Filmde sadece o oyuncu olduğu için filmi izlediğiniz oyuncular var mı?

Brendan Fraser ..
Mumya 1-2-3 deki inanılmaz yakışıklı adammmm
Tüm filmlerini izledim o adam var diyee yerim ben o adamı

Step Up - Channing Tatum için
Sihirbazın Çırağı - Nicolas Cage için

Hugh Jackman

Sadece bu adam olduğu için izlerim filmi öyle ki The Fountain gibi son derece sıkıcı olan bu filmi sırf Jackman için izlemiştim. Üff aşığım bu adama yaa

Son zamanlarda da Micheal Fassbender'a taktım X-Men: First Class'da oynamıştı. Cidden müthiş bir oyunculuk sergilemiş hani duygularımdan arınmaya çalışarak yazıyorum ama Allah da neler yaratmış dedim durdum Şimdi adamın oynaığı tüm filmleri izlemeye başladım bundan sonra takipteyim seni Fassbender. Allah sevdiğine bağışlasın maşallah taşşş

Bunlardan başka Morgan Freeman, Jack Nicholson, Christian Bale, Antony Hopkins, Robert De Niro gibi usta oyuncular varsa hmm o film kalitelidir deyip bu youncular için de izlediğim oluyor...

Son düzenleme:
Hugh Jackman tabiikide! Yaşlı ama olsun genç gösteriyor
Hugh lerin hepsi mi yakışıklı olur yaa Hugh Grant
Keanu Reeves-Hayatından çok etkilendim helal adama yaa
Johny Depp- Kendi filmlerini izleyemiyormuş çok ilginç biz ilgiyle izliyoruz ama
Hugo Weaving- Tapılası oyuncu. Ayrıca V For Vendetta filmindeki v yi de kendileri canlandırmıştır.
Morgan Freeman- Üveyde olsa torunuyla olan ilişkisiyle beni şoktan şoka sokmuştur
Micheal Fassbender- Jane Eyre ile kalbimi fethetmiş X-men First Class ile bendeki yerini sağlaştırmıştır.
Tom Hanks- Şüphesiz iyi seneryolar seçiyor.
Brendan Fraser- Phantom of The Opera yı izledikten sonra oyunculuğuna taptım.
Aamir Khan- Yaşını göstermeyen ve izleyen herkesle filmleriyle bağ kurabilen adam. Filmlerdeki şarkılarıda kendisinin söylemediğini açıklamıştır.

Bradley James
James McAvoy
Drew Van Acker-ve bu üçünü görmekten çok hoşlanıyorum.

Gelelim kadınlaraaa
Natalie Portman ve Angelina Jolie

Son düzenleme:
Morgan Freeman
Will Smith
Leonardo Dicaprio
Nicolas Cage
Johnny Depp

bu oyuncuların oynadıkları fimler genelde güzel oluyo

Aamir Khan, Hint filmlerine karşı önyargılarımı yok etmiş insan. Bütün filmlerini izlerim. :114:

Bradley cooper
Serhat kilic
Tom hanks
Leonardo di caprio
Aamir khan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Jason stathom
Vin diesel
Bradley copper
Vazgecilmezlerim :)
Ha bir de bulent inal i unutmamak lazim <3

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…