- 17 Ağustos 2011
- 25.654
- 163.348
- 798
- Konu Sahibi Truman Show
-
Çok parasız kaldıgım bi zaman benimde başıma buna benzer bi olay gelmişti resmen bögrüme öküz oturmus gibi hissetmistim kendimiSu an tam da o durumdayim. Issizim ogrenciyim bir suru masrafim oldu son zamanlarda malum kis geliyor masraf ustune masraf. Musteri hizmetleriyle cazgirca konustum fayda etmedi. Mail yolladim yasal yollara basvuracagim diye. Ama hangi yasal yol
Evet ya bu kadar kolaysa herkes birbirinin tlf numarasını yazarÖyle iş mi olur,uyuz olduklarimizin numarasini yazalim madem öyle!
Umarim alabilirsiniz paranizi.
Kod yolladilar tele o kodu girince tekrar mesaj geldi sizden 56 tl ufurduk haberiniz olsun minvalinde. Daha oncesinde hicbir bilgilendirme yoktu.Öyle iş mi olur,uyuz olduklarimizin numarasini yazalim madem öyle!
Isim vs vermem gerekir mi. Haberlerjn vatsap sayfari vardi yanilmiyorsam oraya yazsam nas olur.Ana habere basvurun ben haberciyim ve bu haber olur. Haber yaptırırsanız daha cok kişiye ulaşırsınız.
Yüzünü göstermeden roportaj yaparlar. Kim olduğun önemli değil ama konu önemli...Isim vs vermem gerekir mi. Haberlerjn vatsap sayfari vardi yanilmiyorsam oraya yazsam nas olur.
Artik izleyesim kalmadiGeçmiş olsun canım , ama o film i hayatın boyunca unutmazsın
Tesekkur ederim bir de su takildi aklima normalde koraan olarak internetten film izlemek suc degil mi? Benim de basim yanmasin?Yüzünü göstermeden roportaj yaparlar. Kim olduğun önemli değil ama konu önemli...
Bunu denerim ben :)Öyle iş mi olur,uyuz olduklarimizin numarasini yazalim madem öyle!
Başına gelen dolandırıcılık. Ödeme yapmak için üye olmak istedim ama film için değil dolandırıcılara para kaptırmış oldum falan bişiler denir:)))Tesekkur ederim bir de su takildi aklima normalde koraan olarak internetten film izlemek suc degil mi? Benim de basim yanmasin?
Tamamdir cok tesekkur ederimmm:)Başına gelen dolandırıcılık. Ödeme yapmak için üye olmak istedim ama film için değil dolandırıcılara para kaptırmış oldum falan bişiler denir:)))
Turk telekom. Ucrete dair hicbir bilgi yoktu yazmadan once. Daha sonra tarafima mesaj atildi. Sinirden kuduruyorum. Bir suru insan bu sekilde kandirilmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?