızın sonradan mı aklına gelmıs adamın ne ıs yaptıgını sıze acıklamak bence farklı bı durum var bu ısın ıcınde

bunu söyleyen bizi tannıştıran kişi değil benim iş yerinden arkadaşımm başka biri yani. kıza söyleyen kişi güvenilir biri yani bana karşı art niyeti olcak biri değil beni tanımıyo bile tam olarak. tahminim bizi gördüler ve uyarma gereği duydu. burası küçük bi yer zaten.

belkı onu söyleyen eski sevgilisidir her şey olabilir.
yani, insanlar birini kıskanınca iftira eder
insanlar birini çekemezse iftira atar
insanlar birini elde edemeyınce iftira atar...yapmasan da yaptı derler yani
kısacası, böyle bir şeyi sorarak asla amacına ulaşamazsın, karşı tarafın tepkisini bılemezsin
küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz?

bu arada başlığa yorum yapmak istiyorum, film gibi olan bir durum yok ortada
sadece söylenti var

evet küçük bir yer.

yok eski sevgilisi olma ihtimali yok kız benim kaç senelik arkadaşım ona söyleyen kişide yaşlı biri ve erkek. ama nası desem bu çocuğun durumu iyi kızlarla takılmıştır adıı çıkmıştır böyle bişey olabilir belki.

ama bılmeden tanımadan oyle hemen gorusmeyelım demıssın belkı ıftıra attılar cocuga bunu sorman lazım bı sekılde ama nasıl ?

sen tamamen bir varsayım üzerine konuşuyorsun. bu kişi böyle yapıyor dememiş ki kimse. sen anlatılan kişiyi tanıştığın kişiye benzetmişsin.
açıkçası bana pek inandırıcı gelmedi. iftira olabilir. onunla bir gelecek düşünüyorsan iyice araştır diyecem ama sen zaten bu olaydan önce de bitirme niyetindeymişsin. o zaman hiç kurcalama. sorarsan adam başına bela bile olabilir. "hayat tarzlarımızın uyuşmadığına, anlaşamayacağımıza karar verdim" de bitsin

küçük yerlerde fazla gezen kadın ve erkeklere hep o gözle bakarlar
kimse bu yargıyı asla değiştiremez.
madem küçük yerdesin, hiç arkadaşın fazla gezdiği zaman adı çıkmadı mı? arkasından atıp tutan olmadı mı?
bu da böyle işte.
öyle küçük yerde p... olmak kolay değil

Son düzenleme:

evet direk bi söylem olmadı. iftira da olabilir evet.

ya içim içimi yiyo söylemek istiyorum çünkü gerçekten çok üzüldüm bu onu bilmio. evet gelecek düşünmüyodum ama hoşlanmıştım

bilmiyorum ki ne yapcamı

evet belki de bu tarz bişey bilmiyorum zaten ben de merak ediyorum aslı var mı diye ama böyle bişeyi nasıl sorarım bilmiyorum

hertürlü görüşmiycem bitircem bu kesin çükü ateş olmayan yerden duman çıkmaz. adım filan çıkıcak diye korkuyorum

tek bir kişiyi dinleyerek ve olayın aslını araştırmadan yargılamayın kimseyi.
iftira olma olasılığı da var çünkü..
tek bir kişiyi dinleyerek yargısız infaz etmek çok saçma, işin aslını iyice araştırın sonuçta bu çok ağır bir itham.
Eğer söylenenler gerçek ise, ilişkinizi bitirirsiniz..

'' ateş olmayan yerden duman çıkmaz'' küçük yerin olmazsa olmaz atasözlerinden biri işte.
bitir sen bu işi, savaşmak, emin olmak, araştırmak, peşine düşmek sana göre değil

Son düzenleme:
Sen film gibi geldin bana.
Adam bana uygun değil diyosun, görüşüyosun. Muhtrmelen görüşmeyede devam edicektin. Ayrılmaya yer yapıyodun diyosun. Yani sende ilgilenmişsin ki bi anda görüşmeyi kesmemişsin. Tanısmak amacıyla görüşüldüyse bi sebep sunarak bitirebilirdiniz bu durumu.
Herneyse..

Sanırım ben olsam konusurdum bu konuyu. En azından arkasından söylenenleri bilsin.
Ben böyle böyle bişeyler duydum, doğru veya yalan arastırmadım. Ben bu süpheyle herhangi bişeye baslayamam.
Tabi fuhuş yaptırıyomussun deme. Çok kız arkadaşın oluyomuş gibi söyle.

Devlette calısıcak, küçük bi yerde yasayacak ve fuhus olaylarında parmagı olucak.
Bana biraz ütopik geldi.
Ayrıca ailesinden bi zenginliği var diyosun. Muhtemelen aileside o küçük yerde. Hadi desem ki yapar duyulunca çeker gider vs. Ama burda ailesinin adı karışırsa ömür boyu kaçsa kurtulamaz. Buna cesaret edebilir mi?

O yaşlı beylede konusabilirsiniz, bazen el ele tutuşunca bile insanlar neler söylüyo ona bakarsak. O ne niyetle bunu söylemiş, neden kulagına gelmesini istemiş bi sor bakalım.

Allah iftiradan da böyle kötü niyetli insanlardan da korusun.

e zaten yaşam tarzı falan bana uygun değil rahat biri diyorsun, neden uğraşasın ki, sorma geri çek kendini görüşme. Yalan yada doğru inanmak yada inanmamak zorunda değilsin ortada sadece bi hoşlantı varken aşık olmamışken arayı soğut.
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler. Düzgün bir insana kim neden iftira atsın ki? Günahınıda almamak lazım ama, bu şüpheyle kafanı yormak zorunda değilsin, üstelik daha adamı tam olarak sevmiyorken.

'' ateş olmayan yerden duman çıkmaz'' küçük yerin olmazsa olmaz atasözlerinden biri işte.
bitir sen bu işi, savaşmak, emin olmak, araştırmak, peşine düşmek sana göre değil

zaten bitiricem ama söyleyip söylememe konusunda kararsızım :26: söylediğim sebepleri bahane olarak buluyo saçmalıyosun diyo bişey hiisetmiorum diyorum daha ne yaşadık ki bişey hissettirmedim ben daha bişey yaşamadık diyo. son bi kez yüzyüze görüşüp anlatmay kabul ettim. ama aynı şeylerimi söylesem yoksa bahsetsem mi bu konudan bilmiyorum

birde böyle birşey söyleniyosa doğruluk payı vardır illaki zaten yüzde yüz yok bu kişi yapmaz diyebilceğim birisi değil ki savaşıyim.

nasıl söylenir dimi böyle bişey
evet kesınlıkle soylenmez , zaten dırek adama sen bu ısı yapıyomussun dıyemezsın oyle bısey yoksa ayıp olur
belkı nasıl soylemen gerektıgı konusunda arkadaslar yardımcı olur dur bakalım akıl akıldan ustundur

Aminnn çok güzel yazmışsın çok sagol .

evet adam bana uygun değildi ve görüştüm bu benim hatam farkındayım ama hoşlandım yaklaşımı filan hoştu etkilendim mantığımı kullanamadım evet bu olay olmasaydı görüşmeye devam edicektim büyük ihtimal bir süre daha bana uygun değildi ama hoşlanmıştım ama bunu duyunca napıcamı bilemedim ve hemen görüşmek istemiyorum dedim. şaşırdı tabi çünkü ister istemez hoşlandığımı belli etmiştim.

yaşlı beyle konuşamam o beni cismen tanıyo hani sürekli görüyo ama adımı filan bilmiyo. arkadaşımla da konuşamam çünkü direk benim adım geçmedi şu an. olayı dallandırıp budaklandırmak istemiyorum çalıştığım ortmda duyulsun istemiyorum

garip bi durum adam yapsa yapıyorum demez
başkası durduk yere neden fuhuş işi yapıyor desin
ilginç araştırma istersen uzak dur yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…