hemen zeki olduğunu anladın, ama nasıl bir erkek tipi olduğunu anlamadın yani?
arkadaştan duyuyorsun, maddi durumu iyi diye şüphe ediyorsun
insanın durumu iyi olabilir, mimarmış sonuçta mimarlar iyi para kazanır
devlette dıye para kazanmıyor anlamına gelmez. eksra işler ise feci para getırır ayrıca
sana bunu diyen seni onunla tanıştıran kişi mi?
arkadasınızın sonradan mı aklına gelmıs adamın ne ıs yaptıgını sıze acıklamak bence farklı bı durum var bu ısın ıcınde
şöyle o işleri yapcak biri gibi değil aslında hani nası desem biraz maço bi tarafı da var.
bunu söyleyen kişi bizi tanıştıran kişi değil bambaşka biri.zaten direk demedi o kişi bana. ben şöylle tahmin ediyorum muhtemelen beni onla gördüler ve uyrdılar.yani arkadaş bana geldi dedi ki şöyle arabası olan biri varmış şu şu işleri yapıomuş filan dedi benim başımdan aşşağı kaynar sular döküldü tabi o anda
doğru zengin olması fuhuşş yaptıüı anlamına gelmez zaten babadan da gelen bi zenginlik var.
belkı onu söyleyen eski sevgilisidir her şey olabilir.
yani, insanlar birini kıskanınca iftira eder
insanlar birini çekemezse iftira atar
insanlar birini elde edemeyınce iftira atar...yapmasan da yaptı derler yani
kısacası, böyle bir şeyi sorarak asla amacına ulaşamazsın, karşı tarafın tepkisini bılemezsin
küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz?
bu arada başlığa yorum yapmak istiyorum, film gibi olan bir durum yok ortada
sadece söylenti var
ama bılmeden tanımadan oyle hemen gorusmeyelım demıssın belkı ıftıra attılar cocuga bunu sorman lazım bı sekılde ama nasıl ?bunu söyleyen bizi tannıştıran kişi değil benim iş yerinden arkadaşımm başka biri yani. kıza söyleyen kişi güvenilir biri yani bana karşı art niyeti olcak biri değil beni tanımıyo bile tam olarak. tahminim bizi gördüler ve uyarma gereği duydu. burası küçük bi yer zaten.
evet küçük bir yer.
yok eski sevgilisi olma ihtimali yok kız benim kaç senelik arkadaşım ona söyleyen kişide yaşlı biri ve erkek. ama nası desem bu çocuğun durumu iyi kızlarla takılmıştır adıı çıkmıştır böyle bişey olabilir belki.
sen tamamen bir varsayım üzerine konuşuyorsun. bu kişi böyle yapıyor dememiş ki kimse. sen anlatılan kişiyi tanıştığın kişiye benzetmişsin.
açıkçası bana pek inandırıcı gelmedi. iftira olabilir. onunla bir gelecek düşünüyorsan iyice araştır diyecem ama sen zaten bu olaydan önce de bitirme niyetindeymişsin. o zaman hiç kurcalama. sorarsan adam başına bela bile olabilir. "hayat tarzlarımızın uyuşmadığına, anlaşamayacağımıza karar verdim" de bitsin
küçük yerlerde fazla gezen kadın ve erkeklere hep o gözle bakarlar
kimse bu yargıyı asla değiştiremez.
madem küçük yerdesin, hiç arkadaşın fazla gezdiği zaman adı çıkmadı mı? arkasından atıp tutan olmadı mı?
bu da böyle işte.
öyle küçük yerde p... olmak kolay değil
ama bılmeden tanımadan oyle hemen gorusmeyelım demıssın belkı ıftıra attılar cocuga bunu sorman lazım bı sekılde ama nasıl ?
evet belki de bu tarz bişey bilmiyorum zaten ben de merak ediyorum aslı var mı diye ama böyle bişeyi nasıl sorarım bilmiyorum
hertürlü görüşmiycem bitircem bu kesin çükü ateş olmayan yerden duman çıkmaz. adım filan çıkıcak diye korkuyorum
arkadaşlar yaklaşık bir ay önce bir arkadaş aracılığıyla biriyle tanştım. kız çok övdü çocuğu. niyeti ciddi evlenmek istiyo dedi.
neyse görüştük yaşam tarzı olarak pek bana uygun değildi rahat biriydi. ama ilgisi filan hoşuma gitti
iki üç kez daha görüştüm. mesleği mimar devlette çalışıyo ama ekstra bir sürü iş yapıyo araba ev alıp satıyo ve maddi durumu çok iyi. tabi bu durum biraz garibime gitti. sonra bir arkadaş vasıtasıyla bişiyler duydum fuhuş işi yapıyomuş sanırım tam bunu tarif ettiler. birilerini birilerine mi ayarlıyo yoksa sadece kendimi kadınlarla düşüp kalkıyo bilmiyorum. tabi ben şok oldum. ve o an aradım ben seninle görüşmek istemiorum bişey hissedemedim dedim. tabi bırakmadı niye ben yanlış bşey mi yaptım ben sana değer verdim filan. bana karşı o yönde bir isteği olmadı belki ilerde olcaktı bilmiyorum ama sizce bu konuyu konuşmalıyımm ne yapmalıyım şaşırmış vaziyetteyim?
'' ateş olmayan yerden duman çıkmaz'' küçük yerin olmazsa olmaz atasözlerinden biri işte.
bitir sen bu işi, savaşmak, emin olmak, araştırmak, peşine düşmek sana göre değil
evet kesınlıkle soylenmez , zaten dırek adama sen bu ısı yapıyomussun dıyemezsın oyle bısey yoksa ayıp olurnasıl söylenir dimi böyle bişey
Sen film gibi geldin bana.
Adam bana uygun değil diyosun, görüşüyosun. Muhtrmelen görüşmeyede devam edicektin. Ayrılmaya yer yapıyodun diyosun. Yani sende ilgilenmişsin ki bi anda görüşmeyi kesmemişsin. Tanısmak amacıyla görüşüldüyse bi sebep sunarak bitirebilirdiniz bu durumu.
Herneyse..
Sanırım ben olsam konusurdum bu konuyu. En azından arkasından söylenenleri bilsin.
Ben böyle böyle bişeyler duydum, doğru veya yalan arastırmadım. Ben bu süpheyle herhangi bişeye baslayamam.
Tabi fuhuş yaptırıyomussun deme. Çok kız arkadaşın oluyomuş gibi söyle.
Devlette calısıcak, küçük bi yerde yasayacak ve fuhus olaylarında parmagı olucak.
Bana biraz ütopik geldi.
Ayrıca ailesinden bi zenginliği var diyosun. Muhtemelen aileside o küçük yerde. Hadi desem ki yapar duyulunca çeker gider vs. Ama burda ailesinin adı karışırsa ömür boyu kaçsa kurtulamaz. Buna cesaret edebilir mi?
O yaşlı beylede konusabilirsiniz, bazen el ele tutuşunca bile insanlar neler söylüyo ona bakarsak. O ne niyetle bunu söylemiş, neden kulagına gelmesini istemiş bi sor bakalım.
Allah iftiradan da böyle kötü niyetli insanlardan da korusun.
arkadaşlar yaklaşık bir ay önce bir arkadaş aracılığıyla biriyle tanştım. kız çok övdü çocuğu. niyeti ciddi evlenmek istiyo dedi.
neyse görüştük yaşam tarzı olarak pek bana uygun değildi rahat biriydi. ama ilgisi filan hoşuma gitti
iki üç kez daha görüştüm. mesleği mimar devlette çalışıyo ama ekstra bir sürü iş yapıyo araba ev alıp satıyo ve maddi durumu çok iyi. tabi bu durum biraz garibime gitti. sonra bir arkadaş vasıtasıyla bişiyler duydum fuhuş işi yapıyomuş sanırım tam bunu tarif ettiler. birilerini birilerine mi ayarlıyo yoksa sadece kendimi kadınlarla düşüp kalkıyo bilmiyorum. tabi ben şok oldum. ve o an aradım ben seninle görüşmek istemiorum bişey hissedemedim dedim. tabi bırakmadı niye ben yanlış bşey mi yaptım ben sana değer verdim filan. bana karşı o yönde bir isteği olmadı belki ilerde olcaktı bilmiyorum ama sizce bu konuyu konuşmalıyımm ne yapmalıyım şaşırmış vaziyetteyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?