Film senaryosu gibi hadise, geldi beni buldu.

Nesi film gibi? Çok siradan bjr tesaduf
Benim ev arkadasimin ayni anda idare ettigi iki cocuk üniversitede ayni sehri kazanip beraber eve çikmisti!!
Yani bu gözler bu tesadüfü gördü , onlara birsey olmadiysa sana da hic olmaz.
Dert etmene bile gerek yok
 
burcum da yükselenim de akrep :)
bu takıntı bana annemden geçti sanırım kendisi koyu bir başak :)
 
Merhaba arkadaşlar. Benim bir sorunum var ve çareyi size sormakta buldum.Akıl akıldan üstündür elbet benim düşünemediğimi siz düşünürsünüz diyerek, başlayayım.
Üniversiteden beri tanıdığım bir arkadaşım vardı, üç yıl sonra beni sevdiğini söyledi, kabul ettim denedik fakat anlaşamayıp ayrıldık. Geçen ay ananesinin vefatını duyunca her şeyden önce eski dostuz böyle günde küslük olmaz diyerek aradım. Fakat konu birkaç gün içinde yine eskilere dönmeye başladı. En başında tanıdığın insandan zarar gelmez bir şans ver dedim kendime fakat bunun iyi bir fikir olmadığını anladım ve uzaklaştım. Ben uzaklaşınca o da koptu,ısrar etmedi ve biz günlerce konuşmadık. En sonunda geçen gün silip engelledim.Başka yerlerden beni bulabilirdi ama yapmadı belli ki o da istemedi.
Ben birkaç gün sonra bir çocukla tanıştım, gerçekten anlaştım ve bayağı hoşlandım. Fakat ikisinin de aynı iş yerinde çalıştığını öğrendim. ( Projede yaklaşık 2000 kişi çalışıyor bu arada, ofis gibi bir ortam değil ama tanışma ihtimalleri de yüksek. )Ne yapacağımı hiç bilemedim.
Bugün ise cesaretimi topladım ve isim vermeden size anlattığım gibi durumu anlattım. Yalanla başlayamazdım, o da '' benden öncesi'' diyerek anlayışla karşıladı.
Birbirlerinden haberleri yok. Aslında yaşanan da doğal bir olay ama yine de huzursuz oldum. Ne yapmamı önerirsiniz?Sizce de endişelenmeli miyim?
Kurntu yapiyosun arkadasim
 
canım beniz takıntı yaptıysan bunları düşünmen normal fakat 2000 kişi arasından samimi arkadaş olma ihtimalleri çok düşük olmasına rağmen sen herşeyi dürüstçe anlatmışsın artık kendine hiç sıkıntı yapma en güzelini yapmışsın canım :KK200:
 
Hiç böyle bir film senaryosu görmemiştim film ne ki dizilerde bile yok:KK70:

2000 kişi arasında bir araya gelecekler birde senden bahsedecekler kaldı ki çok ciddi şeylerde yaşamamışsınız yani:KK47:
 
endişelenecek bence de bir şey yok doğru olanı yapıp öncesinden anlatmışsın bir sorun kalmamış bence :)
 
Back
X