- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
- Konu Sahibi Truman Show
-
Turk telekom. Ucrete dair hicbir bilgi yoktu yazmadan once. Daha sonra tarafima mesaj atildi. Sinirden kuduruyorum. Bir suru insan bu sekilde kandirilmis.Operatörünüz hangisi acaba
2 kisiye para iadesi yapmislar ama bilemiyorumAyyyy naptınızzzzzGeri dönüşü yok onun maalesef. Az kalsın ben de aynı tuzağa düşecektim ama tahmin ettim faturaya yansıtabilecekkerini.
Haklisiniz da iste ucret bilgisi falan yazmayinca bir anlik yazdim oyle kahretsin ki.İnternetteki her siteye telefonunuzu vermeyin,hatta mümkünse email bile vermeyin.
Ozel mesajla yazarim hangi site oldugunu. Avukat varsa su an fikir verirse cok memnun olucam.Hangi site acaba ilk kez böyle bir şey duyuyorum. Çok geçmiş olsun belki bir avukatla görüşseniz yardımcı olabilirler size.
Alabildiniz mi pekiBenim de hemen hemen bu şekilde dolandırılma olayım oldu.Yalnız ben hiç bir yere numaramı yazmamıştım,sadece karşıma çıkan tamam butonuna basmıştım.Faturamdan anında kesilen 30 lirayı almak için operatörümle az kavga etmedim
Olan parama oldu yaniValla ben sayfayı kaplayan reklam bile çıksa siteden çıkıyorum.
Facebook bile telefon nosunu sorunca tedirgin oluyorum o derece.
Neyse bir daha ki ne yapmazsın zaten e-posta bile istese yazma canım.
Amac o zaten. Gunde 10 kisi numarasini yazsa ayda 4800 tl para eder. Bedavadan para kazaniyorlar. Internet sahtekarliklarla dolu ve o parayida almaniz zor bence.Turk telekom. Ucrete dair hicbir bilgi yoktu yazmadan once. Daha sonra tarafima mesaj atildi. Sinirden kuduruyorum. Bir suru insan bu sekilde kandirilmis.
Amac o zaten. Gunde 10 kisi numarasini yazsa ayda 4800 tl para eder. Bedavadan para kazaniyorlar. Internet sahtekarliklarla dolu ve o parayida almaniz zor bence.
Tesekkur ederim cevap icin. Cok kotu bir tecrube oldu.
Yasal yollardan pek birsey cikacagini sanmam. Bundan sonra dikkatli olun. Gecmis olsun
filmi izlemek icin cep no girin diyodu. Girdim kodu onaylayin dedi. Guvenlik icin falan sandim.Bir kutucuk çıktı tlfnunuzu mu istedi?ne kutusuydu ne vaadediyordu ki?burç,test,deney ?
Su an tam da o durumdayim. Issizim ogrenciyim bir suru masrafim oldu son zamanlarda malum kis geliyor masraf ustune masraf. Musteri hizmetleriyle cazgirca konustum fayda etmedi. Mail yolladim yasal yollara basvuracagim diye. Ama hangi yasal yolEvet alabildim.Önce beni dolandırmaya çalışan yerin müşteri hizmetlerine paramı vermezlerse mahkemeye vereceğimi yaptıklarının yasal olmadığını söyledim.Yalnız cazgır olmanız lazım anca o dilden anlıyorlarHemen 30 liramı iade ettiler.Sonrasında da operatörümden (Türk Telekom) o parayı almak için baya uğraşmıştım.30 lira benim için önemli.Malum işsizlik Truman Show
Ne adilik..filmi izlemek icin cep no girin diyodu. Girdim kodu onaylayin dedi. Guvenlik icin falan sandim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?