Film izleyeyim derken dolandırıldım.

Truman Show

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
5.413
21.773
348
Bir saat kadar once internetten film izleyeyim derken dolandirildim. Site ismi vermek yasak biliyorum. Merak edenlere ozelden soylerim. Filmi tam actim yuklenmeden bir kutucuk cikti telefon numarami istedi. Ozellikle soyleyeyim hicbir sekilde ucret bilgisi yazmiyordu. Kayit tarzi bir sey sandim. Yazdim numarami. Kod geldi telefona onu girince ne goreyim 56 tl faturamdan kesilmis.

Hemen musteri hizmetlerini aradim piskin piskin ucret bilgisi yaziyordu diyor. Yazmiyordu. Yaziyorduysa da karinca duasiydi. Uye olmusum bile bu nasil sacmalik. Uyelik iptali istedim.

Kendi mobil gsm sirketimin musteri temsilcisiyle konustum 56 tl kesmisler evet. Mobil odemelere kapattik hattimi bir daha basima boyle bir sey gelmesin diye. Sizin de aklinizda bulunsun.

Sikayte bildiren bir sitede gordum bir suru kisi ayni sekilde dolandirilmis iki kisiye para iadesi yaptiklarini gordum sadece. Ben de sikayet yazdim. Donus alamazsam ne yapmaliyim fikri olan var mi?
Gece gece parasal durumlarim da bu aralar kotuyken cok canim sıkıldı. Resmen icime oturdu.
 
Sitenin aldığı reklamlardandır büyük ihtimal. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz
 
Ayyyy naptınızzzzz Geri dönüşü yok onun maalesef. Az kalsın ben de aynı tuzağa düşecektim ama tahmin ettim faturaya yansıtabilecekkerini.
 
Hangi site acaba ilk kez böyle bir şey duyuyorum. Çok geçmiş olsun belki bir avukatla görüşseniz yardımcı olabilirler size.
 
Hangi site acaba ilk kez böyle bir şey duyuyorum. Çok geçmiş olsun belki bir avukatla görüşseniz yardımcı olabilirler size.
 
Benim de hemen hemen bu şekilde dolandırılma olayım oldu.Yalnız ben hiç bir yere numaramı yazmamıştım,sadece karşıma çıkan tamam butonuna basmıştım.Faturamdan anında kesilen 30 lirayı almak için operatörümle az kavga etmedim
 
Valla ben sayfayı kaplayan reklam bile çıksa siteden çıkıyorum.
Facebook bile telefon nosunu sorunca tedirgin oluyorum o derece.
Neyse bir daha ki ne yapmazsın zaten e-posta bile istese yazma canım.
 
İnternetteki her siteye telefonunuzu vermeyin,hatta mümkünse email bile vermeyin.
Haklisiniz da iste ucret bilgisi falan yazmayinca bir anlik yazdim oyle kahretsin ki.
Hangi site acaba ilk kez böyle bir şey duyuyorum. Çok geçmiş olsun belki bir avukatla görüşseniz yardımcı olabilirler size.
Ozel mesajla yazarim hangi site oldugunu. Avukat varsa su an fikir verirse cok memnun olucam.
Alabildiniz mi peki
 
Valla ben sayfayı kaplayan reklam bile çıksa siteden çıkıyorum.
Facebook bile telefon nosunu sorunca tedirgin oluyorum o derece.
Neyse bir daha ki ne yapmazsın zaten e-posta bile istese yazma canım.
Olan parama oldu yani
 
Turk telekom. Ucrete dair hicbir bilgi yoktu yazmadan once. Daha sonra tarafima mesaj atildi. Sinirden kuduruyorum. Bir suru insan bu sekilde kandirilmis.
Amac o zaten. Gunde 10 kisi numarasini yazsa ayda 4800 tl para eder. Bedavadan para kazaniyorlar. Internet sahtekarliklarla dolu ve o parayida almaniz zor bence.

Yasal yollardan pek birsey cikacagini sanmam. Bundan sonra dikkatli olun. Gecmis olsun
 
Bir kutucuk çıktı tlfnunuzu mu istedi?ne kutusuydu ne vaadediyordu ki?burç,test,deney ?
 
Heryerde bas bas bağırıyorlar ,asla hiç bi sitede telwfon no girmeyin die.dalgınlığınıza geldi heralde.o yazılar hep miniciktir.geri dönüşü yok malesef.hı alırsınız geri ama hem zaman kaybı hemde maddi kayıp.
 

Bir kutucuk çıktı tlfnunuzu mu istedi?ne kutusuydu ne vaadediyordu ki?burç,test,deney ?
filmi izlemek icin cep no girin diyodu. Girdim kodu onaylayin dedi. Guvenlik icin falan sandim.
 
Evet alabildim.Önce beni dolandırmaya çalışan yerin müşteri hizmetlerine paramı vermezlerse mahkemeye vereceğimi yaptıklarının yasal olmadığını söyledim.Yalnız cazgır olmanız lazım anca o dilden anlıyorlar Hemen 30 liramı iade ettiler.Sonrasında da operatörümden (Türk Telekom) o parayı almak için baya uğraşmıştım.30 lira benim için önemli.Malum işsizlik Truman Show
 
Su an tam da o durumdayim. Issizim ogrenciyim bir suru masrafim oldu son zamanlarda malum kis geliyor masraf ustune masraf. Musteri hizmetleriyle cazgirca konustum fayda etmedi. Mail yolladim yasal yollara basvuracagim diye. Ama hangi yasal yol
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…