- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi Truman Show
-
Hangi site bu merak ettim. Bende cok sık film izlerim internettenSu an tam da o durumdayim. Issizim ogrenciyim bir suru masrafim oldu son zamanlarda malum kis geliyor masraf ustune masraf. Musteri hizmetleriyle cazgirca konustum fayda etmedi. Mail yolladim yasal yollara basvuracagim diye. Ama hangi yasal yol
filmi izlemek icin cep no girin diyodu. Girdim kodu onaylayin dedi. Guvenlik icin falan sandim.
Bunu biliyorum neyse kiBu arada konusu açıldı madem telefondan dizi vs izlerken yeni pencere açılıyor android sürüm eski yok yükseltin felan direk o pencere kapayın
tatlm ya oyle deme :/ kim bilir nasıl ruh halindeydin tecrübe oldu artık öyle düşünBunu biliyorum neyse kiof neden bu ladar salagim
Saka gibi gercekten . ciddi anlamda ard arda cok yogun sureclerden gectim. Uzun zaman oldu film izlemeyeli. Bu film vizyona girdiginde sinema parasi vermeyeyim diye gitmemistim. Uzun zaman aradan sonra ilk defa meyvemi hazirladim arkama yaslanacaktim ki zehir oldu. Kaderim buymus napalim. :)tatlm ya oyle deme :/ kim bilir nasıl ruh halindeydin tecrübe oldu artık öyle düşün
aynen site ismi alıyım cok film izlerim nettenBir saat kadar once internetten film izleyeyim derken dolandirildim. Site ismi vermek yasak biliyorum. Merak edenlere ozelden soylerim. Filmi tam actim yuklenmeden bir kutucuk cikti telefon numarami istedi. Ozellikle soyleyeyim hicbir sekilde ucret bilgisi yazmiyordu. Kayit tarzi bir sey sandim. Yazdim numarami. Kod geldi telefona onu girince ne goreyim 56 tl faturamdan kesilmis.
Hemen musteri hizmetlerini aradim piskin piskin ucret bilgisi yaziyordu diyor. Yazmiyordu. Yaziyorduysa da karinca duasiydi. Uye olmusum bile bu nasil sacmalik. Uyelik iptali istedim.
Kendi mobil gsm sirketimin musteri temsilcisiyle konustum 56 tl kesmisler evet. Mobil odemelere kapattik hattimi bir daha basima boyle bir sey gelmesin diye. Sizin de aklinizda bulunsun.
Sikayte bildiren bir sitede gordum bir suru kisi ayni sekilde dolandirilmis iki kisiye para iadesi yaptiklarini gordum sadece. Ben de sikayet yazdim. Donus alamazsam ne yapmaliyim fikri olan var mi?
Gece gece parasal durumlarim da bu aralar kotuyken cok canim sıkıldı. Resmen icime oturdu.
Saka gibi gercekten . ciddi anlamda ard arda cok yogun sureclerden gectim. Uzun zaman oldu film izlemeyeli. Bu film vizyona girdiginde sinema parasi vermeyeyim diye gitmemistim. Uzun zaman aradan sonra ilk defa meyvemi hazirladim arkama yaslanacaktim ki zehir oldu. Kaderim buymus napalim. :)
Evet alamazsam da basimin gozumun sadakasi olsun artik:)Ah tatlım ya kıyamam da ne kadar da tatlı anlatıyorsun :) sinema ya bende beklediğim film olmadıkça gitmiyorum olmuş ile ölmüşe çare yok kendini strese sokma iyice
NedenBu arada konusu açıldı madem telefondan dizi vs izlerken yeni pencere açılıyor android sürüm eski yok yükseltin felan direk o pencere kapayın
Zararlı programlara yönlendiriyor zaten telefonun güncellenmesi ile alakası yok tel.in kendi üreticisi güncelleme verir hiç bir site bunu önermez
Bence de oyle haftasonu gecsin tuketini heyetine basvuracagimGeçmiş olsun. Uğraşın bence. Uzun sürer belki ama geri alabilirsiniz. Onlar zaten nasıl olsa kimse uğraşmaz diye bu kadar rahatlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?