Film izleyeyim derken dolandırıldım.

Su an tam da o durumdayim. Issizim ogrenciyim bir suru masrafim oldu son zamanlarda malum kis geliyor masraf ustune masraf. Musteri hizmetleriyle cazgirca konustum fayda etmedi. Mail yolladim yasal yollara basvuracagim diye. Ama hangi yasal yol
Hangi site bu merak ettim. Bende cok sık film izlerim internetten

Ben kaymakamlığa şikayet edeceğimi söylemiştim çünkü çevremdekiler böyle söyle demişlerdi.Bir de site ismi vermek yasak sanırım;markalar hakkında şikayetlerimizi yazdığımız siteye yazmıştım operatörüm hakkında.Belki numaranı yazdığın için üste çıkabilirler ama deneyebilirsin bunları.Milletten dolandırdıkları para çıksın inşallah kendilerinden Truman Show

@rachel_green mail de attim beni arayacaklarmis arayinca soylerim. Sikayet ile ilgili olan siteye de baktim. Oraya da yazdim. Zaten haklarinda bir suru sikayet var ve 2 kisiye para odemisler tekrar.

Bu arada konusu açıldı madem telefondan dizi vs izlerken yeni pencere açılıyor android sürüm eski yok yükseltin felan direk o pencere kapayın

Bu arada konusu açıldı madem telefondan dizi vs izlerken yeni pencere açılıyor android sürüm eski yok yükseltin felan direk o pencere kapayın
Bunu biliyorum neyse ki of neden bu ladar salagim

tatlm ya oyle deme :/ kim bilir nasıl ruh halindeydin tecrübe oldu artık öyle düşün
Saka gibi gercekten . ciddi anlamda ard arda cok yogun sureclerden gectim. Uzun zaman oldu film izlemeyeli. Bu film vizyona girdiginde sinema parasi vermeyeyim diye gitmemistim. Uzun zaman aradan sonra ilk defa meyvemi hazirladim arkama yaslanacaktim ki zehir oldu. Kaderim buymus napalim. :)

aynen site ismi alıyım cok film izlerim netten

Ah tatlım ya kıyamam da ne kadar da tatlı anlatıyorsun :) sinema ya bende beklediğim film olmadıkça gitmiyorum olmuş ile ölmüşe çare yok kendini strese sokma iyice

Ah tatlım ya kıyamam da ne kadar da tatlı anlatıyorsun :) sinema ya bende beklediğim film olmadıkça gitmiyorum olmuş ile ölmüşe çare yok kendini strese sokma iyice
Evet alamazsam da basimin gozumun sadakasi olsun artik:)

Benim de eşimin başına geldi bòyle bir olay. Facebookda yüklenen bir videoya tıkladı ve o videoyla ilgisi olmayan bi siteye baglandı. Anında faturasına 40 lira gibi bir ücret eklendi.

Geçmiş olsun. Uğraşın bence. Uzun sürer belki ama geri alabilirsiniz. Onlar zaten nasıl olsa kimse uğraşmaz diye bu kadar rahatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…