Film izleyeyim derken dolandırıldım.

Su an tam da o durumdayim. Issizim ogrenciyim bir suru masrafim oldu son zamanlarda malum kis geliyor masraf ustune masraf. Musteri hizmetleriyle cazgirca konustum fayda etmedi. Mail yolladim yasal yollara basvuracagim diye. Ama hangi yasal yol
Çok parasız kaldıgım bi zaman benimde başıma buna benzer bi olay gelmişti resmen bögrüme öküz oturmus gibi hissetmistim kendimi

Öyle iş mi olur,uyuz olduklarimizin numarasini yazalim madem öyle!
Umarim alabilirsiniz paranizi.
Kod yolladilar tele o kodu girince tekrar mesaj geldi sizden 56 tl ufurduk haberiniz olsun minvalinde. Daha oncesinde hicbir bilgilendirme yoktu.

Tesekkur ederim bir de su takildi aklima normalde koraan olarak internetten film izlemek suc degil mi? Benim de basim yanmasin?
Başına gelen dolandırıcılık. Ödeme yapmak için üye olmak istedim ama film için değil dolandırıcılara para kaptırmış oldum falan bişiler denir:)))

Facebookta "dünyadaki ikizinizi bulun "diye bir linke tiklamistim zararsiz bir uygulama sanarak..acilan sayfadaki linklere de tiklayinca telime mesaj geldi.her hafta su kadar miktar faturanizdan kesilecektir diye.Dolandirici uygulamanin adini hatirlamiyorum.Hatirlayan varsa yazsin .bende mobil ödemelere kapattirdim ama ödemeyi geri alamadim.yani düşünün tek yaptigim tıklamaktı.bundan sonra cok dikkatli olmaya çalışıyorum

hangi site ? bende bi kaç gündür virüs mü bulaştırdım nedir nereye tıklasam reklam adblock da fayda etmiyor

Cok sinir bozucu. Sinemaya gitsen daha ucuz.
Ay millet kafayı yemiş ya nerden soyulacağmız belli değil, hepsi manyak bunların!

Turk telekom. Ucrete dair hicbir bilgi yoktu yazmadan once. Daha sonra tarafima mesaj atildi. Sinirden kuduruyorum. Bir suru insan bu sekilde kandirilmis.

Bu operatörle benim başıma şöyle bir şey geldi: normalde 15 tl olması gereken faturam bir ay 45 tl geldi, ondan birkaç ay sonra da 61 tl. Telefondaki uygulamalar açıkken kendi kendine açılan reklam sayfaları olur ya, onlardan birine üyeliğim başlatılmış benim ve bu üyelik için ekranda onayla, evet falan diye kutucuklar çıkıyormuş, üyelik için bunlara tıklamak gerekiyormuş. Ben diyorum telefonu benim dışımda kullanan yok, başka birinin böyle bir şey yapmış olma ihtimali yok ve ben de yapmadığıma eminim. Sonuçta yanlışlıkla yapılabilecek bir şey değil. Üstelik her ay hizmet vermesi gereken bir servis bu ama bana bu servisten reklam mesajları dışında hiçbir şey gelmiyor. Yani hizmet alma durumum da yok. Fakat benim bu konuda bu adamları ikna etmem aylar sürdü. 50 defa aradım müşteri hizmetlerini. Anlattığımı anlamayan insanlarla konuşmaya çalıştım, baktım boşa kürek çekiyorum, ertesi gün sakin kafayla başka bir müşteri temsilcisiyle görüşeyim diye tekrar aradım. Sürekli aradım. Sonunda normalde böyle bir şey yapmıyoruz ama bu seferlik müşteri memnuniyeti için faturanıza iadesi yapılacaktır cevabı aldım. Fakat artık faturalı değilim, bunu da elli defa belirttim ve sistemlerinde de gözüküyor ama yine fark etmemiş olacaklar ki bu iadeyi başka şekilde yapmaları gerektiğini hatırlatmak için tekrar aramak zorundayım.
Demem o ki çözüm üretmekten aciz müşteri temsilcileri nedeniyle iş uzadıkça uzuyor ama bence yılmayın. Ufak bir meblağ da olsa halkı sömürmeye bayılıyorlar. Bunlar koyun gibidir, deyip sesleri çıkmıyor diye düşünerek soymaya devam ediyorlar. Lütfen hakkınızı arayın bu gibi konularda.

Biliyorum o siteyi.
Tam da geçen akşam kardeşimle film izlerken, az kalsın bende düşüyordum o hataya.
Kardeşim tutmasa yazıp, göndericektim numarayı
'' Öyle her önüne çıkan siteye numaranı mı yazıcaksın abla '' deyince, ucuz atlattım
Geçmiş olsun umarım şikayetinizle ilgilenirler.
10 lira bile olsa uğraşabildiğim kadar uğraşırdım.
Parasında değilim ama niye enayi yerine koyulup, yedireyim ki paramı yok yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…