film önerisi ?

herkes1907

...
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
759
9
118
kızlaar. bütün yaz evde oturdum vakit geçsin diye de oturup kalkıp dizi, film falan izledim. bide çok seçiciyimdir film konusunda.ve hala izliyorum okul başlayana kadar. yapcak hiiiçççbir şey bulamıyoruum. bana film önerisi olan var mıı? böyle ağlamalı dram aşk ağırlıklı olursa çok iyi olur :16:

melekler ve şeytanları çok beğendim daha yeni izledim :30::30:
pek film kültürüm yok hatta sıfır
rica etsem izlediklerini yazabilirmisin özellikle
çok beğendiklerini:16:

The illusionist. içinde aşk var ama karışık bi film öyle filmleri seviyosan beğenirsin:)

kore dizileri izledinmi bilmiyorum izlemediysen tavsiye ederim boys over flowers, personal taste, city hunter,you are beautiful,secret garden kesinlikle izlemeni tavsiye ederim herbiri en fazla 25 bolum olan diziler basından kalkamıcan kadarda surukleyıcı:))

film olarakta 3 aptalı, falan izlemişindir.. black:kesinlikle izlenilmesi gereken bir film , my name is khan:hint filmi buda hoş, devdas:buda aşk filmi, cesur yürek:savaş filmlerini seviyorsan öneririmm aşkta var, dizi olarak vampir günlükleri vampir dizileri ilgini çekiyorsa takip etmeni öneriririm...:)

melekler ve şeytanları çok beğendim daha yeni izledim :30::30:
pek film kültürüm yok hatta sıfır
rica etsem izlediklerini yazabilirmisin özellikle
çok beğendiklerini:16:

o filme hep ön yargıyla baktım çok karışık falan diye yorumlar okumuştum ama izlemedim hiç :1:
aklıma gelenleri yazim tabi. ama benimkiler genelde aşklı meşkli filmler ona göre :1:
cesaretin var mı aşka, melekler şehri, aşk yemini, bide 3 idiots var o biraz aşk biraz da üniversiteyle falan alakalı bişeydi ama çok beğendim bunları tavsiye edebilirim şimdilik aklıma gelenler bunlar :)

The illusionist. içinde aşk var ama karışık bi film öyle filmleri seviyosan beğenirsin:)

konusuna falan bakimde ona göre listeye eklerim. teşekkürleer :16:

kore dizileri izledinmi bilmiyorum izlemediysen tavsiye ederim boys over flowers, personal taste, city hunter,you are beautiful,secret garden kesinlikle izlemeni tavsiye ederim herbiri en fazla 25 bolum olan diziler basından kalkamıcan kadarda surukleyıcı:))

kore dizilerini pek sevmem. zaten şimdilik dizi izlemeye ara verdim bi kaç takip ettiğim dizi var da kendimi şimdilik filme adamak istiyorum :1: yinede teşekkür ederiim :16:

film olarakta 3 aptalı, falan izlemişindir.. black:kesinlikle izlenilmesi gereken bir film , my name is khan:hint filmi buda hoş, devdas:buda aşk filmi, cesur yürek:savaş filmlerini seviyorsan öneririmm aşkta var, dizi olarak vampir günlükleri vampir dizileri ilgini çekiyorsa takip etmeni öneriririm...:)

evet 3 aptalı izledim baya beğenmiştim ilk izlediğimde. aslında pekte hint filmlerini sevmiyorum. diğerlerininde konusuna falan bakarım ona göre listeme eklerim teşekkürleerrr :16:

benim en sevdigim film " Tristan ve Isolde " muthis bi film...konusu ask ama var ya bi izle bidaha izleyesin gelir :) bence
sevenlerin ayri kalmalarina dayanmiyorum yaa off...tam hersey yoluna girecek derken trajik son:((((bazi filmler vardir sanki gercekmis gibi gelir ya iste o filmlerden o kdr guzel oyunculuk iste:)

Son düzenleme:
benim en sevdigim film " Tristan ve Isolde " muthis bi film...konusu ask ama var ya bi izle bidaha izleyesin gelir :) bence
sevenlerin ayri kalmalarina dayanmiyorum yaa off...tam hersey yoluna girecek derken trajik son:((((bazi filmler vardir sanki gercekmis gibi gelir ya iste o filmlerden o kdr guzel oyunculuk iste:)

çok övdün meraklandırdın :) ona da bi bakim o zaman teşekkürlerrr :16:

rica etsem elinde sole bi konusu olan film varsa solermisn:) erkek kizi terk ediyor sonra pisman olup kiza donuyor vs vs bu tarz bi film var mi cnm bildigin:) sevgilimden ayrilmadim ama her an ole bisey olabilir...bi film bide fallarda ariyorum derman:D bide yemekte :) buna benzer varsa solermisn cnm aklima gelmiyor gerci bende cogu filmi izlemisimdir :)korku gerilim aksiyon dovus filmleri disinda:)

rica etsem elinde sole bi konusu olan film varsa solermisn:) erkek kizi terk ediyor sonra pisman olup kiza donuyor vs vs bu tarz bi film var mi cnm bildigin:) sevgilimden ayrilmadim ama her an ole bisey olabilir...bi film bide fallarda ariyorum derman:D bide yemekte :) buna benzer varsa solermisn cnm aklima gelmiyor gerci bende cogu filmi izlemisimdir :)korku gerilim aksiyon dovus filmleri disinda:)

:D böyle pat diye sorunca aklıma gelmedi gelirse mutlaka yazarım tabi :21:

izledikten snra dusuncelerini yazarmisn cnm:) ha bu arada sakin Tristanima ( James Franco ) goz dikme o benim :D

hahah fragmanını izledimde ordaki şarkı bile beni bağladı kendine. en yakın zamanda izleyip yorumumu yapıyorum o zaman buraya :23::1:

izledikten snra dusuncelerini yazarmisn cnm:) ha bu arada sakin Tristanima ( James Franco ) goz dikme o benim :D

oooofffffffff az önce izledim çok çok beğendim yaa çok iyiydi. pek böyle savaş sahneli filmleri sevmem ama bu gerçekten harikaydı ya :16:

izlemeyenlere de duyrulur "tristan ve isolde" yani izlenilmesi gereken filmlerden bi tanesi.:14:

oooofffffffff az önce izledim çok çok beğendim yaa çok iyiydi. pek böyle savaş sahneli filmleri sevmem ama bu gerçekten harikaydı ya :16:

izlemeyenlere de duyrulur "tristan ve isolde" yani izlenilmesi gereken filmlerden bi tanesi.:14:

dimi :):27:bencede izlemeyen varsa izlesin pisman olmazsiniz

sizden ağlamalı aşklı falan filmler istedim ama 2 ay önce sık kullanılanlarıma yeşil yolu eklemiştim bi gün izlerim diye. o gün bugünmüş. keşke önceden izleseydim keşkee :5::2: böyle bi film yok yaa gerçekten çok çok beğendim oturdum kalktım ağladım resmen yaa :9: ama izlemeyenlere önerim kesinlikle izlenilesi bir film.:14::14:

Back
X