- 7 Haziran 2011
- 759
- 9
- 118
- Konu Sahibi herkes1907
-
melekler ve şeytanları çok beğendim daha yeni izledim
pek film kültürüm yok hatta sıfır
rica etsem izlediklerini yazabilirmisin özellikle
çok beğendiklerini
The illusionist. içinde aşk var ama karışık bi film öyle filmleri seviyosan beğenirsin:)
kore dizileri izledinmi bilmiyorum izlemediysen tavsiye ederim boys over flowers, personal taste, city hunter,you are beautiful,secret garden kesinlikle izlemeni tavsiye ederim herbiri en fazla 25 bolum olan diziler basından kalkamıcan kadarda surukleyıcı:))
film olarakta 3 aptalı, falan izlemişindir.. black:kesinlikle izlenilmesi gereken bir film , my name is khan:hint filmi buda hoş, devdas:buda aşk filmi, cesur yürek:savaş filmlerini seviyorsan öneririmm aşkta var, dizi olarak vampir günlükleri vampir dizileri ilgini çekiyorsa takip etmeni öneriririm...:)
100 pounds beauty(100 kiloluk güzel) romantik komedi tarzında,sevmiştm ben:)
a moment to remember,bu da dram romantik film
benim en sevdigim film " Tristan ve Isolde " muthis bi film...konusu ask ama var ya bi izle bidaha izleyesin gelir :) bence
sevenlerin ayri kalmalarina dayanmiyorum yaa off...tam hersey yoluna girecek derken trajik son(((bazi filmler vardir sanki gercekmis gibi gelir ya iste o filmlerden o kdr guzel oyunculuk iste:)
çok övdün meraklandırdın :) ona da bi bakim o zaman teşekkürlerrr
rica etsem elinde sole bi konusu olan film varsa solermisn:) erkek kizi terk ediyor sonra pisman olup kiza donuyor vs vs bu tarz bi film var mi cnm bildigin:) sevgilimden ayrilmadim ama her an ole bisey olabilir...bi film bide fallarda ariyorum dermanbide yemekte :) buna benzer varsa solermisn cnm aklima gelmiyor gerci bende cogu filmi izlemisimdir :)korku gerilim aksiyon dovus filmleri disinda:)
izledikten snra dusuncelerini yazarmisn cnm:) ha bu arada sakin Tristanima ( James Franco ) goz dikme o benim
izledikten snra dusuncelerini yazarmisn cnm:) ha bu arada sakin Tristanima ( James Franco ) goz dikme o benim
oooofffffffff az önce izledim çok çok beğendim yaa çok iyiydi. pek böyle savaş sahneli filmleri sevmem ama bu gerçekten harikaydı ya
izlemeyenlere de duyrulur "tristan ve isolde" yani izlenilmesi gereken filmlerden bi tanesi.
dimi :)bencede izlemeyen varsa izlesin pisman olmazsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?