Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Not defterini tavsiye ederim çok güzeldi bayıldım öldüm resmen... Keşke bitmeseydi...sonu yıkıcı
Az öncede yan pencere diye bir film izledim duygusal değildi bence daha çok yalnız iki ruh eşinin buluşamamasını sonrada buluşmasını anlatıyordu değişikti,
"Not; seni seviyorum "u izlemişsindir herhalde ağlamaktan içim çokmıştı kaç kez izledim..
yerli hiç aklıma gelmiyor genelde yabancılardan izlediğim için
yerli de babam ve oğlum filminde ağlamıştım bi tek hatta sinema salonundaydık çıkarken herkes ağladığını saklamaya çalışıyordu
Ben pek film izleyen biri değilim; bu konuda çok geriyim.. dizi ya da film izleyemiyorum sorunum 10-15 dakikadan fazla oturamamak :)
10 dk yerinde oturamayan ben hiç kalkmadan izlediğim 3 filmi paylaşmak istedim(yerli değil ama :) )
* 50 ilk öpücük - çok beğendiğim bir filmdi müzikleri ayrı bi güzel:)
* kız kardeşimin hikayesi(my sister's keeper) - çok ağladım ben bu filmde hüngür hüngür hemde kesinlikle tavsiye ederim izlemenizi duygusallıktan öte dram
* a walk to remember - yine hoşuma giden bir filmdi ağlatıcıydı azıcık :)
Romanti komedi filmleri de olabilir ? Konuya dahi olayım ben de böyle Sevmiyorum film izlemeyi ama özellikle bu gün beni alıp uzaklara götürse sonra uykumu getirse ne güzel olur :):)
Forret Gump ( Bence herkesin izlemesi gereken bir film )
Pride and Prejudice ( Aşk ve Gurur - izlemeye doyamadığım bir film , o dönemleri çok severim )
A moment to remember ( Kore yapımı bir film Özcan Deniz'in Evim Sensin diye uyarladığı film kaçırmayın derim )
My Name İs Khan ( hint yapımı bir film ben çok beğenmiştim )
jeux d enfants ( Cesaretin var mı aşka ? Fransa yapımı bir film iyidir iyi )
Amelie ( Ahh ne harika müzikler öyle benim ba-yıl-dı-ğım bir film kendisi )
eternal sunshine of the spotless mind ( izlemeyen kaldı mı bilmiyorum kaçırmaaa )
One Day ( Kitaptan uyarlama bir film kitabına bitmiştim filmine de bayıldım )
şimdilik bunlar geldi aklıma her gün mutlaka bir film izlerim de